Chciałabym bardzo bardzo bardzo serdecznie pogratulować kocich sukcesów wystawcom (zwłaszcza Kocurro i Monice, niestety z powodu zalatania nie byłam w stanie śledzić sukcesów wszystkich forumowych kotów

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MariaD pisze:Wystawa była naprawdę OK.
Też żałuję, że mimo szukania identyfikatorów nie udało mi się wielu osób znależć (a raczej znalazłam bardzo niewielu).
Jedna drobna uwaga na przyszłość w doborze stewardów - steward prezentujacy kota do BIS-u MUSI umieć go właściwie zaprezentować. Kocur MCO przewieszony przez przedramiona stewarda nie prezentuje sie dobrze i nie jest to właściwa pozycja. Tłumaczenie: "jest za cięzki" nie trafiło do rozgoryczonego hodowcy.
MariaD pisze:A może by tak przed przyjęciem do stewardowania zrobić chętnym mały egzamin: parę kotów z różnych ras i "pokaż jak wystawiać?"![]()
No i wyciskanie sztangi do 15 kg (dla MCO) z trzymaniem na wysokosci głowy przez 15 sek.
vivaldi pisze:Ewentualnie możnaby zadbać o nieumieszczanie obok siebie kocurów w klatkach do BISu, bo Walenty nalał Williemu do klatki. Wieprzek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: HavaNagila, s.werka.s.s, SMK1 i 3 gości