[Wystawa] - 22, 23/11/2008 w Poznaniu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw lis 13, 2008 17:28

Ktoś wie, czy organizator przewiduje bilety dwudniowe? Z możliwością wyjścia i wejścia? :wink:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lis 13, 2008 17:40

Avian pisze:Ktoś wie, czy organizator przewiduje bilety dwudniowe? Z możliwością wyjścia i wejścia? :wink:

Niestety Avian, bilet jest jedorazowy, ponieważ bilety mają numery kontrolne, które są odrywane przy wejściu, a brak całego biletu uniemożliwi wejście na halę.

W sumie jakby można tak było robić to sobotni goście dawaliby swoje bilety, gościom niedzielnym 8)
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Czw lis 13, 2008 17:46

A może można wykupić jakąś wejściówkę na dwa dni, nawet imienną, albo coś w tym rodzaju ...
Obrazek

Avian

Post » Czw lis 13, 2008 17:52

Avian pisze:A może można wykupić jakąś wejściówkę na dwa dni, nawet imienną, albo coś w tym rodzaju ...

Może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, tak więc skieruj się do Pani Ani Bociańskiej, naszej szefowej bileterów 8)
Obrazek

Madzik

Post » Czw lis 13, 2008 19:03

Madzik pisze:
Avian pisze:A może można wykupić jakąś wejściówkę na dwa dni, nawet imienną, albo coś w tym rodzaju ...

Może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, tak więc skieruj się do Pani Ani Bociańskiej, naszej szefowej bileterów 8)

Dzięki :D
A szukać jej już na wystawie, czy teraz? I gdzie - w Felis Posnania?
Obrazek

Avian

Post » Pt lis 14, 2008 7:46

Jako wieeelki miłośnik proszę o jakieś szczegóły dotyczące Special Show Kotów Norweskich Leśnych. Czy będzie osobna ocena czy jedna, przy której sędziowie nominują do special show? Mniej więcej o której się zacznie? W zeszłym roku bardzo podobało mi się to, że oceny były na antresoli - wszystko było fajnie widać i słychać. Czy w tym roku też tak będzie? A tak przy okazji - ile Norwegów :love: się zapowiedziało?
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pt lis 14, 2008 8:22

Napewno ja :D :lol: :lol: :lol:

narwanka

Od: Wto sty 23, 2007 18:32

Post » Pt lis 14, 2008 8:28

czy będzie Dragon ? lub stoisko RC ?

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

Post » Pt lis 14, 2008 8:51

O której godzinie odbedzie sie Hobby Show Kotóe Perskich i Egzotycnych w niedziele.Bardzo chetnie przyjechała bym w niedziele,ale jestem uzalezniona od PKP lub PKS ,a w poniedziałek rano trzeba iśc do pracy więc najpóźniej musze wyjechac o godz.17.
Zdąze cos zobaczyc? :?

claudia66

Od: Czw kwi 24, 2008 12:40

Post » Pt lis 14, 2008 10:56

ania c pisze:Jako wieeelki miłośnik proszę o jakieś szczegóły dotyczące Special Show Kotów Norweskich Leśnych. Czy będzie osobna ocena czy jedna, przy której sędziowie nominują do special show? Mniej więcej o której się zacznie?

Regulamin Special NFO Show i Hobby PER/EXO Show już za chwilkę, za momencik 8)
ania c pisze:W zeszłym roku bardzo podobało mi się to, że oceny były na antresoli - wszystko było fajnie widać i słychać. Czy w tym roku też tak będzie?

Oceny również jak i BIS będą przeprowadzane na antresoli 8)
ania c pisze:A tak przy okazji - ile Norwegów :love: się zapowiedziało?

Przyjmowanie kotów jeszcze trwa, jak zamkniemy listę ilość kotów z podziałem na poszczególne rasy zostanie tradycyjnie podana 8)
madziara pisze:czy będzie Dragon ? lub stoisko RC ?

Różnorodnych stoisk będzie około trzydziestki, w tym róznież Zoo Dragon i piękne stoisko Royal Canin 8)
claudia66 pisze:O której godzinie odbedzie sie Hobby Show Kotóe Perskich i Egzotycnych w niedziele.Bardzo chetnie przyjechała bym w niedziele,ale jestem uzalezniona od PKP lub PKS ,a w poniedziałek rano trzeba iśc do pracy więc najpóźniej musze wyjechac o godz.17.
Zdąze cos zobaczyc?

Same nominacje do Hobby Show odbędą się od samego rana, a finał przed BIS'em. Mam nadzieję, że cała wystawa i oceny odbędą się na tyle sprawnie, że zdążysz obejrzeć. Z hali do dworca masz przysłowiowe 5 min 8)
Ostatnio edytowano Pt lis 14, 2008 21:11 przez Madzik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Madzik

Post » Pt lis 14, 2008 11:37

dziękuję, zatem śledzę wątek bacznie... 8)
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pt lis 14, 2008 14:52

To wejście dla zwiedzających będzie od Grunwaldzkiej 8)

Natomiast wjazd samochodem jest jak zawsze od ul.Śniadeckich, tam każdy wystawca wjeżdzający samochodem na teren targów dostanie wjazdówkę, która uprawnia do wjazdów i wyjazdów z targów 8)

Pod halą i w jej okolicy będzie można zaparkować 8)

A jak się jest pieszym wystawcą to którędy wejdę :D ostatnio wchodziłem pieszo z kotem jak zmotoryzowany od Śniadeckich ale wcześniej obszedłem cały teren targów :D

Czyli jadę pociągiem, wysiadam na Głównym i co potem? Kieruję się do wejścia dla zwiedzających czy też dla zmotoryzowanych a może jakieś trzecie wejście :D ?
Obrazek

efren

Od: Pon kwi 10, 2006 17:08

Post » Pt lis 14, 2008 15:02

Plan Targów:
http://www.mtp.pl/all/pl/targi/targi_w_ ... argow.html

Dopytam się co w takim przypadku jak Ty i inni, bo na pewno będą też i tacy, co taxi będą przyjeźdzać, więc dla nich najlepiej byłoby wejść od rana od Grunwaldzkiej 8)

Najlepiej dla Ciebie jakbyś mogła wejść wejściem od strony dworca.
Obrazek

Madzik

Post » Pt lis 14, 2008 15:16

efren pisze:
A jak się jest pieszym wystawcą to którędy wejdę :D ostatnio wchodziłem pieszo z kotem jak zmotoryzowany od Śniadeckich ale wcześniej obszedłem cały teren targów :D

Czyli jadę pociągiem, wysiadam na Głównym i co potem? Kieruję się do wejścia dla zwiedzających czy też dla zmotoryzowanych a może jakieś trzecie wejście :D ?

Ach te kobiety :lol: a skąd przypuszczenie że z dziewczyna mówisz :wink: ale i tak czekam na ciąg dalszy propozycji dla pieszych i taksówkowych :D
Obrazek

efren

Od: Pon kwi 10, 2006 17:08

Post » Pt lis 14, 2008 16:56

Przepraszam Efren, za moje niedopatrzenie, że jesteś facet 8)
W każdym bądź razie na pewno wystawcy "bez autowi" mogą wejść od strony Grunwaldzkiej.
Efren, możesz spóbować zatakować wejście od Dworca, ale nie wiem z jakim skutkiem, bo Targi są bardzo rygorystyczne. A w czasie naszej wystawy, tak jak pisałam na terenie Targów odbywają się inne rzeczy imprezy.
Obrazek

Madzik

[poprzednia][następna]