brak slow na postepowanie klubu.. okreslcie sie w koncu do kiedy.. widac osobiste WIDZIMISIE.. najpierw jest do 2 teraz do 6 mimo ze to wtorek a nie poczatek tygodnia..
licze na to ze wasza przyszla wystawa sie nie odbedzie a HODOWCY O KTORYCH MACIE TAK ZLE ZDANIE zdadza sobie sprawe z waszego kombinatorstwa i zjawia sie w jak najmniej licznym gronie
Mój post też zginął widocznie prawda oczy kole, ale sami państwo widzicie jaka jest p. Prezes i jej mąż, jak traktują wystawców dzięki którym w ogóle może odbyć się wystawa, w przyszłym roku możecie zweryfikować swoje plany wystawie.
link ok, dodatkowo tablice można podglądać tutaj: http://catshow.eu/2011-09-ccb/display/ można wyjść z hali i na telefonie sobie sprawdzić czy kota wołają do oceny.
Rafaleeeeee ależ udogodnienia serwujesz wystawcom i oczywiście nam przed komputerami ,a więc zapracowanemu sekretariatowi przyjemnej pracy ,sędziom i asystentom ,stewardom i organizatorom spokojnej i miłej pracy ,a wystawcom sukcesów
odwiedziłam dziś wystawę w Bydgoszczy jako miłośnik kotów i spotkała mnie niemiła niespodzianka - otóż zwiedzający, który by zechciał wyjść z hali by zakupić coś do picia, jedzenia lub po cokolwiek aby ponownie wejść do hali musiał kupić kolejny bilet no chyba że wcześniej zakupił od organizatora niebieską opaskę za 20 zł, która umożliwiała wyjście i ponowne wejście na hali nie można było zakupić niczego do jedzenia bądź picia.