[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 22:44 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

margherita pisze:GRATULACJE DLA PIEKNYCH KOTÓW :1luvu:

a gdzie moge zobaczyc wyniki z drugiego dnia wystawy, bo pod tym linkiem http://results.worldcatshow.pl/ pokazuja mi sie tylko wyniki z soboty :(

Tylko w sobotę były oceny, przecież w niedzielę były tylko BISY. Także niedzielne wyniki sa oznaczone napisem WW 2011 :twisted:
HALO pobudka :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lis 01, 2011 22:49 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

oops sorry ale ja nie bardzo kumata jesli chodzi o kocie wystawy. naumiałam sie tylko tyle ze koty sa wystawiane w oba dni jako oddzielne wystawy wiec jakos automatycznie pomyslalam ze w drugi dzien tez byly oceniane :oops:
dzieki wielkie za odpowiedz :D
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Wto lis 01, 2011 22:50 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

deja-vu pisze:Ja w imieniu moich ,,niemieckojezycznych,, przyjaciol dziekuje za wspaniala wystawe -dostalam mnostwo maili z wyrazami zachwytu nad organizacja i przebiegiem wystawy w Poznaniu
cieszy jak goście doceniają :D

dołączam się do ochów i achów :)
Gratulacje dla Marzenki i stewardów za podołanie ogromowi pracy :ok:

Emocje były nie do podrobienia, podczas BISów nie ciarki a CIARY :lol: Gula w gardle gdy się patrzyło na radość i łzy wzruszenia zwycięzców. I lekki żal, ze nie było dane pomachać polską flagą.
Ale skoro żaden polski kot nie wygrał, to na osłodę niech nas chociaż chwalą za super organizację :lol: :wink:

Byłam na dwóch światówkach. I od jednej na pewno ta była lepsza, dużo lepsza, od drugiej... chyba też. Mniej już pamiętam, ale ciarki na bank tu miałam większe (a wtedy kota wystawiałam, teraz nie), także chyba i w tym porównaniu wygrywa Poznań :ok: :lol:

I jak pomyślę, że zamiast przyjechać Ktoś napisał, ze sobie poogląda zdjęcia na FB to mnie pusty śmiech ogarnia... Zdjęcia owszem i ja pooglądam z chęcią, ale one nijak nie przeniosą tej wspaniałej atmosfery. Tam trzeba było BYĆ :1luvu:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lis 01, 2011 23:21 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

WIELKIE BRAWA dla ORGANIZATORÓW !!!!

------------------
Na moim profilu na facebooku: Koc Monika http://www.facebook.com/profile.php?id=100001380388883
stopniowo wstawiam fotki z WW
Tym razem nasz obiektyw nie był wycelowany w koty :wink:

WW przypada akurat na czas moich urodzin - w tym roku to taka już dosyć znacząca cyfra :roll:
Postanowiłam więc połączyć te dwie imprezy i z całą rodziną świętowaliśmy w szczególny sposób :ok:

Trochę kocich fotek też się znajdzie, ale już jutro/pojutrze

--------
edit:
dodałam kolejne fotki:
http://ragdoll.pl/gallery/index.php/
Ostatnio edytowano Nie lis 06, 2011 20:46 przez koc-cat, łącznie edytowano 2 razy

koc-cat

Od: Sob lis 13, 2004 14:00

Post » Śro lis 02, 2011 15:19 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Także i ja dołączę tu wyrazy uznania dla organizatorów.

Wystawa była zorganizowana nie tylko perfekcyjnie, ale także pomysłowo i ze smakiem. Dobrze, że ring nie był dostępny dla zwiedzających, i tak było tam wystarczająco tłoczno. Samo otwarcie, ale także cały dzień BIS-u w niedzielę budziły ogromne emocje. Po prostu niesamowite przeżycie.

Żaden z moich kotów nie dostał się do BISu, a mimo to, oglądając prezentację kotów i głosowanie w BISach, miałam łzy wzruszenia w oczach. Tak pięknie było to zorganizowane. A co dopiero, gdyby tam były moje koty (ryczałabym jak bóbr)... :)

Faktycznie, nie ma się do czego przyczepić, a jest co chwalić na WorldCatShow w Poznaniu.
Jeśli ktoś chciałby być perfekcjonistą, to mógłby mieć jakieś drobne zastrzeżenia co do cateringu na Gala Dinner, ale to już do firmy zewnętrznej, nie do organizatorów WW11.

