czy mi się wydaje czy nie ma nowego wątusia

ja ostatnimi dniami nie mam kompletnie głowy, nie mogę przestać myśleć o Wojtusi Vipka

Ty byś widziała Wojtusia, śliczny z niego kotuś i bardzo chce żyć. I będzie żył

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:U mnie prognoza pokazuje ze w przyszlym tyg spadnie temp o jakies 5 stopni,byle mrozu nie bylo-przyroda juz wystartowala
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:Nawet nie chce wiedzieć, co to za ziela
Za późno!
Ale nie, w sensie, że nie chcę wiedzieć, jak te ziela wyglądająChociaż nazw już też na szczęście nie pamiętam
Sihaja pisze:dzień dobry
Szachownice kwitną? To się kwiatki pospieszyły...
Caragh pisze:Dorciu, jak tam objadanie pączusiami?![]()
Ja dopiero jednego zjadłam, ale kuszą cholery, kuszą
Sihaja pisze:Ja siedzę w domu i nie wychodzę, nadal nie czuję żadnego zapachu. Trochę balkon otworzyłam, mieszkanko się przewietrzyło, koty teżA pączusie będę zajadać po południu, TŻ po mnie przyjedzie i u niego będę się objadać
Caragh pisze:"Wiadomość została usunięta przez nadawcę zanim została dostarczona."
Wnerwia mnie takie coś. Jak ktoś ma coś do powiedzenia, to niech powie, albo niech nawet nie zaczyna, a nie takie przedszkole i tylko mi skrzynkę zapycha
agusialublin pisze:Cześć Bożenko
czy mi się wydaje czy nie ma nowego wątusia![]()
ja ostatnimi dniami nie mam kompletnie głowy, nie mogę przestać myśleć o Wojtusi Vipkamaluszek bardzo chory ale stajemy na głowie żeby wygrać tą walkę.
Ty byś widziała Wojtusia, śliczny z niego kotuś i bardzo chce żyć. I będzie żył![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970 i 38 gości