[WYSTAWA] OLSZTYN 15-16 SIERPNIA 2009 C4C OLSZTYN

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon sie 10, 2009 17:29

Bardzo chciałam wystawić moje najmłodsze sprowadzone SIB, ale przeciąga mi się sprawa z nostryfikacją - nie sądzę żeby do jutra mój związek uporał się z przesłaniem wszystkich potrzebnych dokumentów do FPL ( dzisiaj wysłałam im tłumaczone kolory EMS, i nie wiem czy wszystkie poprawnie); nawet wstępnie obiecałam to kilku osobom....
Będę zatem z moimi MCO rudym i niebieskim prawie solidami. Mam nadzieję że sędziowie mają mocne nerwy, bo mój niebieściuch sypie iskrami z oczu podczas oceny :)
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Od: Wto paź 30, 2007 11:08

Post » Pon sie 10, 2009 18:43

Basia a nie mozna zglosic kota z wpisem iz rodowod w nostryfikacji?
Ja tak kiedys wystawialam ale bylo to 4 lata temu

Zapytaj organizatorow lub FPl :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pon sie 10, 2009 18:46

Tak, tylko że rodowód nie dotarł do p. Irenki. Jest na etapie kompletowania dokumentów w moim klubie do wysłania do niej. Jest wniosek , opłata , rodowód, transfer wysłane do klubu, dziś walczyłam z kodami.
Ostatnio edytowano Pon sie 10, 2009 18:49 przez Barbapapa, łącznie edytowano 1 raz
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Post » Pon sie 10, 2009 18:46

sylwiah2 pisze:Basia a nie mozna zglosic kota z wpisem iz rodowod w nostryfikacji?

można :) spokojnie :)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pon sie 10, 2009 18:50

warmianka pisze:
sylwiah2 pisze:Basia a nie mozna zglosic kota z wpisem iz rodowod w nostryfikacji?

można :) spokojnie :)
Jesteś pewna?
Ostatnio rozmawiałam z P. Ireną, bo miałam do nostryfikacji rodowód i dowiedziałam się, ze nie można zgłosić kota z rodowodem 'w nostryfikacji'
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pon sie 10, 2009 18:52

robisz to na własne ryzyko, bo jak kot nie dostanie nostryfikacji, to kasy nikt za wystawę Tobie nie zwróci - a wystawić kota zawsze można :)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon sie 10, 2009 18:52

Juz zapóźno, zgłosiłam dwa duuuże kocury i nie dam sobie rady ani na wystawie, ani logistycznie ( poza samą podróżą) z trójką. Ten błąd zrobiłam w zeszłym roku w Krakowie, przepadało mi kilka porównań. A i tak korzystałam z pomocy stewardów. Zgłoszę na innej wystawie. Ech.

Barbapapa

Post » Pon sie 10, 2009 18:54

do jutra przyjmujemy do katalogu głównego a do piątku do dodatku, więc spokojnie, jest czas :-)
czekamy :)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon sie 10, 2009 19:33

Ja się jeszcze facham czy nie zgłosić kota na wystawe. Niby miałam dać sobie spokoj z wystawami w tym roku, ale kusi mnie wystawa bo są inni sędziowie.
Calina*PL

cami322

Od: Pon mar 02, 2009 20:50

Post » Pon sie 10, 2009 19:37

Basia, Ja bede bez kotow,zglaszaj Sib! chetnie pomoge i wystawie :D
Bedziemy miec wystawowe swieto Sib,a wieczorkiem koniecznie przychodz na impreze :D

Mialam brac kota ale....wyszlo jak wyszlo i jedziemy PKP do Wawy a potem zabiera nas dorozd wiec na kota nie ma miejsca :cry:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon sie 10, 2009 20:31

Wlasnie slyszalam na zywo reklame wystawy prosto z Olsztyna :lol:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon sie 10, 2009 20:59

sylwiah2 pisze:Wlasnie slyszalam na zywo reklame wystawy prosto z Olsztyna :lol:

reklamy są w tym roku powalające ..... 2 największe radia i dwie najpopularniejsze z gazet no i jeżdżący baner o 5 metrowej długości, śpiewający na "całe gardło" piosenkę Copernikaną i informujący o wystawie. Ludzie przystają na ulicy, klaszczą i tańczą .... normalnie szok !!!!!
...
sami niedowierzamy ...... ta wystawa, to będzie wielkie wydarzenie w Stolicy Warmii i Mazur
.... i niemożliwe staje się możliwe !!!
... zgłaszać szybko SIBY, jeszcze tylko 4 zostały, aby pobić ilością MCO i wszystkie pozostałe rasy

..... dawać, dawać .... niech to będzie wielkie święto SIBów !!!!!!

szok, szok, szok normalnie szok !!!!

SIBy przyjmujemy do bólu - nawet do piątku wieczorem

a inne koty? a też, a co tam :):):)

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon sie 10, 2009 21:05

Barbapapa pisze:Tak, tylko że rodowód nie dotarł do p. Irenki. Jest na etapie kompletowania dokumentów w moim klubie do wysłania do niej. Jest wniosek , opłata , rodowód, transfer wysłane do klubu, dziś walczyłam z kodami.

mozna wysłać skan rodowodu do P Ireny i zostanie nadany polski numer ale klub powinien sie pospieszyć , kociak juz trochę ma wieku....

Isia23

Od: Nie lut 11, 2007 22:07

Post » Pon sie 10, 2009 21:11

Barbapapa nie daj sie prosic,zglaszaj malenstwo :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon sie 10, 2009 21:16

no własnie zglos go
Calina*PL

cami322