Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
CZANKRA pisze:danunka i mnie to mowisz. Wszyscy o tym wiedza i wygrywa oczywiscie HIPCIO nie tylko BOB 1 ale i to BLUE SHOW !!!
Ja nie twierdze ze on nie jest ladny wrecz przeciwnie, ale lepiej by to wygladalo aby SHOW wygrywal na wystawie innego Klubu.
... Wszyscy o tym wiedza i wygrywa oczywiscie HIPCIO nie tylko BOB 1 ale i to BLUE SHOW !!! ...
CZANKRA pisze:danunka i mnie to mowisz. Wszyscy o tym wiedza i wygrywa oczywiscie HIPCIO nie tylko BOB 1 ale i to BLUE SHOW !!!
Ramon pisze: a jeżeli Felis Polonia mi zaproponuje mi prowadzenie czegokolwiek będzie to dla mnie zaszczytem!
Roman Grabara
Marcepan pisze:CZANKRA![]()
ale Ci się zebrało![]()
i trudno mi się z Tobą nie zgodzić, zwłaszcza kiedy sobie przypomnę wystawę w Erkner: mnie nie ma w katalogu, mój kot jest własnością jakiejś Dunki, a potem mi go jeszcze w BiSie rooooozciągają (a to devon).
magda mazur pisze:Marcepan pisze:i trudno mi się z Tobą nie zgodzić, zwłaszcza kiedy sobie przypomnę wystawę w Erkner: mnie nie ma w katalogu, mój kot jest własnością jakiejś Dunki, a potem mi go jeszcze w BiSie rooooozciągają (a to devon).
Niezapominaj ,że prosiłaś się aby wzięli pieniądzeNiezauważyli ,że Ludzik "nieopłacony".
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 6 gości