Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.2012

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 15:29 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Dzięki.
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Sob kwi 28, 2012 19:13 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

wybór najpiękniejszego białego kota wystawy

czyli w sumie było 6 białych kotów przy czym 1 nieobecny czyli show rozegrało się pomiędzy 3 kotami z 3 ras - PER, MCO i DRX
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Sob kwi 28, 2012 21:07 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Wielkie gratulacje dla Basi i jej cudownego seszelka CZ*SANTUARIO BE MY DREAM za zdobycie BOBa 1 :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob kwi 28, 2012 21:08 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Dziś było gorąco :) temperatura na zewnątrz 28-30 st. C.
A w środku emocji nie brakowało.

Chciałbym pogratulować w szczególności Basi z ARTEGATO za wystawienie CZ*SANTUARIO BE MY DREAM
Basia - GRATULUJĘ !!!!
Bałem się że jeden kot w kat 4 i z góry gwarantowany .... A tu bardzo miła wiadomość Ex 1, CAC, NOM, BIS, BOB 1

GRATULACJE !!!!! BOB 1

Także gratuluję pozostałym wystawcom i hodowcom. Mieliśmy okazję podziwiać dziś naprawdę ładne koty.

Miło było się z Wami spotkać.

Pozdrawiam
Maćko

OLICATS*PL

Od: Sob kwi 30, 2011 21:34

Post » Sob kwi 28, 2012 23:59 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

sunshain pisze:

czyli w sumie było 6 białych kotów przy czym 1 nieobecny czyli show rozegrało się pomiędzy 3 kotami z 3 ras - PER, MCO i DRX

jak się ma białego kota, to nie należy strzelać focha i próbować obniżać wartość wygranej wskazując na niską frekwencję, tylko się pofatygować i stanąć do zdrowej i uczciwej rywalizacji
/ nawet liczenie w zakresie dziesięciu nastręcza problemów ... żeby umniejszyć radości ? 6-1=5 ... /

ja z całego serca GRATULUJĘ Wystawcy/Wystawczyni i nieskazitelnie białemu ''cumuluskowi'' , który oczarował iskrzącą bielą i wygrał !!!
:1luvu: CZAROWNIE BIAŁE GÓRĄ !!! :1luvu:

ps. choć nawet organizator nie zechciał ujawnić zwycięskiego kota, ale -bardzo, bardzo się cieszę !!!
Tym bardziej cieszę się, że Pani Prezes - Renata Karasińska zechciała po raz kolejny zaprosić na szczecińską wystawę BIAŁE KOTY. :ok:
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Nie kwi 29, 2012 8:19 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Ja byłam tylko w sobotę.
Było bardzo miło i...cieplutko :)
Jedzonko przed wejściem, na wolnym powietrzu przy tej pogodzie sprawdziło się rewelacyjnie :)
Bardzo dziękuję organizatorom i wszystkim wystawcom za mile spędzony czas.
Gratuluję wszystkim zwycięzcom :ok:

Chcieliśmy po wystawie trochę zwiedzić Szczecin ale chyba pogoda i emocje mnie wykończyły i już sił zabrakło mi :)
Następnym razem na pewno się uda :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie kwi 29, 2012 8:28 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Go!Go! pisze:
sunshain pisze:

jak się ma białego kota, to nie należy strzelać focha i próbować obniżać wartość wygranej wskazując na niską frekwencję, tylko się pofatygować i stanąć do zdrowej i uczciwej rywalizacji
/ nawet liczenie w zakresie dziesięciu nastręcza problemów ... żeby umniejszyć radości ? 6-1=5 ... /

ja z całego serca GRATULUJĘ Wystawcy/Wystawczyni i nieskazitelnie białemu ''cumuluskowi'' , który oczarował iskrzącą bielą i wygrał !!!
:1luvu: CZAROWNIE BIAŁE GÓRĄ !!! :1luvu:

ps. choć nawet organizator nie zechciał ujawnić zwycięskiego kota, ale -bardzo, bardzo się cieszę !!!
Tym bardziej cieszę się, że Pani Prezes - Renata Karasińska zechciała po raz kolejny zaprosić na szczecińską wystawę BIAŁE KOTY. :ok:

Dorota zajmij się swoimi problemami a nie szukaj dziury w całym bo w tej swojej podejrzliwości to już dziczejesz
(nie mam zamiaru wozić się z kotem na drugi koniec kraju jak chcesz to bierz tą swoją białą i woź a potem pisz o zdrowej rywalizacji; co do liczenia to rzuć okiem na wyniki on-line a potem wypowiadaj się - było po 1 reprezentancie z każdej rasy); zaczynasz wchodzić w taki etap życia, że jedynym sposobem na dyskusję jest wyolbrzymienia czegoś gdzie tylko Ty możesz się wykazać wg Twojej wyobraźni .... wiesz o czym to zaczyna świadczyć .... potoczna nazwa "SKS"

skoro masz białą kotkę to zapraszam do B-B; rzut beretem od Krk

edit: z czarnym też 8)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/

sunshain

Post » Nie kwi 29, 2012 10:26 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

