Aleksandra74 pisze:Tak bym chciała wiedzieć, czy zdążę na Devony po 14-tej w niedzielę, jadę z daleka.
zdazysz, wystawa do 17 minimum, do tej godziny koty nie sa wypuszczane z hali.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Aleksandra74 pisze:Tak bym chciała wiedzieć, czy zdążę na Devony po 14-tej w niedzielę, jadę z daleka.
izabel pisze:Ja będę z dwoma devonkami do 17-tej minimum.
Zapraszam
mat pisze:Właśnie do szczęścia jest mi potrzebna ta informacjąOczywiście, to czysta ciekawość, zresztą zostaliśmy już do tego przyzwyczajeni, że tą informację podaje się do wiadomości przed wystawą, żeby się zorientować, ile jest kotów w rasie. Ciekawa jestem, czy będzie więcej NFO niż na EKKRze.
małysz pisze:nowa świecka tradycja![]()
od dziś nie będzie wiadomo ile kotów będzie na wystawie, proponuję zamazać w katalogu na czarno imiona kotów.
małysz pisze:a masz, może nie wszędzie, ale Bubaste na Litwie przysyła ci ze sporym wyprzedzeniem nie tylko jakie koty (oczywiście podział na rasy i grupy) biorą udział w wystawie ale i rozpiskę kolorów i sędziów.
Witek Nowak pisze:A ja z Bubaste też dostajęnawet login i hasło dostałem do korespondencji
małysz pisze:a masz, może nie wszędzie, ale Bubaste na Litwie przysyła ci ze sporym wyprzedzeniem nie tylko jakie koty (oczywiście podział na rasy i grupy) biorą udział w wystawie ale i rozpiskę kolorów i sędziów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości