[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 0:41 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Moja mała galeria z niedzieli. Impreza wspaniała. Cieszę się że pojechałam, mimo że bez kotów.

https://plus.google.com/u/0/photos/1070 ... 1433268881

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Wto lis 01, 2011 0:44 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

.....powrócilam do żywych i chcę bardzo podziekować mojemu zespołowi w sekretariacie, dzięki za czwartek , dzięki za 18 godz. pracy w piątek do 3,30 nad ranem i za całe dwa dni wystawy.Ten sukces, który odnieśliśmy jest również waszym dziełem i możecie być z tego dumni. Mam nadzieję , że będziecie miło wspominać wspólną pracę, bo dla mnie była to prawdziwa przyjemność.
Irena Nalewaj

ika2703

Od: Pt cze 10, 2005 23:34

Post » Wto lis 01, 2011 1:01 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Przychylam się do wszystich pochwał.
Tylko wśród Prezesów Klubów zabrakło klubu DCC, brak też było wielu czlonków DCC na wystawie.
Bardzo mi żal, że tego Klubu już nie ma.

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Wto lis 01, 2011 1:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Już dziś wiem jak się nazywam :D , chciałabym podziękować wszystkim za pomoc i wszystkie okazane mi gesty sympatii i wsparcia. Chcę podziękować za wytężoną pracę stewardów. Specjalne ukłony dla: Artura Serafina, Katarzyny Lepki, Andrzeja Grajkowskiego i Pawła z zarządu LKKR (przepraszam nie pamiętam nazwiska) za pomoc przy przygotowaniu ringu ocen. Chcę wspomnieć o takich małych stewardach. Sześcioro stewardów ( przed 15-tym rokiem życia ) zadbało by wszystkie stoliki były myte podczas BIS-u. Te dzieciaki :1luvu: profesjonalnie i odpowiedzialnie cały dzień dzielnie uczestniczyły w Bisie, zapowiadają się nam wspaniali stewardzi.

Bez Was wszystkich WW11 by się nie odbyła.
Chylę czoła i pozdrawiam serdecznie :1luvu: .

ari-gan

Od: Pon gru 01, 2003 18:13

Post » Wto lis 01, 2011 8:12 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja w imieniu moich ,,niemieckojezycznych,, przyjaciol dziekuje za wspaniala wystawe -dostalam mnostwo maili z wyrazami zachwytu nad organizacja i przebiegiem wystawy w Poznaniu

deja-vu

Od: Wto cze 01, 2004 17:49

Post » Wto lis 01, 2011 8:53 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

ari-gan pisze:Już dziś wiem jak się nazywam :D , chciałabym podziękować wszystkim za pomoc i wszystkie okazane mi gesty sympatii i wsparcia. Chcę podziękować za wytężoną pracę stewardów. Specjalne ukłony dla: Artura Serafina, Katarzyny Lepki, Andrzeja Grajkowskiego i Pawła z zarządu LKKR (przepraszam nie pamiętam nazwiska) za pomoc przy przygotowaniu ringu ocen. Chcę wspomnieć o takich małych stewardach. Sześcioro stewardów ( przed 15-tym rokiem życia ) zadbało by wszystkie stoliki były myte podczas BIS-u. Te dzieciaki :1luvu: profesjonalnie i odpowiedzialnie cały dzień dzielnie uczestniczyły w Bisie, zapowiadają się nam wspaniali stewardzi.

Chylę czoła i pozdrawiam serdecznie :1luvu: .

Marzenko, stewardzi pokazali klasę i profesjonalizm na tej wystawie, było pięknie!! Wszystko było przemyślane i dopięte na ostatni guzik!!
To Twoja szkoła i Twój perfekcjonizm przyczyniły się do tego sukcesu!
Wyjść spod Twoich "skrzydeł" jako steward to zaszczyt!
Brawo :ok:
Obrazek

kociolubka

Od: Śro paź 08, 2008 13:50

Post » Wto lis 01, 2011 9:15 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Nie mam porównania bo była to moja pierwsza WS
Ogromne podziękowania dla organizatorów, nie wyobrażam sobie nawet ile pracy musieliście włożyć w to żeby wszystko zagrało
Dla mnie wystawa rewelacyjna, olbrzymie sektory, masa stoisk i dawno niewidziany p. Giziński :mrgreen: - zapas śmierdzących szczurów poczyniony