Bardzo się więc cieszę, że mogłam uczestniczyć w Światówce, która była tak dobrze i ciekawie zorganizowana. Tymczasem, mimo zmęczenia, wróciliśmy szczęśliwi i zadowoleni do domu, wioząc wspaniałą rozetkę z tytułem BIV 2011 oraz certyfikat na Granda. I już zaczynamy myśleć o Zagrzebiu ;)
Obrazek

izsy

Od: Czw paź 19, 2006 16:57

Post » Śro lis 02, 2011 20:02 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Również dołączam do grona gratulujących. Organizatorzy zawiesili poprzeczkę bardzo wysoko. Marzenka po raz kolejny pokazała, że jest WIELKA i potrafi ściagnąć najlepszy zespół i wszystkiego dopilnować do końca. Atmosfera nie do opisania, kilkakrotnie podczas finału miałam łzy w oczach i ciarki na całym ciele jak zwycięzcy maszerowali ze swoimi kotami przy fanfarach (sama się sobie dziwilam... dlaczego?). I tylko trochę żal, że Światówka w Polsce i ani jeden kot z Polski nie został WW11 :-(
BTW: W Chorwacji sobie to odbijemy...

Pochwalimy się również, że nasza kotka Brandy Kocia Pasja dostała Ex 1, CACS, BIV, NOM (i nawet w finale głosik dostała) ech.... niesamowite przeżycie.
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Śro lis 02, 2011 22:31 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wielkie brawa i slowa uznania dla całej ekipy pracujacej przy organizacji wystawy,to dzięki Wam przywiozłam do domu wspaniałe wspomnienia

Gratulacje dla wszystkich wygranych i nominowanych futer !!!

caminada

Od: Pt lip 25, 2008 10:54

Post » Czw lis 03, 2011 0:32 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Na rosyjskim forum znalazłam opinię, że to najlepsza światówka FIFE w ciągu ostatnich lat.
Otwarcie i zamknięcie były piękne i bardzo eleganckie.
Komu należa się brawa za wyreżyserowanie tych wydarzeń?
Nomalnie żalowałam, że nie mam stroju co najmniej popołudniowego :wink:
Wróciliśmy w niedzielę w nocy z nieopadniętymi emocjami i zamiast iść spać, obejrzeliśmy wszystkie 1000 zdjęc, jakie zrobił Kolega-małzonek.

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Czw lis 03, 2011 7:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja również dołącze się do gratulacji i podziękowań, również moim zdaniem to była najlepsza światówka. Jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji! Serdeczne podziękowania dla wszystkich, wiem jak ciężką i wielką robotę wykonaliście!!!
Marzena i stewardzi - wielkie brawa i wielkie dzięki!
Bardzo żałuję, że npojechałam tylko jako widz ale i tak to niesamowite wrażenia.
Magda i Aneta raz jeszcze gratuluję wam pierwszych polskich RUSków w bisie światówki :ok:
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Czw lis 03, 2011 8:17 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

xenonek pisze:Szkoda że jeden z sędziów głosował na kota ze swojej hodowli może to i dozwolone ale niesmak pozostanie... :cry:
Poza tym samo dostanie się do BISu na WCS TO DUŻY SUKCES. :1luvu:

Pewnie, ze to ogromny sukces. Ja osobiście uważam, ze lepszy niż BOB na wystawie :lol:
To ogromna wystawa była i jeszcze większa konkurencja.
Co do glosowania Artur na swojego kota przez sędziego to szczerze mówiąc, jak zobaczyłam to już w domu, to tez zrobiło mi się jakoś "niesmacznie".
Trochę przykro, ze żadnemu naszemu kotu nie udało się dostać WW. Mamy takie piękne norwegi, wiem ,ze jeden syberyjczyk dostał aż 4 głosy wiec dla niego Wielkie Brawa bo dzielił go tylko
1 głos :1luvu:

tala-l

Od: Nie lip 20, 2008 17:52

Post » Czw lis 03, 2011 8:56 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

bluecats pisze:Magda i Aneta raz jeszcze gratuluję wam pierwszych polskich RUSków w bisie światówki :ok:

Cudnie -wielkie gratulacje :1luvu:

Siasia

Od: Czw lip 27, 2006 16:37

Post » Czw lis 03, 2011 10:52 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Piękna wystawa :)
Otwarcie prawie jak na olimpiadzie :D :1luvu:
Jedno, czego żałuję, to tego, że nie było pogrupowania rasami - nie wszystkie interesujące mnie koty znalazłam, a tak bym miała je na miejscu ;)

Mam fotki, na razie z soboty, monotematycznie, czyli głównie to, czego szukałam ;)
FIFe WORLD WINNER SHOW 2011
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lis 03, 2011 10:57 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dołączam się do gratulacji i podziękowań. Była to moja pierwsza światówka. Niezapomniane wrażenia :1luvu:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Czw lis 03, 2011 15:14 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Również chcę pogratulować organizatorom. :ok: Wspaniała oprawa, wspaniałe show! :ok: A Gala Dinner hm... - bardzo dziękuję za chippendales, :ok: reszta z takiej imprezy nie dla mnie, ale to już sprawa mojego konstruktu psychicznego... :D
A moim koleżankom, przy okazji, serdecznie dziękuję za imprezę w BuddhaBar! :piwa: Było świetnie!

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

[poprzednia][następna]