[WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 9:09 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

lrafal pisze:pisz w uwagach, że prosisz o rozdzielenie grupy x od y

ok na przyszłość bede pamietac :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Nie paź 24, 2010 13:55 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

IRafal czy F.Milcent nie nominowala zadnego kociaka - 12 klasa w kat III ?
Jezeli tak to popraw na ON LINE :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Nie paź 24, 2010 16:58 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Miałem być na tej wystawie, lecz życie podyktowało inny scenariusz.
Jednak dzięki uprzejmości jednego z użytkowników portalu Domowe Tygrysy miałem okazję przynajmniej koty na fotkach podziwiać. Link do galerii: http://www.domowe-tygrysy.info/galeria, ... ge,p1.html (klikając w miniaturki przechodzi się w większy format, a zalogowani mają dostęp również do oryginału - pliki 2MB).

Ciekaw jestem opinii hodowców jak było na wystawie/ Wszak to I i II jaką organizował SMK Żory. Mam nadzieję, że była udana. Pozdrawiam

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Nie paź 24, 2010 18:54 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Jestem zachwycona organizacja!!!!

Pomoc w niesieniu bagazy,pyszna szarlotka,wszystko sprawnie, słodki poczestunek dla hodowcow.
Rewelacyjna organizacja! sprawnie,szybko!!
wielkie brawa!!
Za rok wracamy na 2 dni :ok:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Nie paź 24, 2010 19:21 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

A ja dziś pierwszy raz w życiu byłam na wystawie kotów jako... zwiedzająca, nie jako wystawca!
Bylo strasznie fajnie przyjrzec sie wszystkiemu z tej perspektywy.

Troche fotek /baaardzo subiektywnych - zastrzegam :D/umiescilam tutaj: http://peterbalds.pl/index.php?pl_-newsy,26
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

Post » Nie paź 24, 2010 19:27 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

To teraz nasze wrażenia:

1. Organizacja wystawy - super! Konkurs na najsympatyczniejszego sędziego wygrał Roca-Folsch. Ja głosowałam na młodego Pruchniaka. Było ciasto darmowe dla wystawców, cukierki i batoniki z katalogiem, wiele różnorakich stoisk, mapka z dojściem do knajpki, gdzie dawali bardzo smaczne jedzonko za 10 zł. Super sprawą było postawienie w sektorach wystawców stołów i ławek. Krzesła tez były, ale ich zawsze za mało, a tu mogliśmy przygotować na stołach koty,a potem było gdzie zjeść, postawić kawę. Było tez losowanie drapaka od Rufiego dla wystawcy, ale nie wygrałam.

2. Blue Eyes Show - za szybko, bo całość trwała może 5 min.! Sam Roca Folsch biegał od kota do kota machając mu piórkami przed pyszczkiem. Pewnie miał już swoich faworytów wcześniej, bo w czasie show nie miał możliwości przyjrzeć się dziesiątkom niebieskich oczu. Ale i tak było fajnie.

3. Sędziowanie - odbywało się sprawnie i dość szybko. Już dawno przestałam rozumieć sędziów, bo jak można wytłumaczyć to, że jednego dnia kot otrzymuje Ex1%, a drugiego CACIB?

4. Towarzystwo kocie i ludzkie - jak zwykle super!

Ogólna ocena - bardzo wysoko. Podobało mi się i wrócę za rok!

A tu link do zdjęć http://www.nevaliya.pl/pl-wydarzenia.html
Hodowla na www.nevaliya.pl
Obrazek

Lilith_asb

Od: Sob cze 20, 2009 18:55

Post » Nie paź 24, 2010 20:10 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

byłam wczoraj z dwoma maluszkami, a moja Vanilka dostała nawet BIV'a i nominację :D
organizacyjnie bez zarzutu - pomoc przy znalezieniu klatki jest pomysłem godnym polecenia pozostałym organizatorom,
ciacho, krówki i wafelek też mi się podobały :D
i stoisko z suplementami do Barfa :D
i głosowanie na najsympatyczniejszego sędziego :D
i powszechna dostępnośc krzeseł, ławek, stołów :D

podsumowując - jak dla mnie piątka z plusem !

Puffy

Od: Sob cze 03, 2006 14:17

Post » Nie paź 24, 2010 20:19 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Witam!

My bylismy na wystawie tylko wczoraj...i - gratuluje pierwszej wystawy...! :ok:
Z wlasnych doswiadczen wiem jak to jest - zaraz widac, kto chce robic wystawe dla wystawcow, dla kotow, dla zadowolenia wszystkich...! :wink:

Podobal mi sie pomysl s konkurzem - o NAJ siedziu! :-)
Batonik i zdjecia sedziow w katalogu gdzies widzalam.....hmmmmmm... :roll: gdzie..? :wink: 8)
Ciastko - super pomysl - i bardzo fajne! :P

Na ocenie bylismy u Steve Jonsa - niesety ostatni i ocenial nas dopero o 15godz...ale to nie sprawa organyzatora...i juz jakosz sie przyzwyczajamy, ze jestesmy prawie na koncu alfabetu w III... :kotek:

Gratulacje dla was - SMK Zory! :ok:

Macrela

Od: Sob cze 10, 2006 14:42

Post » Nie paź 24, 2010 20:35 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Wystawa świetnie zorganizowana, wspaniała atmosfera :1luvu: życzliwość, poczęstunek, krzesła dla wszystkich, przestronna hala, dużo miejsca dla wystawców, gratuluję klubowi w Żorach :ok: :1luvu:

DoBo

Od: Sob paź 06, 2007 17:36

Post » Nie paź 24, 2010 23:23 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

wystawa zorganizowana rewelacyjnie pod każdym względem....za rok na 100% pojawimy się na 2 dni.....być może z całą kocią rodziną :wink: gratulacje dla Żorskiego klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

encantador

Od: Wto mar 31, 2009 7:54

Post » Nie paź 24, 2010 23:24 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

bitis pisze:A ja dziś pierwszy raz w życiu byłam na wystawie kotów jako... zwiedzająca, nie jako wystawca!

Troche fotek /baaardzo subiektywnych - zastrzegam :D/umiescilam tutaj: http://peterbalds.pl/index.php?pl_-newsy,26

Bardzo ładne zdjęcie naszej białej róznookiej Exi :1luvu: ......ja chce to zdjęcie....jeżeli mogę prosić :wink:

encantador

Od: Wto mar 31, 2009 7:54

Post » Pon paź 25, 2010 0:11 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

encantador pisze:
bitis pisze:A ja dziś pierwszy raz w życiu byłam na wystawie kotów jako... zwiedzająca, nie jako wystawca!

Bardzo ładne zdjęcie naszej białej róznookiej Exi :1luvu: ......ja chce to zdjęcie....jeżeli mogę prosić :wink:

Zaczarowala mnie ta mala :1luvu: Fotke sle mailem :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

Post » Pon paź 25, 2010 0:20 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Podpisuję sie pod powyższymi wypowiedziami "obuma ręcami i nogami" :ok: :ok: :ok: :

Myślę że wici o tak fantastycznej organizacji - baaardzo szybko sie rozniosą i w przyszłym roku chętnych bedzie dwa razy więcej :!: :!: :!:

A te ciasta...... mniam, mniam...... :1luvu:
Hodowla Kotów Burmskich "RIMEBURG"

Rimeburg

Od: Wto mar 21, 2006 20:09

Post » Pon paź 25, 2010 7:26 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Gratulujemy wszystkim sukcesów :ok: :ok: :ok:
Obrazek

www.siberfelis.pl

siberfelis@wp.pl

siber felis

Od: Czw lip 23, 2009 10:29

Post » Pon paź 25, 2010 11:47 Re: [WYSTAWA] 23-24 PAŹDZIERNIKA 2010 Żory

Faktycznie wystawa fantastycznie zorganizowana pod każdym względem. Obiecuję przyjazd za rok :ok:
Bardzo dziękuję za miłe towarzystwo Łukaszowi - hodowla STUNNING , Kasi i Sławkowi Hodowla DORWIL,
Zosi i Norbertowi hodowla RAGDOLLS FAMILY oraz Marzence i Sławkowi z hodowla BURSZTYNOWY GRAL
mam nadzieję ze na następnej wystawie uda się nam także usiąść koło siebie i powtórzyć miłą atmosferę :ryk: :ryk: :ryk:
Ponadto wielkie gratulacje dla wszystkich wygranych oraz pozostałych wystawiających za pięknie przygotowane pociechy.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Joanna

mulancat

Od: Czw cze 24, 2010 13:24

[poprzednia][następna]