Do zobaczenia w maju

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicorek pisze:Wysłałam zgłoszenie, z ważnymi uwagami (szczególnie tymi dotyczącymi Hestii)![]()
Do zobaczenia w maju
danunka pisze:Aniu będzie super![]()
a niezadowolenie nie rośnie ,tylko zawsze znajdzie się dwóch, trzech (no może kilku ) "narzekaczy" ,którzy muszą pomarudzić ,bo może taką mają naturę![]()
a ,że na forum można powylewać swoje żale i frustracje ,to jest jak
jest
spinoo pisze:
Dla mnie forum to miejse wymiany poglądów, nie osobistych wycieczek , zwłaszcza że nie znam , po za kilkoma osobami , uczestników niekiedy bużliwych dyskusji, zatem nie mnie oceniac czy danunka to marudna , czy nie a może całkiem sympatyczna, czy wręcz przeciwnie osoba to tak tytułem wstępu.
danunka pisze: nie jestem aniołem
milva b pisze:Kicorek pisze:Wysłałam zgłoszenie, z ważnymi uwagami (szczególnie tymi dotyczącymi Hestii)![]()
Do zobaczenia w maju
![]()
![]()
![]()
To przyjdę wymiętolić kurczaka
danunka pisze:żałuje tylko,że nie jestem aniołem i nie mam kotków :
burmskich
domowych
i białych:D![]()
![]()
Ave pisze: ...rozety dla zwycięzców spejalistycznych wystaw tych ras będą niesamowitenic więcej nie powiem
milva b pisze:Ave pisze: ...rozety dla zwycięzców specjalistycznych wystaw tych ras będą niesamowitenic więcej nie powiem
jeszcze ładniejsze od zeszłorocznych?
kicia-kocia pisze::D juz nie moge doczekac sie tej wystawy, pewnie bedzie jak zwykle najlepsza i najpiekniejsza
Vic pisze:przepraszam za moje być może głupie pytania. Otóż:
1. Jak rozumiem jest to wystawa kotów rasowych, czy zatem są gdzieś miejsca gdzie można pokazywać koty nierasowe?
2. Wystawiają hodowcy i właściciele, a czy można po prostu przyjść i popatrzeć? Jeśli tak, to w jakiej cenie będzie wejściówka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości