HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2012 1:31 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

Już jesteśmy PO :) Wszystko w porządku. Karmelek trochę się obijał o meble i zachodził przy skręcie ;) ale w tej chwili już jest dobrze :)

Ufff, jakoś przeżyłam :)

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Śro cze 20, 2012 5:18 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

:D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lip 10, 2012 13:00 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

U nas tu cichutko, bo nie ma co pisać właściwie ;)
Sielanka, koty zdrowe (tfu,tfu) :) Musiałabym się rozczulać ciągle nad moimi kociastymi, ale stałabym się nudna :ryk:
Karmelek po kastracji już dłuższy czas. Wszystko w porządku, ale sioo jeszcze nie pachnie zbyt pięknie ;)
Jest CUDNY, CUDNY po prostu ANIOŁ w KOCIM WYDANIU :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mała1 nigdy nie przypuszczałam, że ta mała ruda, puchata kulka będzie takim CUDEM :1luvu:
Kocha się przytulać, upomina się aby go nosić, bez przerwy chce być na rękach. Duużo mówi i ma bardzo bogaty słownik. Moje słonko :1luvu:

Szukam znowu żwirku dla moich kociastych. Miałam Benka fioletowego, nie sprawdził się, bo klei mi się do dna, bo moje koty nagminnie kopią dziurę aż do czystej kuwety i tam sikają.
Obecnie mamy Cats Best Eco + i niestety mimo, że na początku byłam zadowolona to teraz już nie jestem. Po kilku dniach żwirek z granulek robi się takim hmmm "proszkiem" :roll: Rozdrabnia się jakby na takie drobinki. Mam to w całym domu rozniesione, bo się baaardzo czepia kotów, stóp i wszystkiego. Do tego pachnie niefajnie. Nie wiem co się nagle stało.
Będę kociastym kupować nową mega kuwetę narożną. Mam nadzieję, że to może też ma jakiś wpływ bo na razie mają taką normalną.

malutka_8

Post » Wto lip 10, 2012 18:04 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

malutka_8 pisze:
Mała1 nigdy nie przypuszczałam, że ta mała ruda, puchata kulka będzie takim CUDEM :1luvu:
Kocha się przytulać, upomina się aby go nosić, bez przerwy chce być na rękach. Duużo mówi i ma bardzo bogaty słownik. Moje słonko :1luvu:

:mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro cze 19, 2013 21:13 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

Kolejny roczek minął :)

Koty mają się dobrze :D
Karmel zrobił się dużym kocurkiem,ale łepek ma nadal maleńki i wygląda jak kociak :D Dla mnie zresztą zawsze pozostanie tym najmłodszym, najmniejszym kociakiem :mrgreen:

Najnowsze fotki :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Homer obrósł strasznie w futro na lato :D On zimą taki mizerny a latem robi się "kupą" futra :D
Zrobił się takim dostojnym panem koło 40-tki ;) Przynajmniej tak się ostatnio zachowuje ;) Ale czasem mu strzela coś do głowy i biega jak kociak ;)
Alex po naszej przeprowadzce ukochał łazienkę i pralkę :D Ciągle tam śpi :)
Karmel tylko gada i gada i gada i gada :ryk: Jest jednym z najsłodszych kotów jakie znam i nic mu się nie zmieniło :)
Futerko już zupełnie wypiękniało. Jest mięciutkie, gładkie i błyszczące :) Nie przetłuszcza się jak na początku.
Jednym słowem - kocia sielanka :mrgreen:

PS.a mi przez głowę przeszła już kilka razy myśl o czwartym kocie, ale odganiam jak natrętną muchę :roll: :strach:

malutka_8

Post » Nie cze 23, 2013 22:03 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

Piękne są :) Zwłaszcza Homer :)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt lut 14, 2014 0:54 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

Aktualne foteczki :)
Czasu brak na prowadzenie wątku, ale kociaste mają się świetnie :D Alexa czeka zdejmowanie kamienia niedługo jedynie a reszta działa jak należy :lol:

Karmelek słodkie ciasteczko :1luvu:
Obrazek

Homerek kochana kluska :1luvu:
Obrazek

Alex, domowy Wampirrroo :mrgreen: :1luvu:

Obrazek

malutka_8

Post » Pt lut 14, 2014 7:22 Re: HAK - czyli Homer, Alex, Karmel - moje 3 SERCA! :)

Fajnie, że chociaż raz w roku można te cudeńka zobaczyć :D :D :D

Przepiękni :love: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia]