Roulett pisze:Czemu przy niektórych kotach są strzałki >>>> ?
bo są zgłoszone na niedzielę tylko.
Moderator: DoBo
Roulett pisze:Czemu przy niektórych kotach są strzałki >>>> ?

Avian pisze:Już sie piszę na przyszłoroczną![]()
danunka pisze:Avian pisze:Już sie piszę na przyszłoroczną![]()
Niestety w przyszłorocznym planie wystawowym FIFe , Szczecin nie został ujęty ......diabli wiedzą dlaczego![]()
Avian pisze:danunka pisze:Avian pisze:Już sie piszę na przyszłoroczną![]()
Niestety w przyszłorocznym planie wystawowym FIFe , Szczecin nie został ujęty ......diabli wiedzą dlaczego![]()
Aż spojrzałam na kalendarz na 2014 - wszystko jest inaczej jak zawszeA ja juz się do terminów i miejsc zdążyłam przyzwyczaić
![]()
Moze jednak coś się da jeszcze zrobić ... Będzie mi bardzo brakowało szczecińskiej wystawy
danunka pisze:Niestety w przyszłorocznym planie wystawowym FIFe , Szczecin nie został ujęty ......diabli wiedzą dlaczego![]()
pusiania pisze:danunka pisze:Niestety w przyszłorocznym planie wystawowym FIFe , Szczecin nie został ujęty ......diabli wiedzą dlaczego![]()
egoistycznie rzecz ujmując dla mnie to dobra wiadomość, bo może wzięli pod uwagę, że nie będę mogła przyjechać?? i żeby mnie serce nie bolało???
Znalazł się sprawca 
,dziękuję również przyjaciołom z Łodzi
oraz super ekipie sekretariatu Irence ,Rafałowi ,Olkowi i oczywiście szanownemu Panu Romanowi Grabarze prowadzącemu wystawę ,
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości