Biuro FPL nie obsługuje tylko DCC,trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Wysłałam dokumenty na zatwierdzenie tytułów moich kotów uzyskanych w maju 2011 - przed zawieszeniem i czekam

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Go!Go! pisze:....b/ ALE sam KOT MOŻE NALEŻEĆ TYLKO DO JEDNEGO KLUBU !!! a kot jest identyfikowalny po numerze rodowodu, chipie ...
Go!Go! pisze:ciekawe jest to, że nieobowiązkowy udział w wystawianiu został mimo zawieszenia umożliwiony, a obowiązkowe wyrobienie rodowodów - nie ...
no, chyba, że jest to umożliwienie klubowiczom DCC zrobienia wymaganych w innych klubach licencji - to rozumiem
lrafal pisze:Członkostwo DCC w FPL (i tym samym w FIFe) zostało zawieszone ale udział w wystawach członkom klubów z poza FIFe zapewnia art 8.2 reg. wystawowego FIFe.
Go!Go! pisze:(...)
EverGreen pisze:Go!Go! pisze:ciekawe jest to, że nieobowiązkowy udział w wystawianiu został mimo zawieszenia umożliwiony, a obowiązkowe wyrobienie rodowodów - nie ...
no, chyba, że jest to umożliwienie klubowiczom DCC zrobienia wymaganych w innych klubach licencji - to rozumiem
odpowiedź na tą wątpliwość znajdziesz na 3 stronie tego wątkulrafal pisze:Członkostwo DCC w FPL (i tym samym w FIFe) zostało zawieszone ale udział w wystawach członkom klubów z poza FIFe zapewnia art 8.2 reg. wystawowego FIFe.
Geralt Redhammer pisze:Go!Go! pisze:(...)
Trochę bez sensu sytuacja z tymi rodowodamiAle skoro FPL honoruje rodowody kotów z DCC na wystawach, to powinno też honorować krycie kocurem z DCC, przez członka klubu należącego do FPL.
Jest to dla mnie ważna sprawa i proszę o odpowiedź kogoś obeznanego w temacie
(zarządy podejmują bez uprzedzenia decyzje, a potem szary członek musi ponosić ich konsekwencje :/)
Go!Go! pisze:myślę sunshain, że są to twoje marzenia .............
Użytkownicy przeglądający ten dział: NinaG, Ramzes2006 i 6 gości