Ostrava 26.04.2008

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon kwi 07, 2008 17:07 Ostrava 26.04.2008

mam pytanie,
czy ktos sie może wybiera do Ostravy i miałby miejsce w samochodzie dla jednej sierotki i kotecka??

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon kwi 07, 2008 17:59

Owszem, ale z Warszawy :)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon kwi 28, 2008 7:05

Wróciłam wczoraj z Ostravy (w Zilinie nie byłam w tym roku) i taka mnie naszła refleksja...

... polskie wystawy są doskonale zorganizowane, a wszystkich malkontentów trzeba po prostu wysłać choć raz w życiu na wystawę do Ostravy (byłam trzy razy i zdania nie zmieniłam), to przestaną marudzić :twisted:

Fajnie chociaż, że sobie bisa i bosa przywiozłam, w ogóle co drugi kot, który wygrywał, to z Polski. A śliczna mała buremka skończyła JW :)

Atka

Post » Pon kwi 28, 2008 7:55

Atka pisze:(...) ... polskie wystawy są doskonale zorganizowane, a wszystkich malkontentów trzeba po prostu wysłać choć raz w życiu na wystawę do Ostravy (byłam trzy razy i zdania nie zmieniłam), to przestaną marudzić :twisted: (...)

Niestety popieram w całej rozciągłości. Byłam dwa razy i stwierdzam, że to już najwyższa pora zmienić kierunek wystaw zagranicznych. W każdym razie trzeciego razu nie przewiduję. I jeśli kiedykolwiek cokolwiek źle powidziałam o polskich wystawach to odszczekuję to wszystko w całośći.

Atka, gratuluję serdecznie, podobnie jak wszystkim kotom wygrywającym. My bez rewelacji, ale plan minimum wykonaliśmy, skończyliśmy Intera i zaczęliśmy Granda

tumasia

Od: Pt kwi 22, 2005 7:59

Post » Pon kwi 28, 2008 21:59

Atka pisze:Fajnie chociaż, że sobie bisa i bosa przywiozłam, w ogóle co drugi kot, który wygrywał, to z Polski. A śliczna mała buremka skończyła JW :)

i Europa Premiora sobie przywiozłam i nic nie nie chwalę :D

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Wto kwi 29, 2008 6:40

Kocurro pisze:
Atka pisze:Fajnie chociaż, że sobie bisa i bosa przywiozłam, w ogóle co drugi kot, który wygrywał, to z Polski. A śliczna mała buremka skończyła JW :)

i Europa Premiora sobie przywiozłam i nic nie nie chwalę :D

Się pochwalę, jak dyplom dostanę :twisted:

Atka