I czy móglby mnie ktos oświecić, jak wyglądają wystawy w Ostravie. Będzie to nasza pierwsza wystawa zagraniczna.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lajka pisze:Witam, czy ktos się może wybiera na tę wystawę?
I czy móglby mnie ktos oświecić, jak wyglądają wystawy w Ostravie. Będzie to nasza pierwsza wystawa zagraniczna.
lajka pisze:Dziekuję wszystkim za informację. Troszkę się stresuję. Mam nadzieję, że damy rade logistycznie bo drugi dzień wsyatwy jest w Zilinie ok 100 km od Ostravy.
Powiedzcie mi czy opłata za wystawę przyjmowana jest na miejscu? Czy są krzesła, czy nalezy zabrać swoje.
Jeszcze raz dziekuję
Satyr77 pisze:To ja jeszcze zadam pytanie. Co prawda my pewnie dopiero będziemy się wybierać najwcześniej na sierpniową, ale jak jest z warunkami weterynaryjnymi, czy musi mieć paszport, czy zwykła książeczka z wpisami starcza?
Satyr77 pisze:Ale czy szczepienie musi być wbite w paszport, bardziej o to mi chodzi. W książeczce ma, paszport wyrobić nie problem, ale paszport i szczepienie w paszporcie, to już gorzej
Satyr77 pisze:Przepisanie to też nie problem, ale przy obu dokumentach nie powinni cofnąć, bo o to się martwimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_, Fimelia i 5 gości