Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
agatanycz pisze:Ja rozumiem, że decyzja należy do każdego indywidulanie, bo również każdy decyduje się na udział w wystawie albo i nie. Ale tego wydarzenia tragicznego nikt nie planował a ma on wydzwięk na tyle krajowy, że organizatorzy powinny to uwzglednić i zwrócić koszta tym rodaką, którzy chcą np. uczestniczyć osobiście we wspólnych uroczystościach żałobnych i jest to dla mnie oczywiste!!!!
agatanycz pisze:Ja rozumiem, że decyzja należy do każdego indywidulanie, bo również każdy decyduje się na udział w wystawie albo i nie. Ale tego wydarzenia tragicznego nikt nie planował a ma on wydzwięk na tyle krajowy , że organizatorzy powinny to uwzglednić i zwrócić koszta tym rodaką, którzy chcą np. uczestniczyć osobiście we wspólnych uroczystościach żałobnych i jest to dla mnie oczywiste!!!!
agatanycz pisze:To jeszcze Pani cytat z wystawy, która się odbyła w ubiegły tragiczny weekend, która również była przygotowana wcześniej i zaczęła się na wiele dłuższą chwilę zanim ogłoszono żałobę narodową
"Zginęła głowa naszego państwa, a z nią 96 innych osób. Pomijając już czysto ludzki wymiar tej tragedii, wielką stratę poniosła cała Polska jako państwo (i to niezależnie od poglądów politycznych jej poszczególnych obywateli). Nie jestem zwolennikiem szafowania żałobą narodową, odgórnego nakazywania żałoby, ale uważam, że obecna sytuacja tej żałoby właśnie wymaga. I również uważam, że wystawa powinna zostać odwołana."
Czyli kogoś podwórko można krytykować ale tutaj jest wszystko ok?
Oczywiście nie zamierzam więcej prowadzić tutaj dyskusji bo nie ma to sensu
SyberyjskiSen pisze:agatanycz, proszę Cię przeczytaj przed wysłaniem to co piszesz, masz pretensje do organizatorów(ki), że skrytykowali(ła) wystawę w Chorzowie,tak?
Jeśli nawet szefowa Szczecina powiedziała o niej, że odbyła się się w czasie żałoby narodowej, i nie powinna trwać,
MRUCZKI pisze:Międzynarodowe Wystawy Kotów Rasowych są zaliczane do imprez kulturalno oświatowych ,a więc w powadze sytuacji jest kontynuowana .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości