Łódź 10/11.05.2008-Angel Cat Show

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt kwi 18, 2008 10:46

Wysłałam zgłoszenie, z ważnymi uwagami (szczególnie tymi dotyczącymi Hestii) 8)
Do zobaczenia w maju :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt kwi 18, 2008 10:46

Aniu będzie super :ok:

a niezadowolenie nie rośnie ,tylko zawsze znajdzie się dwóch, trzech (no może kilku ) "narzekaczy" ,którzy muszą pomarudzić ,bo może taką mają naturę :-)
a ,że na forum można powylewać swoje żale i frustracje ,to jest jak
jest :wink:

żałuje tylko,że nie jestem aniołem i nie mam kotków :
burmskich
domowych
i białych

:D :D :D :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pt kwi 18, 2008 10:50

Ja właśnie mam białą, dlatego tak się gimnastykowałam ze zgłoszeniem :lol:

Kicorek

Post » Pt kwi 18, 2008 11:24

Kicorek pisze:Wysłałam zgłoszenie, z ważnymi uwagami (szczególnie tymi dotyczącymi Hestii) 8)

:dance: :dance: :dance:

To przyjdę wymiętolić kurczaka :lol:
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Pt kwi 18, 2008 11:32

danunka pisze:Aniu będzie super :ok:

a niezadowolenie nie rośnie ,tylko zawsze znajdzie się dwóch, trzech (no może kilku ) "narzekaczy" ,którzy muszą pomarudzić ,bo może taką mają naturę :-)
a ,że na forum można powylewać swoje żale i frustracje ,to jest jak
jest

Dla mnie forum to miejse wymiany poglądów, nie osobistych wycieczek , zwłaszcza że nie znam , po za kilkoma osobami , uczestników niekiedy bużliwych dyskusji, zatem nie mnie oceniac czy danunka to marudna , czy nie a może całkiem sympatyczna, czy wręcz przeciwnie osoba to tak tytułem wstępu.

bardzo cenie i doceniam wysiłek organizatorów , problem jednak polega nie na tym co sie udało ale co nie wyszło tak jak trzeba , być może lub napewno związane jest to z możliwościami finansowymi ale czy tylko....
Moze trzeba po prostu podzielic wystawy jak hotele . Wystawa *** zero kompromisów , czyste kible, nowe a nie zardzewiałe klatki, ryczące nagłośnienie nie na przeciw klatek, ekran z mumerami taki bym cos widział z 20 metrów ,zadnych stoisk przy których ludzie opierają sie polecami o klatki , stewardzi potrafiący trzymać kota a nie mówią do kota , / zniecierpliwienie / przestań się kręcić , nie znający niekiedy fakt trudnego angielskiego,i sędziowie potrafią rozróżnić płeć zwłaszcza kiedy kot -ka jest szylkretowa.
itd. Piszę to oczywiście z własnych obserwacji , płacąc ustalone stawki przez organizatorów. , albo wystawa klasy * gdzie liczę się z tym wszystkim co napisałem i nie mam prawa marudzić . Oczywiście wiem że wszystko to nie takie proste , ale .

A teraz tylko słowo dot Łodzi , byłem raz i chę byc w tym roku / to po co to piszę he he / Może jednak ograniczyć nabór tak by koty nie lądowały na galerii , zwłaszcza że opłata jest taka sama , a osobiście wolę byc na dole niż na górze nawet jeśli wystawa jest anielska . Pozdrawiam organizatorów i uszy do góry
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Pt kwi 18, 2008 12:05

spinoo pisze:
Dla mnie forum to miejse wymiany poglądów, nie osobistych wycieczek , zwłaszcza że nie znam , po za kilkoma osobami , uczestników niekiedy bużliwych dyskusji, zatem nie mnie oceniac czy danunka to marudna , czy nie a może całkiem sympatyczna, czy wręcz przeciwnie osoba to tak tytułem wstępu.

