tak to rozumiem

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sylwiah2 pisze:czyli tutaj BIC=BIS ?
tak to rozumiem
sylwiah2 pisze:czyli tutaj BIC=BIS ?
tak to rozumiem
sylwiah2 pisze:tak,tak rozumiem,ten znak rownosci glupio postawilam![]()
chodzilo mi o to ze kot majac BIC ma takze BIS,juz wiem
CZANKRA pisze:Dzieki cos tam sie posunelo do przodu
Natomiast brakuje BRI g u Mr. Martein Tausen, IS
danunka pisze:sylwiah2 pisze:tak,tak rozumiem,ten znak rownosci glupio postawilam![]()
jako tako BIC-ów nie ma w regulaminie wystawowym FIFe.
Jest to pomysł polskich organizatorów ,ale nie na wszystkich wystawach się stosuje![]()
Zwyczajowo wygrana kończy się na BIS-ach , dorosłe mogą mieć również BOS-a >forum FPL zmiany 2010r<
danunka pisze:sylwiah2 pisze:tak,tak rozumiem,ten znak rownosci glupio postawilam![]()
Jest to pomysł polskich organizatorów ,ale nie na wszystkich wystawach się stosuje![]()
Zwyczajowo wygrana kończy się na BIS-ach , dorosłe mogą mieć również BOS-a >forum FPL zmiany 2010r<
lrafal pisze:danunka pisze:sylwiah2 pisze:tak,tak rozumiem,ten znak rownosci glupio postawilam![]()
to jest tak, wg regulaminu organizator musi przyznać tyt. BIS to jest absolutne minimum
jeżeli chce iść dalej i wybrać BOBy to musi w jakiś sposób wyłonić te koty do BOB z każdej kategorii.
Sa 2 sposoby albo z wszystkich zwycięzców BIS wybiera się jednego i ten dodatkowo otrzymuje (nie formalny) tytuł BIC albo "po staremu" czyli najlepszy dorosły kot i ta konkurencja wymaga również porównania dorosłego kocura z kotką, przegrany dostawał tytuł przez lata również umowny BOS czasami BOX i u nas BIS opp.sex, od tego roku ustalono że ma być stosowana nazwa BOS.
W BIC można robić BOSy ale to dodatkowe porównania i wydłużają cały bis, bez BOSow w BIC w porównaniu najlepszych kotów kategorii będziemy mieli na ringu max 6 kotów czyli rozwiązanie nie zalecane dla małych wystaw
lrafal pisze:
z internetem Olek ma problemy, coś orange ma tam kiepski zasieg
bez Rafała to ogólnie straszna kicha by byłamakaranka pisze:Dopiero to zauważyłam, ale bajer wymyślił Rafał
Wejdźcie w tabele nominacji!!! Tam był numer kota i rasa/kolor.
Śledząc wyniki miałam otwarte drugie okno, by móc jednocześnie zaglądać co to za kot,
a teraz jest tak, że kliknięcie myszką na okienko z numerem w tabeli nominacji to pokazuje![]()
Super sprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości