Natomiast pierwszy raz w Polsce bedzie sedziowala sedzina z FIN ktora ocenia tylko III kat:
Carin Sahlberg
Nic niestety nie wiem wiecej o niej bo nigdy nie spotkalam jej na zadnej wystawie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
CZANKRA pisze:Dostalam zle inf. przepraszam niestety dalej T. BOYKO ocenia tylko kat I i II ale niewiele jej brakuje do zrobienia III kat.
Natomiast pierwszy raz w Polsce bedzie sedziowala sedzina z FIN ktora ocenia tylko III kat:
Carin Sahlberg
Nic niestety nie wiem wiecej o niej bo nigdy nie spotkalam jej na zadnej wystawie
zenia pisze:dlaczego np. sędzia nie robi najpierw kategorii którą sam hoduje,i pewnie dobrze zna..
Ave pisze:zenia pisze:dlaczego np. sędzia nie robi najpierw kategorii którą sam hoduje,i pewnie dobrze zna..
zawsze zaczyna właśnie od tej kategorii, którą hoduje - jest to obligatoryjne
lrafal pisze:Sędziowie:
Anne – Gro Edstrøm
Heinz – Günter Scholer
Albert Kurkowski
Satu Hamalainen
Tatyana Boyko
Carin Sahlberg
i pewnie jeszcze bedzie trzeba doprosić jednego
lrafal pisze:W tym roku wymaga chip'ów Felis Posnania, od przyszłego rku wszystkie wystawy.
Na wystawie CCS skład sędziowski bez zmian.
Sydney pisze:ja tylko chcialam powiedziec, ze bardzo dobrze ze nie wymagacie czipow - to jest to co powstrzymuje mnie od wystawiania moich dwoch kastratow, myslalam ze teraz juz na kazdej wystawie czipy sa obowiazkowe... gdybym wiedziala wczesniej to moze i bym sie wybrala z chlopakami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości