Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
klauduska pisze:MariaD, zenia, szkoda, że nie ma opcji "like" pod postami..!
cyrtocara pisze:Chcąc dać przykład innym osobom, wyślę dziś prośbę do swojego klubu z prośbą o anulowanie dyplomu, przeleję ponowną opłatę za dyplom i wyślę wniosek o wystawienie dyplomu zawierającego poprawnie chronologicznie zdobyte certyfikaty 7 z Polski + 1 z zagranicy.
Również zawrę prośbę o korektę listy rankingowej Super kot 2014 w celu odjęcia Nestiemu punktów.
Nie zmieni to jego 2 pozycji w kastratach, ale wynik będzie zgodny ze stanem rzeczywistym.
Wspieram osoby, które czuwają nad porządkiem i chcą by wszyscy byli równi i przestrzegali regulaminu.
Mam nadzieję, że inne osoby podobnie jak ja wyciągną wniosek z zaistniałej sytuacji i będą w przyszłości poświęcać więcej uwagi liczeniu certyfikatów i planowaniu wystaw, by było jak najmniej nieprawidłowości.
Mam również nadzieję, że inne osoby również będą chciały naprawić swoje pomyłki, przyznają się do błędu i będą się starać by go więcej nie popełniać.
YennaM pisze:BTW... Dałoby się przypiąc ten post bo się w nim trochę dzieje a wisi dość nisko...
malgosia_07 pisze:lrafal pisze:chyba będę musiał te lajki doinstalować do forum
![]()
![]()
![]()
![]()
lrafal pisze:chyba będę musiał te lajki doinstalować do forum
LittleDevils pisze:lrafal pisze:chyba będę musiał te lajki doinstalować do forum
Zrobisz Miaubooka?
Witek Nowak pisze:Paulina,
pewna osoba, dość znana w światku hodowlanym zrobiła taki numer, zaczęła GIC-a a nie miała zagranicznej wystawy na IC. Pech chciał, że zabrała certyfikat uczciwej Rosjance, która przez brak certyfikatu z Polski musiała jechać na kolejną wystawę zagraniczną. Drugi pech chciał, że na kolejnej wystawie ponownie się spotkały i zonk: jak to?? ten kot poprzednio robił GIC-a a teraz IC?? Jak myślisz, ile to kosztowało nieuczciwego hodowcę? Nie wiesz? To ja ci powiem: zwrot kosztów wyjazdu na 2 wystawy zagraniczne dla 2 osób i jednego kota - z hotelami, dojazdem i wyżywieniem. Więc sobie policz...
Ja nic do Ciebie nie mam, cieszę się, że się w ogóle odezwałaś. Ja jestem ciekaw ile takich osób znajdzie w sobie dość cywilnej odwagi by zachować się tak jak teraz Ty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości