Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Xarthias pisze:Może mi ktoś w trzech zdaniach napisać, czym różni się światówka od międzynarodowej? /me noob...
Meg241 pisze:Fiśka, jak mniemam Xarthias chodzi o róznice w WCF a nie w FIFE bo watek dotyczy Swiatówki WCF
Xarthias pisze:
Może mi ktoś w trzech zdaniach napisać, czym różni się światówka od międzynarodowej? /me noob...
Natka pisze:Xarthias pisze:
Może mi ktoś w trzech zdaniach napisać, czym różni się światówka od międzynarodowej? /me noob...
World Show WCF to nie to samo co Światówka FIFE. World Show nie odbywa się raz na rok - takich wystaw jest kilka w roku.
W WCF zdobywanie tytułów kotów nie kończy się na EC/ES - jest wyższy tytuł WCH - World Champion. Aby uzyskać taki tytuł kot musi otrzymać odpowiedni certyfikat właśnie na wystawie o statusie World Show (na swoim kontynencie), lub pojechać na normalna międzynarodową wystawę na inny kontynent.
Xarthias pisze:Ja bym prosił o przekazanie administratorowi strony, aby pozmieniał w odnośnikach menu target z nowego okna na bieżące, bo to trochę denerwujące, że jak się cokolwiek kliknie, to otwiera w nowym oknie/zakładce
Dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 9 gości