Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Avian pisze:Ktoś wie, czy organizator przewiduje bilety dwudniowe? Z możliwością wyjścia i wejścia?
Avian pisze:A może można wykupić jakąś wejściówkę na dwa dni, nawet imienną, albo coś w tym rodzaju ...
Madzik pisze:Avian pisze:A może można wykupić jakąś wejściówkę na dwa dni, nawet imienną, albo coś w tym rodzaju ...
Może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, tak więc skieruj się do Pani Ani Bociańskiej, naszej szefowej bileterów
ania c pisze:Jako wieeelki miłośnik proszę o jakieś szczegóły dotyczące Special Show Kotów Norweskich Leśnych. Czy będzie osobna ocena czy jedna, przy której sędziowie nominują do special show? Mniej więcej o której się zacznie?
ania c pisze:W zeszłym roku bardzo podobało mi się to, że oceny były na antresoli - wszystko było fajnie widać i słychać. Czy w tym roku też tak będzie?
ania c pisze:A tak przy okazji - ile Norwegówsię zapowiedziało?
madziara pisze:czy będzie Dragon ? lub stoisko RC ?
claudia66 pisze:O której godzinie odbedzie sie Hobby Show Kotóe Perskich i Egzotycnych w niedziele.Bardzo chetnie przyjechała bym w niedziele,ale jestem uzalezniona od PKP lub PKS ,a w poniedziałek rano trzeba iśc do pracy więc najpóźniej musze wyjechac o godz.17.
Zdąze cos zobaczyc?
To wejście dla zwiedzających będzie od Grunwaldzkiej![]()
Natomiast wjazd samochodem jest jak zawsze od ul.Śniadeckich, tam każdy wystawca wjeżdzający samochodem na teren targów dostanie wjazdówkę, która uprawnia do wjazdów i wyjazdów z targów![]()
Pod halą i w jej okolicy będzie można zaparkować![]()
efren pisze:A jak się jest pieszym wystawcą to którędy wejdęostatnio wchodziłem pieszo z kotem jak zmotoryzowany od Śniadeckich ale wcześniej obszedłem cały teren targów
Czyli jadę pociągiem, wysiadam na Głównym i co potem? Kieruję się do wejścia dla zwiedzających czy też dla zmotoryzowanych a może jakieś trzecie wejście?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości