Avian pisze:Nie byłam w tej hali - mam kota, który sobie lubi połazić w szelkach na wystawie - czy to jest takie podłoże, że może w nim kopać dołki?
Byłoby miło, gdyby nie zrobił sobie z podłoża kuwetki

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Avian pisze:Nie byłam w tej hali - mam kota, który sobie lubi połazić w szelkach na wystawie - czy to jest takie podłoże, że może w nim kopać dołki?
mów mi Fatum pisze:Avian pisze:Nie byłam w tej hali - mam kota, który sobie lubi połazić w szelkach na wystawie - czy to jest takie podłoże, że może w nim kopać dołki?
Byłoby miło, gdyby nie zrobił sobie z podłoża kuwetki
mulancat pisze:Avian pisze:Nie byłam w tej hali - mam kota, który sobie lubi połazić w szelkach na wystawie - czy to jest takie podłoże, że może w nim kopać dołki?
To tego typu podłoże. Byłam w u.r , na wejściu miałam klapki i niektórzy mówili mi że będę miała piasek w butach, ale okazało się ze podłoże było tak zlane wodą i utwardzone ze nie było problemu. Sektory były duże przestronne , temperatura na hali przyzwoita, organizator zafundował pączusie a dla milusińskich były upominki w postaci piasku do wyboru i łopatki. Bardzo miło wspominam sierpniową wystawę w Sopocie i tym razem też się wybieram, hotel załatwiony. Do zobaczenia
ewry pisze:Jeszcze jeden minus, niestety …. Hala jest ogromna - wystawa była (o ile dobrze pamiętam) mniej więcej na 2/3 powierzchni hali, reszta otwarta przestrzeń. Drzwi, a właściwie wrota - otwarte cały czas.
Nie bardzo sobie mogę wyobrazić co by się działo gdyby jakiś kot wystraszył się i uciekł,a to się przecież niestety zdarza.
Ale może przesadzam
malgosia_07 pisze:kfiatek 1983 pisze:Gosia, w zeszłym roku na zewnątrz było +35, a w hali widziałam jednego czy dwóch wystawców w sweterkach.
Tak jak napisała Enya wyżej - klimy nie ma, ale budowa, kubatura budynku i przygotowanie podłoża sprawia, że na hali jest chłodno.
Folię pod swoje rzeczy warto wziąć. Co do stawiania kota przy prezentacji - planujemy mieć na ringu rozwinięte podłoże tak żeby można było swobodnie kota na chwilę postawić.
Dziękuję.... po tym co było w Legionowie, wolę jednak otrzymać wiążąca odpowiedz.
Nie byłam w tej hali - mam kota, który sobie lubi połazić w szelkach na wystawie - czy to jest takie podłoże, że może w nim kopać dołki?
ewry pisze:Nie był jednak tak źle - dla mnie dużą niedogodnością było to, że nie mogłam kota podczas np.porównania na chwilę postawić na ziemi - nie zaryzykowałabym jednak stawiania łapkami na ten żwir (wymieszany ze ścinkami tkaniny).
Temperatura jak na upał panujący na zewnątrz - przyzwoitana pewno za gorąco nie było.
Kotom zgłoszonym i opłaconym do 09-07-2016 przysługuje dodatkowe 10zł zniżki!
kfiatek 1983 pisze:Przypominam, że jeszcze do dziewiątego lipca obowiązuje poniższa promocja:Kotom zgłoszonym i opłaconym do 09-07-2016 przysługuje dodatkowe 10zł zniżki!
Z zaskoczeniem informuję też, że na chwilę obecną najwięcej zgłoszonych mamy... norwegów![]()
Co prawda wszystkie zagraniczne, ale mam nadzieję, że nasze też się pojawią. Oby tak dalej
wistra pisze:A to ciekawostka, jezdzilam konno 10 lat, konie zalatwialy sie rowno zarowno na hali jak i na otwartej ujezdzalni
Tyle, ze nieczystosci stale sie sprzata po jezdziekfiatek 1983 pisze:Przypominam, że jeszcze do dziewiątego lipca obowiązuje poniższa promocja:Kotom zgłoszonym i opłaconym do 09-07-2016 przysługuje dodatkowe 10zł zniżki!
Z zaskoczeniem informuję też, że na chwilę obecną najwięcej zgłoszonych mamy... norwegów![]()
Co prawda wszystkie zagraniczne, ale mam nadzieję, że nasze też się pojawią. Oby tak dalej
zniżka dotyczy 10zł za 2dni w sumie, czy 10zł zniżki za każdy dzień?
kfiatek 1983 pisze:Przypominam, że jeszcze do dziewiątego lipca obowiązuje poniższa promocja:Kotom zgłoszonym i opłaconym do 09-07-2016 przysługuje dodatkowe 10zł zniżki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gdańskie Lwy i 31 gości