potwierdzenie z dnia dzisiejszego
WYSTAWA ZOSTALA ODWOLANA
XIV oddzial staral sie o zgode na zakonczenie wystawy przy drzwiach zamknietych - odmowiono
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
TŻ Oberhexe pisze:ostoja pisze:TŻ Oberhexe pisze:Asia_K pisze:TŻ Oberhexe pisze:Asia_K pisze:Oberhexe pisze:ostoja pisze:Niedzielna Miedzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Warszawie ....została odwołana
![]()
Ciekawe, czy ci, co odwołali wystawę będą oddawać pieniądze wystawcom? Bo jeszcze nie ma ogłoszonej oficjalnej żałoby, o ile się nie mylę?
Załoba została oficjalnie ogłoszona przez prezydenta. Bedzie trwać od jutra do dnia pogrzebu Papieża.
![]()
http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34280,2634030.html
musisz uwierzyć mi na słowo. mam tą informacje z pewnego źródła.
Taaa, żyjemy w wieku dezinformacjiJedno źródło tak, drugie inaczej
Faktycznie, żałoba została ogłoszona.
....to oczywiste w takiej sytuacji.....
Ale nie jest oczywiste podejmowanie pewnych decyzji przed ogłoszeniem żałoby narodowej...
tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.
tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.
lady_in_blue pisze:tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Szkoda wystawy.ten gest chyba nie jest "nadmiernie wydęty"...?
lady_in_blue pisze:tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Oberhexe pisze:lady_in_blue pisze:tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Nie byłby, gdyby miał szansę być gestem SHRKP, a nie realizacją odgórnego zarządzenia polityka.
mraumiau pisze:Oberhexe pisze:lady_in_blue pisze:tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
Nie byłby, gdyby miał szansę być gestem SHRKP, a nie realizacją odgórnego zarządzenia polityka.
ŻENADA
Oberhexe pisze:mraumiau pisze:Oberhexe pisze:lady_in_blue pisze:tomoe pisze:A mnie jest przykro że przerwano wystawę w trakcie. Co innego odwoływanie imprez zaplanowanych, a co innego trwających. Co ma Papiez do kotów, nie wiem. Ech, gdybyśmy my Polacy byli dobrzy jeszcze w czymś oprócz załamywania rąk, rozdzierania szat, ogłaszania żałób i tym podobnych nadmiernie wydętych gestów...
ŻENADA
Twoja opinia na ten temat mnie nie obchodzi.
covu pisze:ja tam nie rozumiem. dlaczego wy sie rzucacie...
nie wszyscy w tym kraju sa katolikami i trzeba uszanowac to ze ich moze nasz papiez nie obchodzic i dlaczego oni maja ccierpiec i nie moc pojsc na wystawe kotow i do kina skoro to nie ich sprawa...
ja tam nie wiem czy zrobili dobrze czy nie ale moim zdaniem nalezalo wystawe przelozyc a nie odwolywac zupelnie bo gdzi prawa mniejszosci religijnych??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości