Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
monten pisze:No przy takiej (zawrotnej) liczbie IV kategorii bardzo prosimy o podział pomiędzy dwóch sędziów
CZANKRA pisze:No to ja mam z kolei prosbe w druga strone, aby kat III rozpisac na max ilosc sedziow ( czyli 6 ) ze wzgledu na duza ilosc kotów w kat III
CatClubRybnik pisze:(...)
Szanowni wystawcy, jeżeli kochacie zwierzęta i szanujecie osoby które im bezinteresownie pomagają, bardzo prosimy o zabranie na wystawę rzeczy, które może Wam nie są już potrzebne a bezdomnym kotom poprawią komfort życia jak np. stare kuwety, budki, legowiska, transportery, koce, ręczniki, środki czystości (płyny do mycia podłóg, środki dezynfekcyjne), miski, żwiry, itp. Będzie je można osobiście przekazać osobie, która opiekuję się wolno żyjącymi kotami.
CatClubRybnik pisze:Wjazd od ul.Zygmunta Starego.
Na mapie satelitarnej widnieje pusty plac przed szkołą![]()
Parking obiecano nam udostępnić po drugiej stronie w Energoprojekt Gliwice,oraz wzdłuż ulicy.
sunshain pisze:CatClubRybnik pisze:(...)
Szanowni wystawcy, jeżeli kochacie zwierzęta i szanujecie osoby które im bezinteresownie pomagają, bardzo prosimy o zabranie na wystawę rzeczy, które może Wam nie są już potrzebne a bezdomnym kotom poprawią komfort życia jak np. stare kuwety, budki, legowiska, transportery, koce, ręczniki, środki czystości (płyny do mycia podłóg, środki dezynfekcyjne), miski, żwiry, itp. Będzie je można osobiście przekazać osobie, która opiekuję się wolno żyjącymi kotami.
czy ta osoba będzie w sobotę i niedzielę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam 2 do oddania z alcantary w bdb stanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości