wojtekn pisze:anulka111 pisze:Można kogoś nie lubić, ale nalezy grać fair. Kto się boi tych kotow na wystawie i dlaczego, to jest pytanie zasadnicze, bo to jest wystawa kotów. Metodą strusia i udawania ,że sprawy nie było Zarząd na pewno sobie nie zaskarbi zwolenników.
Wiesz tylko tu nie chodzi o koty a o ludzi.
Od kiedy to w regulaminie wystawiania liczy się kto wystawia, to znaczy ,ze jesli odkupie ktoregos z tych kotow to mogę wystawić go,bo dalej są miejsca ,a osoba się zmieni?Dla mnie to skandaliczna proba wyeliminowania po cichu konkurencji, ktora się nie powiodła.
Wojtek ,ale to koty są wystawiane ,a nie hodowcy, ogladam wystawy i na wystawy przychodze dla kotów ,a nie dla ludzi.To koty zostały odrzucone z wystawy,bo ich ludzki personel się nie podoba? To ma być podejście fair?
Skandal to najdelikatniejsze okreslenie tej sytuacji. Masa ludzi na pewno pracowała nad ta imprezą i taki skandal z powodu tego ,że ktoś kogoś nie lubi?
Niech wygra najlepszy kot,a nie najskuteczniejszy ludzki wróg

.
W tej sytuacji na następną wystawę organizowaną przez FP każdy hodowca ma się zastanawiać ,czy spodoba się Zarządowi? Myślę ,że członkowie FP ,będą mieli okazję do przemyśleń.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.