[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon paź 31, 2011 17:23 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

MariaD pisze:Największe wrażenie robiło rozpoczęcie wystawy nawiązujące do igrzysk olimpijskich, z hymnami, paradą flag i wywoływaniem kolejnych państw biorących udział.

Rodzice moi to samo powiedzieli.. kurcze, tak mi przykro, że wolałam się krzątać obok klatki :cry:

korcia8820

Od: Sob kwi 16, 2011 20:46

Post » Pon paź 31, 2011 18:42 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

MariaD pisze:Największe wrażenie robiło rozpoczęcie wystawy nawiązujące do igrzysk olimpijskich, z hymnami, paradą flag i wywoływaniem kolejnych państw biorących udział.
Głosowanie elektroniczne sędziów w BIS było też niesamowite wraz z oprawą dźwiękową budująca napięcie. :)

Tak, na mnie rozpoczęcie też zrobiło ogromne wrażenie!! Pięknie było :1luvu:
Głosowanie z budowaniem napięcia było mistrzostwem :ok:
Obrazek

kociolubka

Od: Śro paź 08, 2008 13:50

Post » Pon paź 31, 2011 18:44 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dunia pisze:Fantastyczna wystawa, cudowna atmosfera, niezapomniane wrażenia!

Serdeczne podziękowania i wyrazy uznania Organizatorom za zaplanowanie, przygotowanie i zorganizowanie tej imprezy.
Szczególne podziękowania i wyrazy uznania oraz podziwu kieruję do całej rzeszy bezimiennych często i anonimowych, być może mało widocznych osób, dzięki którym właśnie ta impreza miała tak niezwykły charakter i atmosferę, a wszystko było zapięte na ostatni guzik.
Dzięki Waszej mrówczej i ciężkiej pracy, kilometrom robionym na halach, odciskom na rękach i bolących kręgosłupom, potowi płynącemu po .... mogliśmy mieć zaszczyt i przyjemność doświadczyć tych wspaniałych wrażeń, kiedy podczas imprezy wszystko było dopięte i dopracowane, a wspaniałych odczuć nie psuły niedociągnięcia i problemy.
Wielkie, wielkie dzięki i wyrazy uznania! :1luvu:

Serdeczne podziękowanie Stewardom i ich Szefowej! :1luvu:
Wasza praca była perfekcyjna, a Wasze doświadczenie, spokój i opanowanie działało na wystawców kojąco i pomagało przeżyć trudne, emocjonujące chwile podczas ocen.
Po raz kolejny okazało się, ze nasi Stewardzi są najlepsi i najbardziej profesjonalni a inni mogą się od nich uczyć!

Wielkie podziękowanie dla całej obsługi Sekretariatu! :1luvu:
Pełen profesjonalizm i klasa sama w sobie!

Wielkie dzięki wszystkim tym, których nie wymieniłam, a którzy mają ogromne zasługi i udział w tym sukcesie!

I tak mi przykro, ze to już koniec

w imieniu Polskich stewardów bardzo dziękujemy.
Pomimo zmęczenia było fantastycznie.... :ok:

xenonek

Od: Pon lis 22, 2010 16:34

Post » Pon paź 31, 2011 18:55 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Sroka pisze:
Fiesta pisze:
Sroka pisze:
Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach. :!: To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje. :1luvu:

Ja tam jestem zadowolona, i już chcę do Chorwacji. :ryk:

Oj ..... zapominiałaś o Rysiu pani Ani Kozłowskiej , który zdobył też wysokie - 3 miejsce w kocurach HCL i Twoje 4 miejsce w kotkach HCS .... :ok: ...... Wszystkim gratuluję ...... :ok:

A ja :twisted: , jeżeli pojadę do Chorwacji ...... to ..... bez mojej gwiazdy ...... :? :twisted: :?

Zapomniałam o długowłosych. :oops: Ale cieszy wiadomość że Polskie domuski są w czołówce najpiękniejszych kotów domowych Świata. :1luvu: Oby tak dalej. :ok:

Mojej nie poszło, ale czułam że tak będzie. :ryk: I tak jestem z niej dumna, bo grzeczna i w ogóle. Nawet długo pozwalała się rozciągać. 8O Fińskie dachowce (niektóre już nawet wielokrotne WW czy SW) są bezkonkurencyjne. Jeśli w Chorwacji nie będzie Finów z domowymi, to pojadę z młodą. :ryk: Ty też masz być. :ryk:

:mrgreen: optymistka :mrgreen: ..... nie licz na to :lol: ..... i w Chorwacji też będą ...... :twisted:
Lepiej będzie jak w kraju nasze domowe gwiazdy będą rywalizowały ...... :ryk: .... tylko dobrze by było ..... gdyby więcej nas było ..... :kotek:

:1luvu: :kotek: DOMUSKI :kotek: :1luvu: ...... UJAWNIAJCIE SIĘ ....... :kotek: :mrgreen: :ok: :ryk: :ryk: :ryk:

Witajcie.
to właśnie mój ukochany domowy Rysieńko rywalizował ze zwycięzcą świata. Miałam tremę jak cholera, a Rysiu pełen luz. Ten domowy długowłosy WW faktycznie piękny i pięknie przygotowany. Mój też niczego sobie :mrgreen:

Anna K

Od: Nie maja 02, 2010 10:50

Post » Pon paź 31, 2011 19:07 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja rownież dziękuję wszystkim, którzy podjęli się tego ogromnego przedsięwzięcia, wytrwali do końca, wspierali swoją niebywałą siłą, wiarą i determinacją, a w rezultacie przyczynili się do tak spektakularnego sukcesu - praca z Wami była dla mnie czystą przyjemnością
DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI Z CAŁEGO SERCA :1luvu:
Ave

Post » Pon paź 31, 2011 19:26 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

kociolubka pisze:
Tak, na mnie rozpoczęcie też zrobiło ogromne wrażenie!! Pięknie było :1luvu:
Głosowanie z budowaniem napięcia było mistrzostwem :ok:

Podzielam zdanie :ok:

Organizatorzy - WAM nalezy sie pochwała, za organiozację, za oprawę, za wszystko.
BRAWO :ok:

MartaD pisze:579. SC BIA IGMU KIYO`KAG*PL,JW,DVM 0,1 NFO f 09 23, 1 Ex 1, HP, [b]NOM[/b]

Brawo Małgoś!!!

Martuś, pięknie dziękuję.....
moja :1luvu: SC BIA IGMU Kiyo'Kag*PL,JW,DVM Ex1,HP, NOM BIS :1luvu:, jedną z 11 najpiękniejszych kocich dam II kategorii, to dla mnie wielka radość ....

Wszystkim , za małe i wieksze sukcesy..... GRATULACJE i MIZIAKI dla kotów :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lis 01, 2011 11:59 przez malgosia_07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Pon paź 31, 2011 19:58 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dołączę się do "ochów" i "achów". WCS wspominać będziemy ciepło :1luvu: . Mam nadzieję, że zawartym znajomościom nie zaszkodzi "próba odległości".
Przygody nie skończyły się z zakończeniem wystawy. Po drodze do domu złapałam "gumę" - pierwszy raz w życiu.
Skorzystam z okazji aby podziękować Adrianowi, za wymianę koła (na "kapciu" nie dojechalibyśmy do domu :wink: ).

Do zobaczenia w Chorwacji!

Ewa_Kurz

Od: Pt gru 08, 2006 23:20

Post » Pon paź 31, 2011 20:09 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Nie będę już powtarzała wszystkich pochwał, ochów i podziwów - bo wiadomo że było wspaniale! :1luvu:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 222&type=3 - tutaj kilka zdjątek, później pojawi się może coś jeszcze

[i w sumie smutno że na następną taką wystawę trzeba tyle czekać]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

vadi

Od: Wto paź 13, 2009 10:21

Post » Pon paź 31, 2011 20:11 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

CZANKRA pisze:
Super ze nie bylo kolejny raz zespolu folklorystycznego. :P

:ok:

dźinx

Od: Śro lut 10, 2010 21:24

Post » Pon paź 31, 2011 20:17 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Nie będę oryginalna w tym co powiem, ale wystawa zorganizowana była perfekcyjnie :1luvu: atmosfera wspaniała :1luvu: koty piękne :1luvu:

i jeszcze się pochwalę: moja buremka GIC Moravanka Alkyra, BUR h: BIV :P :D :P

Gratuluję wszystkim sukcesów :1luvu:

DoBo

Od: Sob paź 06, 2007 17:36

Post » Pon paź 31, 2011 20:36 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Była cudownie! Atmosfera świetna! A koty!!!!!!!!! :1luvu:
Emocje i wrażenia wyciskały łzy z oczu...wolę nawet nie mysleć co bym czuła gdybym była z kotem.

To był mój najlepiej spędzony weekend w tym roku!!!!
Obrazek

BLUEPARADISE

Od: Pon maja 26, 2008 19:38

Post » Pon paź 31, 2011 20:52 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Atmosfera genialna, minimalne obsuwy, ale to pewno spowodowane natłokiem i ilością ludzi z kotami. A tak poza tym bardzo, bardzo, bardzo sympatycznie.

Nawet dosłyszałam rozmowę dziennikarki z kamerzystą 'i to się nazywa atmosfera! A nie tak jak na psich. Zupełnie inaczej...!' I ochy i achy tego rodzaju ;)
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Pon paź 31, 2011 20:56 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon paź 31, 2011 21:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Spora galeria na stronie włoskiej:
http://www.tigri-domestiche.it/galleria ... n,4,1.html

Obrazek

I przekazuję słowa uznania:
Serdeczne podziękowania od włoskiej ekipy za wspaniałą wystawę, która zrobiła ogromne wrażenie :ok: . Było SUPER!
W 2020 zapraszamy na światówkę do Włoch.

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Pon paź 31, 2011 23:55 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Aż żal że to już po :cry:
Było super :ok:

izabel

Od: Śro lip 08, 2009 21:12

[poprzednia][następna]