erzac pisze:Czy zasady kultury mają obowiązywać tylko jedną stronę, czy nie zaszokowało Cię to, że Prezes DCC powiedział wszystkim na Walnym, że "rzygać mu się chce na nasz widok" Jest to cytat z wypowiedzi pana Prezesa DCC, który tu w tych wszystkich poprzednich postach udaje człowieka kulturalnego. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania !!!!!!!!!!!!!!!
widocznie byłem wychowywany w innej epoce.
Ktoś może powiedzieć , że to pewnie epoka kamienia łupanego.
zdziwiłem sie jednak, że nikt nie powiedział co mysli o takim zachowaniu Prezesa DCC.
Bardzo dobrze byloby podac wszystkie fakty i dialogi z Walnego FPL i wspaniala kulture delegatow niektorych klubow - to dopiero bylaby kultura!

Walne zebrania FPL powinny byc filmowane i pokazywane wszystkim czlonkom, zapewne klapki z wielu oczu by pospadaly. Zapewne staloby sie to samo co na Wegrzech gdy opublikowano w radiu slowa ich premiera wygloszonego na spotklaniu partyjnym. Tam ludzie wyszli na ulice... To zenujace - podnoszenie tego w tym miejscu i za brak kultury uwaza sie spadek mojego samopoczucia po absurdalnym glosowaniu. Prosze dodac wszystkim jeszcze co zrobilem zaraz po tym jak poczulem sie zle.
Wyszedlem z Walnego zebrania przed tym dziekujac wszystkim, ktorzy wstawili sie za DCC, a tym ktorzy glosowali przeciw nam wspolczuje. Powiedzialem tez DOWIDZENIA. Niektorzy kulturalni obecni tam delegaci wiedzieli, ze w takim przypadku nalezy odpowiedziec tym samym.
Jak to sie dzieje ze DCC musi caly czas udowadniac swoja kulture, a Wy nie? Dlaczego to DCC musi wszystkich o wszystko pytac a Wy nie? Dlaczego DCC nigdy nie mialo tutaj racji a Wy zawsze? Czy Wy jestescie w stanie to dostrzec?
Zeby byla jasnosc: uzywajac slowa "WY" nie mam na mysli ludzi z poza DCC - nie dziele swiata w taki banalny sposob. "WY" to podobni Erzacowi osoby - one na pewno doskonale wiedza ze mowie o nich. Skoro takim sie czujesz to znaczy ze nim jestes. Dla WAS DCC zawsze bedzie sola w oku i draznic WAS bedzie doslownie wszystko co zrobimy i to czego nie zrobimy. Swoista alergia...
Nie majac nic sensownego przeciwko DCC i przeciwko mnie, potrafisz tylko skomlec. Wywlekac rzeczy nieprawdziwe i przedstawiac je w sposob skrzywiony. To metoda, ktora potraficie uprawiac, niestety nic poza tym. Inni wypowiadajacy sie tutaj takze byli na Walnym i jakos ich te slowa nie ubodly... Widac byles jednym z tych ktorym wspolczulem... I powiem szczerze ze moje wspolczucie juz sie wyczerpalo.
Twoj post to kolejny zarzut w stylu:
A TY ZNOWU BEZ CZAPKI!
Zapamietales z Walnego tylko to ze zrobilo mi sie niedobrze? Gratuluje dobrego samopoczucia. Teraz mozecie w swoim szacownym gronie wsiasc na mnie i na DCC i wylac swoja cala żółć...
3... 2.... 1 START! Kto pierwszy?