Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
TŻ Oberhexe pisze:Kontynnujemy wątek.
Konstruktywna krytyka - tak.
Personalne złośliwości - nie.
TŻ Oberhexe pisze:Kontynnujemy wątek.
Kajmira pisze:Miejsca było na tyle duzo , ze spokojnie moznabylo się ze swoim tobołkami zmiescic - a my mieliśmy ich sporo Czyste toalety , z papierem , przy umywalkach mydło i ręcznikczki papierowe .
Furby pisze:Jak zwykle stewardzi są winni wszystkiemu. Trzeba jeszcze czasem być tym stewardem aby zrozumieć o co chodzi.
Co do latania po koty - przyniosłam na ring, tylko w niedzielę, 9 kotów o których zapomnieli właściciele - i to nie dlatego, że nie słyszeli, ale dlatego, że ich nie było na sali - poszli jeść. Starałam się.
d_anek pisze:Stewardzi nie sa winni wszystkiemu - i nikt tego tutaj nie powiedzial, natomiast niekorzy wlasciciele kotow, kompletnie niezainteresowani swoja kolejnoscia i tym co oglaszane jest przez mikrofon - to inna para kaloszyi ta grupa jest chyba komletnie niereformowalna
![]()
A za ciezka prace stewarda - moje slowa uznania - przepraszam jesli urazilam - nie o to chodzilo.
Kajmira pisze:Czy Ty takze masz na mysli kotki z zza wschodniej granicy ?
Magda i Wojtek pisze:
Niestety w BISie nie spodobał mi sie jeden maleńki szczegół. Otóz stewardka prezentująca persa nie trzymała go tak jak powinna. Przenosiła kota miedzy sędziami trzmając go JEDNĄ RĘKĄ pod PACHY i kot "majdał" na wszystkie strony. Z całym szacunkiem do tej osoby, bo wiem że to dziewczyna doswiadczona w stewardowaniu, wiem że zmęczenie robi swoje, ale jak ktoś nie czuje się na siłach, to niech poprostu tego nie robi. Wiem że każdy z nas, widząc wlasnie w takiej sytuacji swojego kota byłby wściekły. Bo każdy z nas wie, że BAARDZO DUŻO w BISie zalezy własnie od stewarda
Mam nadzieję że nie będzie to odebrane jako złośliwe, a raczej jako zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam
Magda
bluecats pisze::)
nie wszystkie , ale tak jak mówie każdy z nas przykłada sie do tego aby prezentowany kot jak najlepiej wypadł ,
bardzo przyjemnie przecież trzymać zwycięzce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości