Wystawa 12-13 stycznia 2008 Kalisz

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2008 20:41

tumasia pisze:
Meg241 pisze:A ja mam duuuzy problem. W kilka godzin po otrzymaniu potwierdzen przyjecia kotow na wystawe zepsul mi sie komp wiec nie moge wydrukowac tych potwierdzen. (...)

Proste rozwiązania są z reguły trudne do wymyślenia :D - myślę że w Toruniu istnieją kawiarenki internetowe, w których za odpowiednią opłatą można sprawdzić pocztę i ją wydrukować, bądź tylko zgrać na jakiś nośnik (dyskietka, pendrive, matryca CD) i udać się do jakiegoś znajomego co to posiada drukarkę :)

akurat tu sprawa jest nie co bardziej skomplikowana bo jak widac dostep do komputera mam tylko ze potwierdzenia utknely w tamtym w outlooku a tego sie juz nie da sciagnac. A dwa klub mi ich nie zdarzy juz potwierdzic - przyslal potwierdzenia ale zle.

Na szczescie sprawa juz zostala rozwiazana i organizatorzy obiecali nie robic mi problemow przy wejsciu za co jeszcze raz bardzo dziekuje :D
Magda
Obrazek

Meg241

Od: Śro sie 29, 2007 13:46

Post » Pon sty 07, 2008 21:26

jak powiesz jaki kot to moge wygenerowac nowe potwierdzenia
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Pon sty 07, 2008 21:49

lrafal pisze:jak powiesz jaki kot to moge wygenerowac nowe potwierdzenia

Bardzo dziekuje ale teraz to klub i tak mi nie zdarzy potwierdzic. Poza tym jak pisałam wyzej sprawa z organizatorami została juz załatwiona telefonicznie i zostane wpuszczona na wystawe.
Magda
Obrazek

Meg241

Od: Śro sie 29, 2007 13:46

Post » Czw sty 10, 2008 21:09

Informujemy wszystkich wystawców, że klatki nie będą numerowane (numerki będą w kopertach) więc każdy hodowca będzie mógł wybrać sobie miejsce na hali.

Do zobaczenia w Kaliszu!
Śląski Klub Miłośników Kotów Rasowych
http://skmkr.republika.pl

ŚKMKR

Od: Pon lis 26, 2007 17:41

Post » Czw sty 10, 2008 22:22

ŚKMKR pisze:Informujemy wszystkich wystawców, że klatki nie będą numerowane

czy to żart?? :roll:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Czw sty 10, 2008 22:24

Basia_D pisze:
ŚKMKR pisze:Informujemy wszystkich wystawców, że klatki nie będą numerowane

czy to żart?? :roll:

Raczej nie sadze, w Kielcach tez nie bylo numerkow, wystawcy mogli sobie wybrac klatke

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Czw sty 10, 2008 22:31

Numerki na klatki będą. Po prostu nie narzucamy, w której klatce który kot.
Każdy z hodowców w kopercie po rejestracji znajdzie numerek dla kota oraz numerek do zawieszenia na (wybranej przez siebie) klatce.
Śląski Klub Miłośników Kotów Rasowych
http://skmkr.republika.pl

ŚKMKR

Od: Pon lis 26, 2007 17:41

Post » Czw sty 10, 2008 22:40

nie lubię takich rozwiązań, kto pierwszy, ten łapie najlepsze miejsca. przepychanki i te klimaty. Jadę z Olsztyna i na pewno będę w ostatniej chwili. pewnie długo będę krążyć po sali zanim uda mi sie odszukać jakąś wolną klatkę ;-(

a krzesełka sa zapewnione dla każdego? czy tez trzeba będzie na nie polować?
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Czw sty 10, 2008 22:42

warmianka pisze:nie lubię takich rozwiązań, kto pierwszy, ten łapie najlepsze miejsca. przepychanki i te klimaty. Jadę z Olsztyna i na pewno będę w ostatniej chwili. pewnie długo będę krążyć po sali zanim uda mi sie odszukać jakąś wolną klatkę ;-(

o to własnie mi chodzi
a dwa
co z osobą, którą np. dopłaciła do podwójnej klatki, a takiej nie znajdzie??

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Czw sty 10, 2008 22:44

Basia_D pisze:
warmianka pisze:nie lubię takich rozwiązań, kto pierwszy, ten łapie najlepsze miejsca. przepychanki i te klimaty. Jadę z Olsztyna i na pewno będę w ostatniej chwili. pewnie długo będę krążyć po sali zanim uda mi sie odszukać jakąś wolną klatkę ;-(

o to własnie mi chodzi
a dwa

tak kiedyś było na czeskiej wystawie ... zamieszanie, przesuwanie klatek, niepotrzebne nerwy
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pt sty 11, 2008 10:08

Basia_D pisze:

o to własnie mi chodzi
a dwa

Albo ma dwa koty, a sa juz tylko wolne polowki klatek w dwoch roznych katach sali :evil:
Uwazam, ze nieponumerowanie klatek przez organizatora to brak szacunku dla wystawcow.
I dziwie sie, ze organizator nie numeruje klatek. Przeciez to bardzo ulatwia prace stewardow, gdy trzeba odszukac jakiegos kota.
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Pt sty 11, 2008 10:31

dokładnie, to też jest dość istotna sprawa

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pt sty 11, 2008 10:51

Będę miała dwa koty, jeden to kociak w klasie 12 - nie wyobrażam sobie nie znaleźć klatki całej, bo zostaną np same połówki.
ale tak sobie myślę, pojedziemy zobaczymy :roll: być może nie będzie tak źle.
Pewnie, ze to gorsze dla stewardów - bo szans znalezienie kota praktycznie nie mają, ale to wystawca ma obowiązek pilnować oceny, porównania itd.

Myślę też, że to nie lekceważenie wystawców było powodem podjęcia takiej decyzji, a raczej przetestowanie tego rozwiązania. Odpada problem rozmieszczenia wystawców - pani X z panią Y ale koniecznie jak najdalej pani Z :roll:

Zobaczymy :roll:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pt sty 11, 2008 10:52

Mi też nie podoba się to. Zwykle zresztą proszę o klatkę obok kogoś i ją dostaję, za co zawsze jestem bardzo wdzięczna, wiem ile to musi być dodatkowej roboty dla klubu. W takiej sytuacji wyobrażam sobie, że musiałabym zarezerwować kilka klatek dla mojego towarzystwa i liczyć na to, że uda mi się je 'utrzymać'.

*Mira*

Od: Pt sty 12, 2007 13:24

Post » Pt sty 11, 2008 10:55

albo wytypować "stacza" jak za komuny, aby zaraz po otwarciu hali "łapał" klatki obok siebie :P

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]