Ave pisze:spinoo pisze:Zobaczymy jak wypadnie Łódz w tym roku ....
czy to zwykła ciekawość czy może coś więcej
Czysta ciekawość , byłem w listopadzie i chcę być teraz .
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ave pisze:spinoo pisze:Zobaczymy jak wypadnie Łódz w tym roku ....
czy to zwykła ciekawość czy może coś więcej
Ave pisze:dorozd pisze:Nie zadziwię Cię, pisząc że NIE WSZYSCY, bo wtrąciłeś słóko "chyba". Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.kamanda77 pisze: chyba prawie wszyscy, którzy byli na wystawie listopadowej byli zachwyceni
Mówiąc szczerze nie przypominam sobie Ciebie jako uczestnika naszej halloween'owej wystawy, byłeś ? wystawiałeś kota ? zdobyłeś jakieś marne nagrody ? - masz jakiś cel w wypisywaniu nieprawdy ? Dla mnie uskuteczniasz niezrozumiałą propagandę.
Ave pisze:Myślę również, że w sprawie cen na naszej wystawie zostało już powiedziane wszystko i dalsza dyskusja to zwykłe trzepanie piany - no sorry![]()
dorozd pisze:Masz rację, nic dodać, nic ująć! Jasno zostało powiedziane: Komu się nie podoba, to won!![]()
![]()
Brawa dla organizatorów nastawionych KU wystawcom!
![]()
dorozd pisze:Ave pisze:Myślę również, że w sprawie cen na naszej wystawie zostało już powiedziane wszystko i dalsza dyskusja to zwykłe trzepanie piany - no sorry![]()
Masz rację, nic dodać, nic ująć! Jasno zostało powiedziane: Komu się nie podoba, to won!![]()
![]()
![]()
Brawa dla organizatorów nastawionych KU wystawcom!![]()
Febems pisze:a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.
Jak to jest ze zmianą koloru, w rodzinie mamy hodowle devonów, kotka debiutowała na wystawie w Szczecinie, gdzie miała zmianę koloru. Do wystawy w Łodzi nie zdążą skorygować jej rodowodu. Czy wystarczy, że właścicielka pojawi się z dokumentem potwierdzającym korektę koloru przez sędziego na wystawie w Szczecinie, czy trzeba będzie ustanawiać na nowo korektę koloru?
Go!Go! pisze:kiedyś polecanymi hotelami przez organizatorów były / nawet sposorzy nagród wystawowych
REYMONT
IBIS
Ave pisze:Febems pisze:a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.
Jak to jest ze zmianą koloru, w rodzinie mamy hodowle devonów, kotka debiutowała na wystawie w Szczecinie, gdzie miała zmianę koloru. Do wystawy w Łodzi nie zdążą skorygować jej rodowodu. Czy wystarczy, że właścicielka pojawi się z dokumentem potwierdzającym korektę koloru przez sędziego na wystawie w Szczecinie, czy trzeba będzie ustanawiać na nowo korektę koloru?
na wystawę może zgłosić kotkę w "nowym" kolorze, a w międzyczasie powinna zgłosić zmianę w rodowodzie w klubie macierzystym
Ka$ia pisze:To ja z zupełnie innej beczki...
Czy ktoś mógłby polecić miły hotel w Łodzi ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: HavaNagila, s.werka.s.s, SMK1 i 3 gości