XVII i XVIII Międzynarodowa Wystawa 2-3 kwietnia Warszawa...

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2005 8:12

potwierdzenie z dnia dzisiejszego
WYSTAWA ZOSTALA ODWOLANA
XIV oddzial staral sie o zgode na zakonczenie wystawy przy drzwiach zamknietych - odmowiono
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Nie kwi 03, 2005 8:19

Mysza,
szukałam dyplomu tam gdzie miałyście klatki i pytałam w sekretariacie. Nie ma. Może któraś z osób obok Ciebie go wzięła.

W sprawie rekompensaty lub zwrotu kosztów za drugi dzień wystawy proszę być w kontakcie z Oddziałem XIV Związku. Ponieważ decyzja zależy od FIFe proszę uzbroić sie w cierpliwość.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie kwi 03, 2005 9:10

TŻ Oberhexe pisze:
ostoja pisze:
TŻ Oberhexe pisze:
Asia_K pisze:
TŻ Oberhexe pisze:
Asia_K pisze:
Oberhexe pisze:
ostoja pisze:Niedzielna Miedzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Warszawie ....została odwołana

8O
Ciekawe, czy ci, co odwołali wystawę będą oddawać pieniądze wystawcom? Bo jeszcze nie ma ogłoszonej oficjalnej żałoby, o ile się nie mylę?

Załoba została oficjalnie ogłoszona przez prezydenta. Bedzie trwać od jutra do dnia pogrzebu Papieża.

:?:
:arrow: http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34280,2634030.html

musisz uwierzyć mi na słowo. mam tą informacje z pewnego źródła.

Taaa, żyjemy w wieku dezinformacji ;) Jedno źródło tak, drugie inaczej ;)
Faktycznie, żałoba została ogłoszona.

....to oczywiste w takiej sytuacji..... :(

Ale nie jest oczywiste podejmowanie pewnych decyzji przed ogłoszeniem żałoby narodowej...

piłkarze przerywali mecze przed ogłoszeniem żałoby, liga włoska zawiesiła rozgrywki nie na miejscu mówienie jest w tym momencie o pieniądzach, Papież był jeden, a wystaw będzie jeszcze mnóstwo...

mraumiau

Od: Wto mar 29, 2005 15:48

Post » Nie kwi 03, 2005 9:20

niesmacznie brzmi pisanie w tej sytuacji o pieniądzach ...... :(

mraumiau

Post » Nie kwi 03, 2005 9:36

A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Nie kwi 03, 2005 10:07

tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.

Mecze piłkarskie w trakcie trwania były przerywane,a wystawa to pikuś, wydaje mi się że czegoś nierozumiesz, albo nie szanujesz Papieża, który właśnie co rozstał się tym światem..... :roll:

mraumiau

Post » Nie kwi 03, 2005 10:09

tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.
:roll: ten gest chyba nie jest "nadmiernie wydęty"...?
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Nie kwi 03, 2005 10:13

lady_in_blue pisze:
Szkoda wystawy.

też tak sądzę, nie w tym przypadku......

mraumiau

Post » Nie kwi 03, 2005 10:17

lady_in_blue pisze:
Szkoda wystawy.

Nie byłby, gdyby miał szansę być gestem SHRKP, a nie realizacją odgórnego zarządzenia polityka.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie kwi 03, 2005 10:24

Oberhexe pisze:
lady_in_blue pisze:
Szkoda wystawy.

Nie byłby, gdyby miał szansę być gestem SHRKP, a nie realizacją odgórnego zarządzenia polityka.

ŻENADA :cry:

mraumiau

Post » Nie kwi 03, 2005 10:25

mraumiau pisze:
Oberhexe pisze:
lady_in_blue pisze:
Szkoda wystawy.

Twoja opinia na ten temat mnie nie obchodzi.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie kwi 03, 2005 10:25

Mogli przełożyć wystawe na inny termin, ale jak odwołali to też dobrze.
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Nie kwi 03, 2005 10:38

ja tam nie rozumiem. dlaczego wy sie rzucacie...
nie wszyscy w tym kraju sa katolikami i trzeba uszanowac to ze ich moze nasz papiez nie obchodzic i dlaczego oni maja ccierpiec i nie moc pojsc na wystawe kotow i do kina skoro to nie ich sprawa...
ja tam nie wiem czy zrobili dobrze czy nie ale moim zdaniem nalezalo wystawe przelozyc a nie odwolywac zupelnie bo gdzi prawa mniejszosci religijnych??
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Nie kwi 03, 2005 10:40

Oberhexe pisze:
mraumiau pisze:
Oberhexe pisze:
lady_in_blue pisze:
Szkoda wystawy.

Twoja opinia na ten temat mnie nie obchodzi.

Ciebie nie, ale są tacy , których to obchodzi......

mraumiau

Post » Nie kwi 03, 2005 10:46

covu pisze:ja tam nie rozumiem. dlaczego wy sie rzucacie...
nie wszyscy w tym kraju sa katolikami i trzeba uszanowac to ze ich moze nasz papiez nie obchodzic i dlaczego oni maja ccierpiec i nie moc pojsc na wystawe kotow i do kina skoro to nie ich sprawa...
ja tam nie wiem czy zrobili dobrze czy nie ale moim zdaniem nalezalo wystawe przelozyc a nie odwolywac zupelnie bo gdzi prawa mniejszosci religijnych??

Nie da sie wystawy, której terminy są ustalane na rok naprzód z FIFe tak z dnia na dzień przełożyć tylko decyzją Oddziału, czy też lokalnego, krajowego związku. Do FIFe zostanie zgłoszona prosba o wyznaczenie dodatkowego terminu wystawy niedzielnej. To była odrębna wystawa, sobota i niedziela to dwie wystawy. I decyzją FIFe może być przyznany inny termin lub też nie.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]