Wyjdzie mi 90 zł wiecej oplaty za koty

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Rimeburg pisze:No to się Marcelko zobaczymy, ja też mam zgłoszoną kotkę na sobotę
Macrela pisze:Witam!
I nam sie udalo zglosic na sobote z nasza ocicatka...no tyle mialismy spraw do zalatwienia jeszcze po naszej wystawie, ze prawie nie zdazylismy...![]()
![]()
Bardzo sie cieszymy na wasza wystawe!
I musze na prawde pogratulowac - pierwszy wystawa i tyle kotow - super! Zazdroscze - oczywiscie uprzejmie!
BLUEPARADISE pisze:Macrela pisze:Witam!
I nam sie udalo zglosic na sobote z nasza ocicatka...no tyle mialismy spraw do zalatwienia jeszcze po naszej wystawie, ze prawie nie zdazylismy...![]()
![]()
Bardzo sie cieszymy na wasza wystawe!
I musze na prawde pogratulowac - pierwszy wystawa i tyle kotow - super! Zazdroscze - oczywiscie uprzejmie!
Super że sie udało!!!
nevka pisze:Mam pytanie do miejscowych.Chodzi mi o dojazd od strony Gliwic.Czy faktycznie na drodze pomiędzy Rybnikiem a Zorami tworzą się korki z powodu remontu dróg?Podobno 4-kilometrowy odcinek pokonuje się w godzinę w dzień i w nocy jak wyczytałam w gazecie.
Czy od Knurowa są jeszcze objazdy?(Jechałam w lipcu i po prostu droga urwała się w stawie)Czy najlepiej to wszystko ominąć i jechać przez Mikołów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 10 gości