[/img]
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basienia pisze:Szkoda, że wyszło tak jak wyszło, ale aż mnie trzęsie jak czytam artykuły w których jakąś grupę ludzi określa się mianem kolesi... w ogóle nie lubię artykułów pod którym nie widzę podpisu autora.
Dunia pisze:A ja mam nadzieje,że nie wszystko stracone,choć mój(i nie tylko) klub został potraktowany po prostu skandalicznie-okazuje się,ze kilka osób z wielkimi aspiracjami i nieco mniejszymi możliwościami po prostu torpeduje działalność i plany klubu,który staje się ze względu na swą działalnośc solą w oku "klubików"-zainteresowani wiedzą,co mam na mysli.
Zapraszam do zapoznania się z artykułem podanym przez kasssia14-wtedy szersze grono będzie wiedziało,o czym mowa!
Proszę przeczytać i samemu wyciągnąć wnioski...![]()
![]()
d_anek pisze:ja nie wnikam jak wyglądała dyskusja i kto co komu powiedział - nie byłam, nie słyszałam...
tak napisałam jako wystawca, nic ponadto - własne przemyślenia i tyle
kasssia14 pisze:Bardzo duża grupa hodowców ze Śląska należących do DCC- chciała zorganizować wystawe w Katowicach lub okolicach Katowic, niestety podcieli nam skrzydła, aby dowiedzieć się czegoś więcej do przeczytania sprawozdania z walnego zebrania FPL pt. "Równi i równiejsi W FPL" na www.dcclub.pl
Magis pisze:kasssia14 pisze:Bardzo duża grupa hodowców ze Śląska należących do DCC- chciała zorganizować wystawe w Katowicach lub okolicach Katowic, niestety podcieli nam skrzydła, aby dowiedzieć się czegoś więcej do przeczytania sprawozdania z walnego zebrania FPL pt. "Równi i równiejsi W FPL" na www.dcclub.pl
przeczytałam "sprawozdanie" - no bossski tekst po prostu. Jestem pod wrażeniem - jak zwykle zresztą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 6 gości