Spinoo :-)

danunka pisze: nie jestem aniołem

przecież poddałam się samokrytyce :wink:

a ponieważ w ostatnich miesiącach i tygodniach "przerobiłam" organizację wystawy szczecińskiej (poprzednie lata też) -wiem jakie jest przykre wysłuchiwanie opinii jeszcze przed odbyciem sie wystawy :-(

A Tobie życzę nie bycia na galerii i wspaniałego stewarda dla Tojego kocia :-)

danunka

Post » Pt kwi 18, 2008 12:39

milva b pisze:
Kicorek pisze:Wysłałam zgłoszenie, z ważnymi uwagami (szczególnie tymi dotyczącymi Hestii) 8)

:dance: :dance: :dance:

To przyjdę wymiętolić kurczaka :lol:

Ooooo... :D :D :D

Kicorek

Post » Pt kwi 18, 2008 14:14

danunka pisze:żałuje tylko,że nie jestem aniołem i nie mam kotków :
burmskich
domowych
i białych:D :D :D :D

Żałuj, bo rozety dla zwycięzców spejalistycznych wystaw tych ras będą niesamowite :roll: nic więcej nie powiem :wink:
Ave

Post » Pt kwi 18, 2008 15:05

Ave pisze: ...rozety dla zwycięzców spejalistycznych wystaw tych ras będą niesamowite :roll: nic więcej nie powiem :wink:

jeszcze ładniejsze od zeszłorocznych? :wink:
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Pt kwi 18, 2008 15:13

milva b pisze:
Ave pisze: ...rozety dla zwycięzców specjalistycznych wystaw tych ras będą niesamowite :roll: nic więcej nie powiem :wink:

jeszcze ładniejsze od zeszłorocznych? :wink:

absolutnie inne i przepiękne :D
Ave

Post » Pt kwi 18, 2008 20:31

:D juz nie moge doczekac sie tej wystawy, pewnie bedzie jak zwykle najlepsza i najpiekniejsza :!:

kicia-kocia

Od: Śro maja 04, 2005 22:28

Post » Sob kwi 19, 2008 9:37

kicia-kocia pisze::D juz nie moge doczekac sie tej wystawy, pewnie bedzie jak zwykle najlepsza i najpiekniejsza :!:

Spokojnie.... Wrocław też nie wypadł sroce z pod ogona, poczekajmy do września :D
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Sob kwi 19, 2008 21:56

Wystawy łódzkie mają swój niepowtarzalny klimat,
dlatego też bycie na nich dla niektórych stało się swego rodzaju tradycją...

i niech piszą co chcą.... my z pewnością tam będziemy :)

do zobaczenia na wystawie,
Kocurowa

ZaRa

Od: Śro kwi 19, 2006 10:43

Post » Sob kwi 19, 2008 23:31

Witam serdecznie, jako nowa na forum.

Mam parę pytań, gdyż jestem tzw kocim laikiem i jedynie posiadam przepięknego kociego dachowca w wieku 8 mscy (ależ ten czas leci ;)).
Wracając do tematu, jest to moja pierwsza kocia wystawa, dlatego przepraszam za moje być może głupie pytania ;). Otóż:

1. Jak rozumiem jest to wystawa kotów rasowych, czy zatem są gdzieś miejsca gdzie można pokazywać koty nierasowe?
2. Wystawiają hodowcy i właściciele, a czy można po prostu przyjść i popatrzeć? Jeśli tak, to w jakiej cenie będzie wejściówka?

Pozdrawiam ciepło. :)

Vic

Od: Sob kwi 19, 2008 20:46

Post » Nie kwi 20, 2008 8:25

Vic pisze:przepraszam za moje być może głupie pytania ;). Otóż:

1. Jak rozumiem jest to wystawa kotów rasowych, czy zatem są gdzieś miejsca gdzie można pokazywać koty nierasowe?
2. Wystawiają hodowcy i właściciele, a czy można po prostu przyjść i popatrzeć? Jeśli tak, to w jakiej cenie będzie wejściówka?

są - na każdej MWKR - popatrz na pierwszą stronie tego tematu : :-)
"sobota
special show kotów burmskich BUR
special show kotów domowych HK
niedziela
special show kotów białych ( w )"
tu dodatkowo kotki domowe oprócz zwyczjowego oceniania i brania udziału w konkursie piekności kotów domowych mają swój SHOW :-)

należy tylko być członkiem klubu felinologicznego + kot ,którego możesz zgłaszać na każdą wystawę jako kota domowego i pokazywać jego piękno :D
Taki nierasowy musi być kastratem ,musi mieć odpowiednie szczepienia i musi być pełnoprawnym członkiem klubu :-)

Na każdą organizowaną wystawę możesz również przyjśc jako widz i miłosnik kotów (bez swojego kota :-) ) kupując bilet i ogladając do woli od początku imprezę do jej zakończenia .

danunka

[poprzednia][następna]