Świtezianka pisze:ZGŁOSZENIA PROSIMY WYSYŁAĆ DO DNIA 08.07.2011:
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Świtezianka pisze:ZGŁOSZENIA PROSIMY WYSYŁAĆ DO DNIA 08.07.2011:
merkuria pisze:Chciałam dopytać się o warunki wet. - po szczepieniu kk i innych podstawowych też jest 30 kwarantanna. Zwykle w wymogach wystawowych jest 15 dni. W przypadku kociaka czy miotu to ma znaczenie
tala-l pisze:merkuria pisze:Chciałam dopytać się o warunki wet. - po szczepieniu kk i innych podstawowych też jest 30 kwarantanna. Zwykle w wymogach wystawowych jest 15 dni. W przypadku kociaka czy miotu to ma znaczenie
No własnie??? Tez mnie to interesuje...bardzo prosze o odpowiedz:)
gocha1p pisze:tala-l pisze:merkuria pisze:Chciałam dopytać się o warunki wet. - po szczepieniu kk i innych podstawowych też jest 30 kwarantanna. Zwykle w wymogach wystawowych jest 15 dni. W przypadku kociaka czy miotu to ma znaczenie
No własnie??? Tez mnie to interesuje...bardzo prosze o odpowiedz:)
15 dni wystarczy.
WARUNKI WETERYNARYJNE:
1. Wszystkie koty uczestniczące w wystawie muszą być zdrowe, wolne do chorób zakaźnych i pasożytniczych.
2. Wszystkie koty muszą posiadać książeczkę zdrowia, mikroczip lub tatuaż I zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż na 4 dni przed wystawą.
3. Obowiązkowe szczepienia przeciwko katarowi kociemu, panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata (730 dni) I nie później niż 30 dni przed wystawą oraz przeciwko wściekliźnie dokonane nie wcześniej niż 2 lata (730 dni) I nie później niż 30 dni przed wystawą. Kociąt młodszych niż 6 m-cy szczepienie przeciwko wściekliźnie nie dotyczy.
4. Wystawiane koty musza mieć obcięte pazurki.
5. Wszystkie białe koty muszą posiadać zaświadczenie lekarskie o stanie słuchu.
Go!Go! pisze:ale - co do terminu szczepień - w pierwszym poście Świtezianki, która zaprasza w imieniu Zarządu CCRybnik jest zapis
MartaNys pisze:per-ex.cz pisze:ADOELLE*PL pisze:Wrzuce w najblizszym czasie kontakt. Mozna pisac i po polsku)))
Dzień dobry, na wystawie będzie stoisko z kosmetykami JEROB. Towar można zamówić z wyprzedzeniem przez Internet adrasy http://www.per-ex.cz albo pisać na adres: objednavky@per-ex.cz
Vladimír Hanák
A bedzie mozliwosc kupienia wyrobow na miejscu, bez wczesniejszego zamawiania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 2 gości