[wystawa] - Olsztyn 23-24/08/2008

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2008 22:52

O co chodzi z tym Show rudych kotow ?
Bo w inf. widnieje ze zmieszaliscie go z kremowymi a to zupelnie inny kolor !! Rozumiem ze dodaliscie dymne czyli ds. Choc rudy to rudy ale dodaliscie tez e i es to juz wogole przesada.

Mam tez pytanie jak ten SHOW bedzie wygladal na jakich zasadach bedzie sie odbywac ?

Z gory dziekuje za odpowiedz :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Nie sie 17, 2008 23:03

to będzie taki mały BIS z jednym zwycięzcą - wszystko będzie dobrze - proszę nam zaufać :-)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Nie sie 17, 2008 23:08

Ale jednak prosze o odpowiedz bo ludzie sie pytaja !!

No i jak bedzie to wygladac ?
Czy bedzie tylko wybrany 1 kot ?
Czy podzial bedzie na KATEGORIE I,II,III,IV czy wszystko cuzamen do kupy
Czy podzial bedzie na klasy wystawowe czyli kocury,kotki 11,12,kastraty,weterany i teraz znowu czy w klasach czy np wszystkie kat tylko z podz na klasy itd.
Jak zamierzacie to zrobic i skad te kremowe sie tam pojawily moze to pomylka ?
Obrazek

CZANKRA

Post » Pon sie 18, 2008 8:19

Dokładnie to dwa różne kolory :!: Mi sie pomysł bardzo podoba może dało by rade zrobić dwa Show osobno rudych i kremowych :?: Było by to bardziej sprawiedliwie.Szczeze mówiąc wczoraj wieczorem dopiero doczytałam o tym i zgłosiłam specjalnie na Show swojego kremaka więc mam nadzieje ze to nie pomyłka :wink:
Dołaczam sie do pytania czy będzie wybierany jeden kot z wszystkich kategorii :?: Czyli np MCO NFO Z kat III :?:
i prosze napisać czy może będzie to możliwe aby Show odbył sie w dwóch kolorach czyli d i e :?: było by ciekawie
pozdrawiam serdecznie
Obrazek

dumka

Od: Wto sie 29, 2006 8:12

Post » Pon sie 18, 2008 19:56

czy do show to muszę teraz zgłaszać koty czy na wystawie :?:

sylwia1611

Od: Czw mar 17, 2005 17:37

Post » Pon sie 18, 2008 19:59

na wystawie :-)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon sie 18, 2008 20:06

A może ktoś wie, gdzie można znaleźć nocleg? Tak już sprawdzone, że z kotami...

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Pon sie 18, 2008 20:41

Asskia pisze:A może ktoś wie, gdzie można znaleźć nocleg? Tak już sprawdzone, że z kotami...

oczywiście, proszę w recepcji powiedzieć, ze z kotami na wystawę i z puli pokoi rezerwowanych przez Club 4 Cats Olsztyn

http://www.relaks.olsztyn.pl/

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon sie 18, 2008 21:29

A ja mam jeszcze pytanie o program wystawy bo albo przeoczyłam, albo nigdzie nie ma :(
Przegapiłam jednak - wszystko jest w ulotce :) przepraszam za własną ślepotę ;)

Yarisa

Od: Śro sie 29, 2007 9:56

Post » Pon sie 18, 2008 21:38

hahahaha

do zobaczenia więc :):):)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Wto sie 19, 2008 9:05

warmianka pisze:na wystawie :-)
tak myslalam :wink: ,ale gdzieś napisałam ,że ktoś już zgłosił swojego kota na show więc wolałam zapytac.Do zobaczenia

sylwia1611

Od: Czw mar 17, 2005 17:37

Post » Wto sie 19, 2008 9:13

Zostało jeszcze dosłownie jeszcze parę godzin do zamknięcia zgłoszeń i jest jeszcze możliwość dodania swojego zgłoszenia oraz zaprezentowania swoich pięknych kocich futerek na olsztyńskiej wystawie. Także niezdecydowani szybko siadać i pisać dzisiaj zamykamy Katalog Wystaw, a potem do zobaczenia w sobotę na wystawie i po pierwszym dniu wystawowym podczas imprezy odbijemy dwie beki piwa, żeby struny do śpiewania rozluźnić. Oj będzie się w tym Olsztynie działo, oj będzie :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Patiomkin

Od: Pt cze 27, 2008 13:31

Post » Wto sie 19, 2008 9:18 sklad

czy sklad sedziawski jest bez zmian? czy p Kurkowski bedzie ocenial?

redmaine

Od: Pon mar 27, 2006 12:36

Post » Wto sie 19, 2008 9:18

Nie dostalam odpowiedzi na moje pytanie od organizatorow wystawy ktore zadalam wczesniej !!! :cry:
Obrazek

CZANKRA

Post » Wto sie 19, 2008 9:24

CZANKRA pisze:Ale jednak prosze o odpowiedz bo ludzie sie pytaja !!

No i jak bedzie to wygladac ?
Czy bedzie tylko wybrany 1 kot ?
Czy podzial bedzie na KATEGORIE I,II,III,IV czy wszystko cuzamen do kupy
Czy podzial bedzie na klasy wystawowe czyli kocury,kotki 11,12,kastraty,weterany i teraz znowu czy w klasach czy np wszystkie kat tylko z podz na klasy itd.
Jak zamierzacie to zrobic i skad te kremowe sie tam pojawily moze to pomylka ?

sorki, odpowiadam - wszystko cuzamem do kupy, kremiki to nie pomyłka, najpierw wybór w klasach i z sześciu najlepszych ten jeden, jedyny

no chyba, że będzie bardzo dużo kotów, to zrobimy inaczej

:-)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]