Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 13:56 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

A czy ktoś ma jakieś zdjęcia z wystawy?
Hodowla Kotów Norweskich Leśnych - Demon Lasu*PL
ObrazekObrazek

Wadera

Od: Śro sty 21, 2004 16:08

Post » Pon paź 05, 2009 14:19 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Wadera pisze:Pochwalę się też troszkę.....
W sobotę mój Fuki przegrał z magicznym Olorinkiem 1 głosem :wink:
A w niedzielę mój Fobos wygrał Bisa :D
A drugiego Bisa zgarneła moja dachówka Cleo :D , którą kiedyś znalazłam wrzeszczącą w krzakach, zabrałam , wyleczyłam....... chętny do adopcji się nie znalazł i na razie została u nas....

Wystawę uważam za bardzo udaną dla moich kotków :D

mega gratulacje :)
a o Cleo nic nigdy nie wspominalas, moze czas ją gdzies na forum pokazac, co ?? :)

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon paź 05, 2009 14:45 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Zarząd Krakowskiego Klubu Felinologicznego serdecznie dziękuje wszystkim wystawcom
oraz zwiedzającym
za doskonałą atmosferę, liczne stawiennictwo i wspólnie spędzony weekend
wśród pasjonatów kocich piękności.

Zapraszamy ponownie na krakowską wystawę w czerwcu 2010 roku!

Krakowski Klub Felinolog.

Od: Pt lip 10, 2009 13:39

Post » Pon paź 05, 2009 15:06 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Basia_D pisze:
Wadera pisze:Pochwalę się też troszkę.....
W sobotę mój Fuki przegrał z magicznym Olorinkiem 1 głosem :wink:
A w niedzielę mój Fobos wygrał Bisa :D
A drugiego Bisa zgarneła moja dachówka Cleo :D , którą kiedyś znalazłam wrzeszczącą w krzakach, zabrałam , wyleczyłam....... chętny do adopcji się nie znalazł i na razie została u nas....

Wystawę uważam za bardzo udaną dla moich kotków :D

mega gratulacje :)
a o Cleo nic nigdy nie wspominalas, moze czas ją gdzies na forum pokazac, co ?? :)

Na forum o niej nie pisałam( dlatego, że w sumie jest to kotek tymczasowy...... przedłużony....., a przynajmniej uparcie tak twierdzę :wink: ), ale niektórzy wiedzieli, że mam takiego śmiesznego stwora :twisted: Cleo jest wysportowana i razem z Fobosem są klasycznymi przypadkami ADHD kociego :twisted:
Oto Cleo :D Ładniejsze zdjęcia mam w domku na kompie.... teraz nudzę się na kursie komputerowym, więc zdjęcie ukradłam córce z naszej klasy :twisted:
Obrazek
ObrazekObrazek

Wadera

Post » Pon paź 05, 2009 16:35 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Aneta,
przesliczna, przesliczna kotusia!!! chwyta za serducho :)

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon paź 05, 2009 21:34 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Czy ktoś może jest w stanie udzielić mi informacji w jakiej firmy było to duże stoisko od wejścia po prawej stronie z tyłu sali sali z drapakami?

aanka0308

Od: Wto gru 23, 2008 13:52

Post » Pon paź 05, 2009 22:02 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

aanka0308 pisze:Czy ktoś może jest w stanie udzielić mi informacji w jakiej firmy było to duże stoisko od wejścia po prawej stronie z tyłu sali sali z drapakami?

Rufi - http://www.drapaki.pl

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon paź 05, 2009 22:55 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Pozdrawiam wszystkich uczestników wystawy krakowskiej i wklejam link do mojej strony gdzie można obejrzeć film relacjonujący jej przebieg: http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

miłego oglądania :)

magaa

Od: Czw kwi 30, 2009 15:50

Post » Wto paź 06, 2009 7:14 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

magaa pisze:Pozdrawiam wszystkich uczestników wystawy krakowskiej i wklejam link do mojej strony gdzie można obejrzeć film relacjonujący jej przebieg: http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

Super filmik!!! Tylko szkoda, że nie ma bisów. Ale i tak extra!!!

Ewa_Kurz

Od: Pt gru 08, 2006 23:20

Post » Wto paź 06, 2009 7:55 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Bożka pisze:Wielkie brawa dla Amora !! :1luvu: Ależ musicie być z niego dumni !

nasza wielka radość i duma :wink:
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Wto paź 06, 2009 7:59 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Ewa_Kurz pisze:
magaa pisze:Pozdrawiam wszystkich uczestników wystawy krakowskiej i wklejam link do mojej strony gdzie można obejrzeć film relacjonujący jej przebieg: http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

Super filmik!!! Tylko szkoda, że nie ma bisów. Ale i tak extra!!!

Na bisach ogromny tłok ciężko sie przebić przez tłumy, może nastepnym razem :)

magaa

Od: Czw kwi 30, 2009 15:50

Post » Wto paź 06, 2009 8:10 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Aaaaaa, tego jeszcze nie było :ok: , też ogromna szkoda że nie ma relacji z BIS :(

lecz i tak obejrzałam z ogromną przyjemnością :lol:
Hodowla Kotów Burmskich "RIMEBURG"

Rimeburg

Od: Wto mar 21, 2006 20:09

Post » Wto paź 06, 2009 10:28 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

super film!
fajny pomysł i świetne ujęcia :D

Puffy

Od: Sob cze 03, 2006 14:17

Post » Wto paź 06, 2009 11:17 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Basia_D pisze:Aneta,
przesliczna, przesliczna kotusia!!! chwyta za serducho :)

:D Dzięki Basia :D
Potrafi być kochana, gdyby jeszcze nie miała tego AD :twisted: HD, chociaz takie koty lubię :twisted: Na zdjęciu wyszła duża, a w rzeczywistości jest wielkości mojego 4,5 miesięcznego Fobosa :wink:

Oki, już nie zaśmiecam wątku :twisted:
Filmik super, czekam teraz jeszcze na jakieś zdjęcia .
ObrazekObrazek

Wadera

Post » Wto paź 06, 2009 13:18 Re: Wystawa Kraków 3 i 4 października 2009 - SMK KKF

Film super! Oglądałam cały czas z uśmiechem na twarzy. Miło zobaczyć tyle znajomych, tyle pięknych kotków. No i świetny podkład muzyczny!

Co do wystawy - dla mnie świetna. Wolę generalnie małe wystawy, bo nie ma ścisku, jednakkrakowska wystawa była zaprojketowana od początku do końca z pomysłem. Przestronne sektory, wygodne ustawienie klatek, dobrze urządzony ring, miła, ciepła atmosfera. Chylę czoła i bardzo dziękuję za podjęte działania w celu wyeliminowania handlarzy kociakami podczas wystawy. Wreszcie ktoś podjął temat i wprowadził założenia w życie.

Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję, że KKF zajęło się tak trudnym tematem i wprowadziło w życie kilka, podnoszonych w ciągu wielu dyskusji, pomysłów (np. kontrola chipów wpuszczonych na wystawę kotków z miotu). :ok:

Jedna tylko "wpadka" zburzyła mi całkoształt tak wspaniale rysowanego obrazu wystawy. W niedzielę został wpuszczony miot kotów NEM, na który składały się tylko DWA kociaki... Oczywiście miot ma zgłoszona absencję. Do tej pory miot to conajmniej 3 kocięta. Coś się zmieniło?

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

[poprzednia][następna]