Łódź 10/11.05.2008-Angel Cat Show

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon kwi 21, 2008 11:43

Ave pisze:
spinoo pisze:Zobaczymy jak wypadnie Łódz w tym roku ....

czy to zwykła ciekawość czy może coś więcej :wink:

Czysta ciekawość , byłem w listopadzie i chcę być teraz .
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Pon kwi 21, 2008 12:02

Ave pisze:
dorozd pisze:
kamanda77 pisze: chyba prawie wszyscy, którzy byli na wystawie listopadowej byli zachwyceni
Nie zadziwię Cię, pisząc że NIE WSZYSCY, bo wtrąciłeś słóko "chyba". Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.

Mówiąc szczerze nie przypominam sobie Ciebie jako uczestnika naszej halloween'owej wystawy, byłeś ? wystawiałeś kota ? zdobyłeś jakieś marne nagrody ? - masz jakiś cel w wypisywaniu nieprawdy ? Dla mnie uskuteczniasz niezrozumiałą propagandę.

Dobrze wiesz, że nie byłam, na pewno zostało to dokładnie sprawdzone ;)

Chyba powszechnie wiadomo, że ludzie opowiadają sobie o wystawach, przekazują spostrzeżenia, wyrażają zachwyt lub zwyczajnie się żalą... ale - wybacz - ja nie sprzedam moich informatorów za żadne skarby świata. :D :D
Co do nagród - napisałam NIEKTÓRE NAGRODY. A niektóre były z pewnością fatalne....

Ave pisze:Myślę również, że w sprawie cen na naszej wystawie zostało już powiedziane wszystko i dalsza dyskusja to zwykłe trzepanie piany - no sorry :?

Masz rację, nic dodać, nic ująć! Jasno zostało powiedziane: Komu się nie podoba, to won! :D :D :D Brawa dla organizatorów nastawionych KU wystawcom! :D :D

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Pon kwi 21, 2008 12:08

dorozd pisze:Masz rację, nic dodać, nic ująć! Jasno zostało powiedziane: Komu się nie podoba, to won! :D :D :D Brawa dla organizatorów nastawionych KU wystawcom! :D :D

Pozwolę się wtrącić, ale ani w tym wątku, ani w wątku i dyskusji na forum Rademenes, nikt z organizatorów nie wyraził takiej opinii.
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon kwi 21, 2008 12:18

Przepraszam organizatorów, faktycznie wyszło dwuznacznie powinnam zrobić większy odstęp między zdaniami, a część mojego poprzedniego posta powinna mieć niżej zaprezentowany wygląd:

dorozd pisze:
Ave pisze:Myślę również, że w sprawie cen na naszej wystawie zostało już powiedziane wszystko i dalsza dyskusja to zwykłe trzepanie piany - no sorry :?

Masz rację, nic dodać, nic ująć! Jasno zostało powiedziane: Komu się nie podoba, to won! :D :D :D

Brawa dla organizatorów nastawionych KU wystawcom! :D :D

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Wto kwi 22, 2008 12:42

To ja z zupełnie innej beczki...
Czy ktoś mógłby polecić miły hotel w Łodzi ?
Ka$ia + 7ogonów +4(a)kity

Ka$ia

Od: Pt lip 29, 2005 10:22

Post » Wto kwi 22, 2008 13:06

kiedyś polecanymi hotelami przez organizatorów były / nawet sposorzy nagród wystawowych

REYMONT

IBIS

i za te dwa - ja mogę dać gwarancję, bo w nich nocowałam

Pokój 1 -os z łazienką i śniadaniem - to wydatek ok. 150zł
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Wto kwi 22, 2008 13:49

a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.
Jak to jest ze zmianą koloru, w rodzinie mamy hodowle devonów, kotka debiutowała na wystawie w Szczecinie, gdzie miała zmianę koloru. Do wystawy w Łodzi nie zdążą skorygować jej rodowodu. Czy wystarczy, że właścicielka pojawi się z dokumentem potwierdzającym korektę koloru przez sędziego na wystawie w Szczecinie, czy trzeba będzie ustanawiać na nowo korektę koloru?
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Wto kwi 22, 2008 14:26

Febems pisze:a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.
Jak to jest ze zmianą koloru, w rodzinie mamy hodowle devonów, kotka debiutowała na wystawie w Szczecinie, gdzie miała zmianę koloru. Do wystawy w Łodzi nie zdążą skorygować jej rodowodu. Czy wystarczy, że właścicielka pojawi się z dokumentem potwierdzającym korektę koloru przez sędziego na wystawie w Szczecinie, czy trzeba będzie ustanawiać na nowo korektę koloru?

na wystawę może zgłosić kotkę w "nowym" kolorze, a w międzyczasie powinna zgłosić zmianę w rodowodzie w klubie macierzystym
Ave

Post » Wto kwi 22, 2008 14:32

Go!Go! pisze:kiedyś polecanymi hotelami przez organizatorów były / nawet sposorzy nagród wystawowych

REYMONT

IBIS

Dzięki :)
Ka$ia + 7ogonów +4(a)kity

Ka$ia

Od: Pt lip 29, 2005 10:22

Post » Wto kwi 22, 2008 16:23

Ave pisze:
Febems pisze:a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.

na wystawę może zgłosić kotkę w "nowym" kolorze, a w międzyczasie powinna zgłosić zmianę w rodowodzie w klubie macierzystym

Zmianę koloru zgłosili już, ale do czasu wystawy nie zdążą otrzymać skorygowanego rodowodu. Nie będzie z tym żadnego problemu?
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Wto kwi 22, 2008 17:30

Ka$ia pisze:To ja z zupełnie innej beczki...
Czy ktoś mógłby polecić miły hotel w Łodzi ?

zasada jest prosta , blisko wystawy bardzo drogo , jak się zna łódz można sobie zamieszkać gdzieś dalej , nie znam Łodzi więc mnie zaboli i wkurza mnie że biorą dodatkową opłate za kota , który siedzi sobie cichutko i ma swoja kuwete ... na ale za to rzut beretem :D
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Wto kwi 22, 2008 19:52

Febems pisze:(...)Nie będzie z tym żadnego problemu?

nie
Ave

Post » Wto kwi 22, 2008 20:02

w przypadku nocowania z jasnym/białym kotem ... CZYSTY pokój hotelowy jest ponad wszelką cenę pożądany :!: :!: :!: :!: :!:

kontrolny obchód koteczka z uniesioną kiteczką ... może skończyć się nocnym praniem i suszeniem ...

a jak wygląda futro prane naprędce , tuż po podsuszeniu .... :cry:

w REYMONCIE - kaucja za kota była zwracana, po sprawdzeniu przez służby hotelowe - jakie zniszczenia zrobił kot.
Jak było OK. - to pieniądze były zwracane i z podniesioną głową - zawsze tam można wracać.
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Czw kwi 24, 2008 12:17

WAżNE!!!!

Z myślą o uczestnikach naszej wystawy: Cat Club Łódź oraz Hotel Reymont nawiązały współpracę dzięki której Wystawcy, którzy dokonają rezerwacji noclegu w Hotelu Reymont do dnia 5 maja 2008r na hasło KOTY otrzymują preferencyjne warunki.

linki: http://www.hotelreymont.com/index.html
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pt kwi 25, 2008 11:55

Wystawa kotów rasowych w Łodzi 10-11 maja

Już za niespełna dwa tygodnie, 10 i 11 maja, w Łodzi pojawią się setki kotów rasowych. Patronat nad imprezą obrała Międzynarodowa Federacja Felinologiczna FIFe.

Wystawa majowa w odróżnieniu od wystawy listopadowej, Haloween Cat Show, odbędzie się pod hasłem Sielsko Anielsko... czyli Angel Cat Show - informuje MMkę Anna Rosiak z Cat Club Łódź.

Czytaj całość..

mgmb

Od: Pt kwi 25, 2008 11:53

[poprzednia][następna]