SKS-u nie każdemu dane jest szczęśliwie dożyć ... :wink:
i jak młodość jest frajdą, to starość bywa zaszczytem niewielu

na mnie twoje ''kwasy'' nie działają, a zaprezentowane na tym forum twoje wypowiedzi dają doskonały przykład do namacalnej odpowiedzi osobom wkraczającym w ''koci świat'' - jak rozważnie i po wielkim namyśle należy ewentualnie służyć pomocą, czy doradą tym, którzy jeszcze nie są hodowcami, a zdarzyło im się wywieźć kilka razy kota ...
i - dlaczego ''starzy hodowcy/ osoby bardziej doświadczone/ z dłuższym przebiegiem - odcinają się od pomagania ''nowicjuszom'' ?

jak nie dosięgła cię skleroza - to przypomnij sobie swój wpis z tej strony wątku
viewtopic.php?f=10&t=123521&hilit=wystawa+wroc%C5%82aw+2011&start=90

w kontekście ''specjalistycznego i wielce :evil: życzliwego :evil: <<doradztwa>>'' innego hodowcy dla ~~jagodowego~~ miotu, wystawianego w Jaworznie

...było po 1 reprezentancie z każdej rasy ...

55. W IGLOO MEDIUM COLOR *PL 1,0 MCO w - ABS

56. IT*Clabacoon’s Sierra Nevada 0,1 MCO w EX1
Mrs. Marta Ziemiańska, PL

57. DAISY LUCIDE*PL 0,1 MCO w Ex 2
Mrs. Marta Ziemiańska, PL

samych obecnych, ocenianych miaukunów, które mogły uczestniczyć - przy moich starczych problemach - ja w katalogu domacałam się dwóch ...

A wie ktoś może - KTÓRY KOT WYGRAŁ TEN SHOW BIAŁYCH ?

ObrazekObrazek

Go!Go!

Post » Nie kwi 29, 2012 10:26 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

się mi powtórzyło ...
Ostatnio edytowano Nie kwi 29, 2012 10:39 przez Go!Go!, łącznie edytowano 1 raz

ObrazekObrazek

Go!Go!

Post » Nie kwi 29, 2012 10:33 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Go!Go! pisze:....

w nawiasie nie mam zamiaru nigdy mieć kotek - dotyczy to hodowlanych jak i kastratek; nie ukrywam tego ale zawsze piesze wprost
wybacz ale szkoda czasu na Twoje wywody wolę czas poświęcić na coś bardziej pożytecznego a znając Ciebie to z latami przebiegu zawsze dotniesz czy ma to sens czy tylko urojenie co ma swoje odzwierciedlenie chociażby na tym forum; jednym słowem mam to w głębokim poważaniu

edit: ciężko odciąć się Tobie od przeszłości - wszędzie śledztwa, podejrzenia itd ... wyluzuj
- słyniesz z wyrywania z kontekstu zdań a potem wypisywania mądrości ... cóż widać, że się nudzisz a to jedyna możliwość kontaktu z innymi (do show raczej nie każdy osobnik jest wybierany nawet w kolorze no ale o tym powinien wiedzieć ktoś z takim doświadczeniem hodowlanym i wystawowym)
- na szczęście można w ustawieniach profilu ignorować wypowiedzi pewnych osób
Ostatnio edytowano Nie kwi 29, 2012 11:19 przez sunshain, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

sunshain

Post » Nie kwi 29, 2012 10:49 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Mrs. Helen Lis-Glader, SE - czemu nie ma do tej pory ocen od tej sedziny, steward zaspał?

tala-l

Od: Nie lip 20, 2008 17:52

Post » Nie kwi 29, 2012 10:51 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Go!Go! pisze:A wie ktoś może - KTÓRY KOT WYGRAŁ TEN SHOW BIAŁYCH ?

Wygrał MCO - (dwie klatki ode mnie :)) - bliższych danych nie pamiętam.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie kwi 29, 2012 11:16 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Go!Go! pisze:A wie ktoś może - KTÓRY KOT WYGRAŁ TEN SHOW BIAŁYCH ?

56. IT*CLABACOON’S SIERRA NEVADA , MCO
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Nie kwi 29, 2012 11:24 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

Obrazek

pierwsza cześć zdjęć
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Nie kwi 29, 2012 11:32 Re: Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych SZCZECIN 28-29.04.

serdecznie dziękuję !!!

to :1luvu: koteczka :1luvu: forumowicza Witka Nowak !

tym bardziej ciepło i serdecznie GRATULUJĘ, bo to nie pierwsze piękne, BIAŁE maikuńskie, które Witek prezentuje !!!
/ w Krakowie - czerwiec 2011 - miałam okazję podziwiać temperamentnego kocurka :ok: /

:ok:

ObrazekObrazek

Go!Go!

[poprzednia][następna]