Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
spinoo pisze:Pytanko do miejscowych, jak z dojazdem od strony Pabianic ? Czy Pabianicka jest przejezdna i ewentualnie jak potem . Na mapie pokazuje mi odcinki w remoncie lub zamknięte
wistra pisze:Nie, to nie spolem
Edit: nie, to nie expo (tak mialo byc)
DaMa PiK pisze:spinoo pisze:Pytanko do miejscowych, jak z dojazdem od strony Pabianic ? Czy Pabianicka jest przejezdna i ewentualnie jak potem . Na mapie pokazuje mi odcinki w remoncie lub zamknięte
Najlepiej skręcić w Jana Pawła/Włókniarzy i skręcić w Srebrzyńską i cały czs prosto (to ul. przy Makro, dalej to Ogrodowa, a za Manufakturą Północna)
Satyr77 pisze:DaMa PiK pisze:spinoo pisze:Pytanko do miejscowych, jak z dojazdem od strony Pabianic ? Czy Pabianicka jest przejezdna i ewentualnie jak potem . Na mapie pokazuje mi odcinki w remoncie lub zamknięte
Najlepiej skręcić w Jana Pawła/Włókniarzy i skręcić w Srebrzyńską i cały czs prosto (to ul. przy Makro, dalej to Ogrodowa, a za Manufakturą Północna)
Po co ładować się w wąskie ulice jak W-Z otwarta i można śmignąć wielopasową unikając poważniejszych korków.
bodi pisze:Na kotach się niemal nie znam, ale odpowiem na to pytanie
Wistra zrobiła "literówkę", poprawiła się (prawidłowy tekst, po edycji jest po słowie 'edit'), a pierwotny (nieprawidłowy) pomniejszyła, żeby komuś nie wpadał w oko, bo myliłby. Ale, żeby nie kasować (bo ktoś by sie przyczepił, że coś było napisane, a ktoś kasuje), to tylko pomniejszyła
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 4 gości