Bardzo dobry pomysł by na ring wpuszczac jedynie wystawców, bo w pewnym momencie zrobiło się tam tłoczno i duszno
Sprawne oceny, a nawet kiedy ktoś się spóźniał pozostali pochodzili do tego bezstresowo i grzecznie czekali :mrgreen:
Ogrom pracy stewardów :ok:

W trakcie trwania BISów ja miałam gęsią skórę na całym ciele :mrgreen: a chyba właśnie o to chodziło
cieszę się że mogłam tam być!
Obrazek

kamanda77

Od: Wto cze 13, 2006 20:14

Post » Wto lis 01, 2011 10:33 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

ari-gan pisze:Już dziś wiem jak się nazywam :D , chciałabym podziękować wszystkim za pomoc i wszystkie okazane mi gesty sympatii i wsparcia. Chcę podziękować za wytężoną pracę stewardów. Specjalne ukłony dla: Artura Serafina, Katarzyny Lepki, Andrzeja Grajkowskiego i Pawła z zarządu LKKR (przepraszam nie pamiętam nazwiska) za pomoc przy przygotowaniu ringu ocen. Chcę wspomnieć o takich małych stewardach. Sześcioro stewardów ( przed 15-tym rokiem życia ) zadbało by wszystkie stoliki były myte podczas BIS-u. Te dzieciaki :1luvu: profesjonalnie i odpowiedzialnie cały dzień dzielnie uczestniczyły w Bisie, zapowiadają się nam wspaniali stewardzi.

Chylę czoła i pozdrawiam serdecznie
:1luvu: .

DLA MNIE TO WIELKI ZASZCZYT World Cat Show POZNAŃ 2011
Cztery dni ciężkiej pracy ale było warto jestem pod wielkim wrażeniem , jeszcze dziś jak piszę to łzy do oczu same płyną
FLAGA POLSKA W MOICH RĘKACH TO WIELKI ZASZCZYT I NIEZAPOMNIANA CHWILA
Ogromne podziękowania za trud i pracę dla MARZENKI WŁODARSKIEJ...........ANI WILCZEK......IRENKI NALEWAJ i osoby bardzo ważnej ........ALBERTA KURKOWSKIEGO
Było tak wspaniale że taka wystawa powinna trwać dłużej :piwa:

I na sam koniec duża niespodzianka mój kot :1luvu:
SPH W62
SC Merloni Majestic Nom BIS i 3 miejsce Male kat 3. ( zabrakło 2 głosów do WW 2011 )

POZDRAWIAM
ARTUR SERAFIN
:ok:
Ostatnio edytowano Wto lis 01, 2011 10:45 przez xenonek, łącznie edytowano 1 raz

xenonek

Od: Pon lis 22, 2010 16:34

Post » Wto lis 01, 2011 10:38 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Była to pierwsza moja światówka w życiu , więc nie mam porównania , ale wrażenia do końca życia pozostaną niezapomniane.
Sama organizacja przyjęcia tylu kotów poprowadzona genialnie. Kiedy po wejściu do hali zobaczyłam wijący się ogromny ogon kolejki do wetów byłam załamana , ale nie miałam nawet czasu postawić transportera tak sprawnie to szło . Wielkie brawa . :ok:
Piękne rozpoczęcie wystawy i równie piękne zakończenie , dość sprawne oceny (choć w życiu nie czekałam na ocenę do 18 .00 ) i przecudowna atmosfera . Cały ocean stoisk , na których przepadła większość mojej pensji . Fantastyczne spotkania ze znajomymi i zupełnie nowe znajomości . :D W życiu nie widziałam na raz tylu kocich piękności , niektóre znałam tylko ze zdjęciach na stronach hodowli . Bolą mnie nogi i gardło :(
Ogromne podziękowania dla organizatorów , sekretariatu , Marzenki i jej „ aniołków” - zrobiliście kawał dobrej roboty . :1luvu: Równie wielkie gratulacje dla wszystkich , którzy dzielnie walczyli z wielką konkurencją z całego świata . :ok:
Dla mnie osobiście wystawa bardzo udana , jechałam po bardzo odległe EX zdając sobie sprawę jak duża będzie konkurencja i jak trudno przygotować białe futro do wystawy . Dużo pracy włożyłyśmy z córką w przygotowanie młodego i opłaciło się. Nasz młodzieniec w klasie 11 otrzymał:
644. PALERMO Puszyste Koty* PL 1,0 NFO w , Ex 1, NOM :1luvu:
Cieszę się również z tego , że był to pierwszy biały NFO z polskim przydomkiem na wystawie światowej . Wprowadziłam mój ukochany kolor „ na salony” . :wink:
Bardzo też dziękuję wszystkim którzy trzymali kciuki i mnie za rękę w czasie BIS-u . Wrażeni i emocje są nie do opisania i pozostaną na bardzo długo w pamięci . Zobaczyć własne kocie dziecko wśród najpiękniejszych kotów z całego świata w panelu BIS – coś fantastycznego .Tak bardzo żałuję ,że jestem już po ….

