No i wszechobecna reklama wystawy w całych Skierniewicach dzięki czemu było baaaardzo dużo zwiedzających. WIELKIE BRAWA!!
Fotki wkrótce bo napstrykałem mnóstwo
Moderator: DoBo
No i wszechobecna reklama wystawy w całych Skierniewicach dzięki czemu było baaaardzo dużo zwiedzających. WIELKIE BRAWA!!

Witek Nowak pisze:było baaaardzo dużo zwiedzających.
CZANKRA pisze:A ja licze na to ze ktos z forumowiczow zrobil zdjecia III kat.
Niestety wiekszosc zdjec to kat II
To szczególny ukłon wobec wystawców z dalszych części kraju 
Witek Nowak pisze:I jeszcze jedno: można jednak rozpocząć BIS-a o godz. 15 i zakończyć wystawę o 16.45. Chwała Wam za toTo szczególny ukłon wobec wystawców z dalszych części kraju

persiak1 pisze: Jest tylko jedno ale:
Czemu wystawcy tak foliją i siatkują klatki z kotami ?
Było to dla nas dość przykre.
Inna sprawa czemu tak mało osób pozwalało dotknąć choć by koniuszek łapki. Osobiście dla mnie dotyk jest bardzo istotny i wiele mi mówi faktura futerka kota.
Rozumiem stres kota , ale reakcje pewnych osób lekko szokowała.
persiak1 pisze:Wielką radość sprawiła mi ta wystawa. Do tego stopnia ,że byłam w obydwa dni. Koty piękne zwłaszcza białe maine coony po raz pierwszy widziałam takiego. Rude też piękne oraz norwegi i rosyjskie.
Bengale robiły wrażenie.
Te umaszczenia kotów są super.
Jest tylko jedno ale:
Czemu wystawcy tak foliją i siatkują klatki z kotami ?
Inna sprawa czemu tak mało osób pozwalało dotknąć choć by koniuszek łapki. Osobiście dla mnie dotyk jest bardzo istotny i wiele mi mówi faktura futerka kota.
persiak1 pisze:Czemu wystawcy tak foliją i siatkują klatki z kotami ?
Jeżeli miałabym się do czegoś przyczepić, to tylko do nagłośnienia w sobotę, koty troszkę się zestresowały ale dzisiaj już tego nie zauważyłam. Dawno tak dobrze się nie bawiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości