Reszta, zwiazana z organizacja pokazu, i miejscem - bez zmian

Wszystkie organy nadzoru, są powiadomione o pokazie

Weterynarz też bedzie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
zenia pisze:nie od dziś były na pokazach mieszańce (kocięta) po kotach (członków) ,bo jak się miewa dwie rasy>
Scarlet pisze:Pokaz kotów, organizowany przez CCS - jest przeniesiony z 2 kwietnia- na 9 kwietnia![]()
Reszta, zwiazana z organizacja pokazu, i miejscem - bez zmian![]()
Wszystkie organy nadzoru, są powiadomione o pokazie![]()
Weterynarz też bedzie
Kikee pisze:Scarlet pisze:Pokaz kotów, organizowany przez CCS - jest przeniesiony z 2 kwietnia- na 9 kwietnia![]()
Weterynarz też bedzie
Czyzby ktos interweniowal (sanepid itp) ? , czy moze wladze doszly do wniosku , ze nie wypada organizowac pokazu w rocznice smierci papieza ?
Scarlet pisze:Kikee pisze:Scarlet pisze:Pokaz kotów, organizowany przez CCS - jest przeniesiony z 2 kwietnia- na 9 kwietnia![]()
Weterynarz też bedzie
Czyzby ktos interweniowal (sanepid itp) ? , czy moze wladze doszly do wniosku , ze nie wypada organizowac pokazu w rocznice smierci papieza ?
Dlaczego, nikt nie zadzwoni bezpośrednio do wladzi spyta sie u żródła, tylko zapytania są na forum
![]()
![]()
To tak, jakby dzwonić po ludziach w całym trójmieście- i pytac się ,co robi pani X (a każdy tą panią zna) nie dzwoniąc do niej bezpośrednio
Kikee pisze:Scarlet pisze:Kikee pisze:Scarlet pisze:Pokaz kotów, organizowany przez CCS - jest przeniesiony z 2 kwietnia- na 9 kwietnia![]()
Weterynarz też bedzie
Dlaczego, nikt nie zadzwoni bezpośrednio do wladzi spyta sie u żródła, tylko zapytania są na forum
![]()
![]()
To tak, jakby dzwonić po ludziach w całym trójmieście- i pytac się ,co robi pani X (a każdy tą panią zna) nie dzwoniąc do niej bezpośrednio
Chociazby dlatego , ze temat jest walkowany na forum , a to chyba ty zmienilas date w temacie - wiec mozna sadzic , ze jestes zorientowana .
Zreszta to nieistotne .
Fakt istotny - to zmiana daty pokazu .
Na pokazie będzie weterynarz, a to ciekawe, nigdy nie bywał.
A sanepid i lekarz powiatowy weterynatrii tez zawiadomiony i jest zgoda na pokaz?
I całe szczęcie wszystkie przypadki o których tu piszemy nie należą do Cat Club Baltic z czego ogromnie się cieszymy.
w ubiegłym roku były już dwa kluby w Trójmieście, to po pierwsze primo.
W ubiegłym roku były też pokazy, to po drugie.
Po trzecie na pokazie organizowanym przez CCS w ubiegłym roku weterynarza nie widziałam, za to widziałam kocięta 1,5 może 2 miesięczne które podczas pokazu jezcze ssały matkę.
Po czwarte, na żadnym pokazie przygotowywanym przez SHKRP oddział w Gdańsku od kilku lat wstecz, nie widziałam weterynarza. Kotom się nie przyglądałam.
jeśli coś się pisze na forum to trzeba być tego pewnym.
Pozwoliłam sobie poprawić cię i wypowiedzieć się co do tego co napisałaś.
To co ja wiem i czego nie napisałam to moja sprawa, ale tego co napisałam jestem pewna.
O żadnej kampani i reklamie nie ma mowy(jeśli chodzi o tę dyskusję)
- ani mnie ani mojemu klubowi nie jest to zupełnie potrzebne.
Wszystko wychodzi w praniu i niech tak zostanie.
Powodzenia na pokazie.
GlorRriA pisze:a więc moja kita bedzie jednak na pokazie.
Jako, ze data zmieniona - nie będę miała dnia wolnego, ale kotkę pokaże moja młodsza sis. Będzie w klatce 15 (tzn pół klatki) mam nadzieję, ze to nie gdzies na szarym końcu i że wytłumaczycie jej co i jak! Moze jednak uda mi sie dostać wolne (wtedy mi wytłumaczycie ;P ). Mogłby mi ktoś pomóc - napisać co ja mam przywiezc do tej klatki (jakiś kocyk - wymiary??, kuweta - czy ma/może być w klatce, czy gdzie?? , zabawki - moja kota nie rusza sie nigdzie bez wymemłanej przez psa, wiekowej zielonej pluszowej myszki, no i co jeszce powinnam ze sobą miec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl i 4 gości