Na wystawie w Kościanie spodziewamy się stoisk; Drapaki RUFI Vittles 1 st choice Nova Pets Polska Germapol - Bozita Catering - Pod Kaczorem Stoisko z Czech Profesjonalne kosmetyki do pielegnacji kociuego futra sponsorem wystawy m. in bedzie ; MORERN PET
Ostatnio edytowano Pon mar 11, 2013 16:28 przez Felis Posnania, łącznie edytowano 1 raz
Tydzień temu zgłosiłam na wystawę kota z rodowodem z klubu TICA ale nie otrzymałam jeszcze potwierdzenia przyjęcia. Mam się martwić? Czy grzecznie czekać?
a " odklepałaś" link potwierdzajacy zgłoszenie, który przyszedł na Twojego maila? dziś dzwoniłam do Irenki i jest dużo takich nie "odklepanych" zgłoszeń lub sa błedy w zgloszeniach , choćby taki ze jesli kot jest zakupiony z TICA i nie nostryfikowany to za zgoda hodowcy można go zgłosic na wystawę , ale na hodowce nie na siebie.
Odklepałam od razu jak tylko dostałam prośbę o potwierdzenie udziału. I teraz na wszelki wypadek jeszcze raz, mam komunikat: " To zgłoszenie oczekuje na akceptacje organizatora, proszę czekać na pocztę. Może to zająć ok. jeden dzień. " Właśnie mój jest z TICA i jeszcze nie nostryfikowany ale zgłoszony właśnie na hodowcę tak jak piszesz, więc chyba powinno być wszystko ok.
Bardzo proszę o dokładne sprawdzenie na jaką wystawę wysłaliście zgłoszenie, w jednej z ulotek wystawy w Kościanie wkradł się błąd w adresie zgłoszeń - podano link do zgłoszenia na wystawę w Łodzi.
wild pisze:Gdyby ktoś z Wrocka jechał na wystawę (dokładam się do kosztów podróży) i posiadał miejsce wolne w aucie będę wdzięczny za ewentualny transport
zgłosiłam swoją kotkę na wystawę do Kościana na sobotę, jednak moje plany się zmieniły w związku z czym chciałabym również zgłosić kotkę na drugi dzień i teraz nie wiem co mam zrobić, wysłać kolejne zgłoszenie czy może napisać do organizatorów?