Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
M&X pisze:To ja pytałam o płatne drogi![]()
Będę jechała drogą E77 i znalazłam w necie że jej odcinek, przed Banską Bystrzycą jest płatnyAle jeżeli nikt nic o tym nie słyszał to tym lepiej
![]()
Dziękuję za odpowiedz
mirchen pisze:Pani Marcelo,to jak wygladał dzisiejszy BIS jest karygodne!!! Wyniki Bis u ustawione z góry! Zanim podliczono głosy sędziów,na tablicy juz widnial zwyciezca! A dodatkowo niech mi Pani odpowie co robił w panelu Pan bez koszulki stewarda? 90 procent kotów które trzymal w bisie wygrywało...dodatkowo podczas ocen w bisie swobodnie rozmawiał z sędziami...czyżby dobry znajomy sędziów??? Tak sie nie robi. Juź pewnie wielu Polaków po dzisiejszej wystawie i po tym co sie działo w bisie bedzie omijało wystawy na Slowacji. Wystawa pod względem organizacyjnym na duzy plus! Pomijajac bis y oczywiscie!!!
Atlas pisze:mirchen pisze:Pani Marcelo,to jak wygladał dzisiejszy BIS jest karygodne!!! Wyniki Bis u ustawione z góry! Zanim podliczono głosy sędziów,na tablicy juz widnial zwyciezca! A dodatkowo niech mi Pani odpowie co robił w panelu Pan bez koszulki stewarda? 90 procent kotów które trzymal w bisie wygrywało...dodatkowo podczas ocen w bisie swobodnie rozmawiał z sędziami...czyżby dobry znajomy sędziów??? Tak sie nie robi. Juź pewnie wielu Polaków po dzisiejszej wystawie i po tym co sie działo w bisie bedzie omijało wystawy na Slowacji. Wystawa pod względem organizacyjnym na duzy plus! Pomijajac bis y oczywiscie!!!
Cieszę się ze o tym napisano wprost, bo podobne mam informacje z wystawy. Widać chcą aby do nich Polacy nie przyjeżdżali. Granda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl, rriental i 5 gości