Izunia , dla Ciebie specjalnie :

Obrazek

Na koniec link do zdjęć z rozpoczęcia wystawy , a potem aparat poszedł spać , a mnie wciągnęła gorąca atmosfera światówki .
https://picasaweb.google.com/kotyasi/WO ... 7qP8YPXEg#

Siasia

Od: Czw lip 27, 2006 16:37

Post » Wto lis 01, 2011 10:49 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Siasia pisze: Nasz młodzieniec w klasie 11 otrzymał:
Cieszę się również z tego , że był to pierwszy biały NFO z polskim przydomkiem na wystawie światowej

Asia :lol: jeszcze raz ogromne gratulacje :ok: :1luvu:

Ananke

Od: Nie sie 18, 2002 14:13

Post » Wto lis 01, 2011 11:31 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dla mnie również Światówka to niezapomniane wrażenia. Ciarki przeszły mi podczas otwarcia wystawy: łopoczące flagi, w tym ta najważniejsza, biało-czerwona :)
hymny, brawa! Wspaniałe!
Wkład pracy, jaki musieli włożyć organizatorzy nawet nie do opisania... Za to wielkie dzięki!

Jestem pewna, że Wielki Koci Świat będzie wspominał długo tegoroczną Światówkę i mocno będzie się skrobał po głowie, jak dorównać :))

Ciekawa jestem, jak wypadła wieczorna Gala ?
Obrazek

Kicimiau

Od: Pt kwi 03, 2009 19:31

Post » Wto lis 01, 2011 11:44 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

My również przyłączamy się do gratulacji dla wszystkich tych, którzy przyczynili się do wielkiego sukcesu World Cats Show 2011 w Polsce, w Poznaniu. Ogrom pracy, jaki został włożony w tę imprezę był imponujący - miałem okazję obserwować to cały czas od samego początku - chylę czoła wszystkim; faktycznie: poprzeczka wysoko :ok:

Serdeczne gratulacje dla wszystkich naszych polskich kotów nominowanych do BIS, wśród których znalazła się również nasza kochana kotka:
1481. SC ANA DOLCEGATTINA*PL, JW 0,1 SYS f 03 21 1 Ex 1, HP, BIV, NOM

:ok: :ok: :ok:

dolcegattina

Od: Śro maja 06, 2009 14:15

Post » Wto lis 01, 2011 11:53 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

To była moja czwarta WCS, w której uczestniczyłam jako wystawca i oglądacz :D

I powiem tak.... Ogromne podziękowania za fantastyczną organizacje WCS 2011!!

Jestem pod wrażeniem, włożonej pracy i serca w TO niesamowite przedsięwzięcie jakim była
:1luvu: Światowa Wystawa Kotów 2011 w Polsce :1luvu:

Jestem dumna, ze mój kraj, moja organizacja FPL :1luvu: , po mimo "różnych" przeciwności pokazał, ze Polacy potrafią BEZINTERESOWNIE zorganizować Wystawę najpiękniejszych z pięknych :1luvu:

.... DZIĘKUJĘ po trzy kroć dziękuję
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Wto lis 01, 2011 12:02 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

xenonek pisze:
I na sam koniec duża niespodzianka mój kot :1luvu:
SPH W62
SC Merloni Majestic Nom BIS i 3 miejsce Male kat 3. ( zabrakło 2 głosów do WW 2011 )

POZDRAWIAM
ARTUR SERAFIN
:ok:

Artur - 2 glosów do WW'11 zabrakło kocurowi z numerem 1031
- pomyliło Ci sie kochany :lol:
To IC Michael Jackson De Broeckloni JW , którego hodowca jest Ad De Bruijn , zresztą tez sam na niego oddał głos - miał 3!
Wszystko możesz sobie sprawdzić w wynikach :ok:

tala-l

Od: Nie lip 20, 2008 17:52

Post » Wto lis 01, 2011 12:34 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Siasia pisze: Nasz młodzieniec w klasie 11 otrzymał:
Cieszę się również z tego , że był to pierwszy biały NFO z polskim przydomkiem na wystawie światowej

Asia ogromne gratulacje :ok:
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

[poprzednia][następna]