napisałam post na wall-u ModernPet na fb, zachęcam do wyrażenia własnej opinii

również ma moim wall-u jest ten sam post, jako publiczny, więc osoby, z którymi się nie znam nadal powinny móc go przeczytać - Monika Stefaniak
Drogi Modern Pecie

moje zwierzaki uwielbiają Wasze karmy, ja lubię współpracować z Wami i bardzo mnie cieszy Wasze zaangażowanie jako sponsorów wystaw kocich w Polsce. Jednakże Wasze pojawienie się na nich spowodowało pewną niedogodność - w ringu sędziowskim pojawiły się przepiękne plakaty ModernPet, z ogromnym kotem, intensywnie wpatrującym się przed siebie, którego to kota część naszych wystawowych mruczków po prostu się boi :-O taka sytuacja miała miejsce na grudniowej wystawie w w-wie, a także w ostatni weekend, kiedy to przestraszona kotka otrzymała z tego powodu DISQ. Nasze uwagi zgłaszane do organizatora wystawy nie mogły odnieść skutku, przecież mówiliśmy o głównym sponsorze wystawy i zdjęcie plakatów nie wchodziło w rachubę. Stąd jedynym sensownym działaniem jest zwrócenie Wam ModernPecie, jako miłośnikom zwierząt, uwagi na tę kwestię. Jako wystawca zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o wydrukowanie równie pięknych standów, z neutralną grafiką, z Waszym logo, które będą wykorzystywane przez organizatorów wystaw w ringu sędziowskim. Te, które macie możecie z powodzeniem wykorzystywać przy Waszym stoisku, tam koty nie zaglądają