wampisia pisze:IC Enkidu Złoty Brzeg 2x EX1, CAGCIB, NOM BIS - chwalę się, bo jego pierwsze nominacje w życiu! Jestem dumna z mojego kocurka
Gratuluje!!
Niesamowite jest uczucie, gdy zdobedzie sie pierwsza nominacje - oj pamietam swoja, pamietam

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wampisia pisze:IC Enkidu Złoty Brzeg 2x EX1, CAGCIB, NOM BIS - chwalę się, bo jego pierwsze nominacje w życiu! Jestem dumna z mojego kocurka
Katarzynab pisze:I ja kilka wezmęposzalejemy troszkę
I Babcie Melanii Jompi*PL
alma_uk pisze:o tak, Coral cudny![]()
![]()
![]()
ale i devonek też
![]()
Prosimy o wygłaskanie kociambrów od Nas![]()
dziekujemy izabel(przesympatyczna osoba) za ciekawą rozmowę.
lakshmi pisze:Było cudnie. Wszystkim okolicznym moja zielonkawa w sobotę (w niedziele już idealnie kwitnąca) osoba bardzo dziękuje za przemiłe towarzystwo.
A i wisienka na torcie była - rzadko kiedy tak kolorowa BRI, jak moja, dostaje NOM.
mulancat pisze:Witam, na wstępie bardzo chciałbym podziękować organizatorowi za doskonale zorganizowaną wystawę, duże boksy dla wystawców , podest na kturym umieszczono ring, tort na przywitanie i przez caly czas trwania wystawy w oba dni dragon show , dzie każdy wystawca wygrywal nagrody. Podczas wystawy zorganizowano loterię na rzecz schroniska w Olsztynie, wystawcy nie zawiedli. Na hali były stoiska towarzyszące, prócz ZooDragon, Rufi, Plakaty, Stoisko z cepelią ,koszulkami i bluzeczkami o tematyce kociej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 10 gości