ZaRa pisze:Wystawy łódzkie mają swój niepowtarzalny klimat,
dlatego też bycie na nich dla niektórych stało się swego rodzaju tradycją.
W słownikach jest też na to inne określenie....snobizm

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ZaRa pisze:Wystawy łódzkie mają swój niepowtarzalny klimat,
spinoo pisze:ZaRa pisze:Wystawy łódzkie mają swój niepowtarzalny klimat,
W słownikach jest też na to inne określenie....snobizmale ? ... no dobra mogę byc nim być , bo mam zamiar być ! i mieć szczęście ..... ale o tym pisałem wcześniej .
spinoo pisze:
W słownikach jest też na to inne określenie....snobizmale ? ... no dobra
sylwiah2 pisze:spinoo pisze:ZaRa pisze:Wystawy łódzkie mają swój niepowtarzalny klimat,
W słownikach jest też na to inne określenie....snobizmale ? ... no dobra mogę byc nim być , bo mam zamiar być ! i mieć szczęście ..... ale o tym pisałem wcześniej .
spinoo Ty bestio zlosliwa![]()
![]()
![]()
... kategoria /... / również jest dyskryminowana i to tam gdzie jest tak dużo kotów /... / tej kat - przyp. / ... / w władzach klubu
/ ... /
tu jak zwykle tylko dwoje oceniało a jutro to samo tylko sędziowie zmienieni to juz / ... / jest tradycja że idą po najmniejszej linii oporu ...
co???? Shocked jesteś pewna ??? bez takich tragikomicznych "żartów" proszę Evil or Very Mad 8 sędziów ,którzy moga oceniać / ... / kat.
- jeżeli tak będzie to faktycznie po najmniejszej linii oporu i trzeba będzie zwyczajnie nad polskimi wystawami sie zastanawiać Confused,bo jeżeli mam zapłacic 150 +50 zł dod.klatka za wystawę + podróż ,to wolę dołozyć i pojechać gdzie .....bedzie ok
/ ... / Czas chyba zrozumieć -że Wystawy są dla wystawców i ich kotów a nie dla organizatorów !!!!!!!!! / ... /
/ ... / Mnie do szalu doprowadzaja ci ludzie-zwiedzajacy pchajacy sie na ring, którzy za wszelką cenę chcą być jak najbliżej stołów sędziowskich. A pouczenia dają efekt na 20 sekund...
a nie dało się w jakis sposób odgrodzić ,cos postawić ,żeby nie było takiego ścisku przy stolikach sędziowskich ???
ale to chyba nie jest najgorsze Sad widze,że dzis stało sie jak / ... / napisała Sad ale to nic,ale jeszcze gorsza jest nieodpowiedzialnośc organizatorów wzgledem WYSTAWCOW.Jak mozna dopuszczać do godzinnych opóznień .Było tak wczoraj było tak dziś.Gdzie jest szacunek dla ludzi,którzy nie tylko są miejscowi ale również przyjezdni ????
kamanda77 pisze: dla mnie zapłacenie 20 zł więcej
kamanda77 pisze:
jeśli komuś szkoda... niech poprostu nie jedzie
kamanda77 pisze:
chyba prawie wszyscy, którzy byli na wystawie listopadowej byli zachwyceni
kamanda77 pisze:
kotom napewno to nie słuzy...
no ale co kto lubi
kamanda77 pisze:
dla mnie zapłacenie 20 zł więcej :
dorozd pisze:Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.
dorozd pisze:A w innych krajach takie nierówne traktowanie ludzi nazywane jest DYSKRYMINACJĄ i przykładnie karanekamanda77 pisze: jeśli komuś szkoda... niech poprostu nie jedzie
dorozd pisze:Nie zadziwię Cię, pisząc że NIE WSZYSCY, bo wtrąciłeś słóko "chyba". Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.kamanda77 pisze: chyba prawie wszyscy, którzy byli na wystawie listopadowej byli zachwyceni
spinoo pisze:Zobaczymy jak wypadnie Łódz w tym roku ....
kamanda77 pisze:dorozd pisze:Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.
niejeden wystawca nie mógł się zabrać ze swoimi nagrodami bo nie był
przygotowany że dostanie np olbrzymi drapak+ karmę+ żwirek+ ogromny puchar
milva b pisze:kamanda77 pisze:dorozd pisze:Ani organizacja ani niektóre nagrody nie były adekwatne do zaproponowanej ceny.
niejeden wystawca nie mógł się zabrać ze swoimi nagrodami bo nie był
przygotowany że dostanie np olbrzymi drapak+ karmę+ żwirek+ ogromny puchar
PotwierdzamByło nam trudno zapakować ogromny drapak katzen deko do samochodu, o pozostałych nagrodach już nie wspominam
spinoo pisze:
Piszesz ,że jak ktoś nie ma niech nie jedzie i jedzie gdzieś do ciasnej salki... to odważne stwierdzenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości