Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Amusia pisze:A wiecie czemu koty mało mnie interesują, bo nie ten typ hoduję co na WS FIFE się chwali - i ten typ zupełnie mnie nie interesuje.. a jedynie sami ludzie i stan tych kotów w realu mnie interesuje.. czy tak samo zdrowo i ładnie jak na zdjęciach wyglądają - żółtookie, chude, z uszami poniżej pasa, world winnery - ciekawe czy ktoś ocenia współczynnik inbredu przy wyborze takiego WW.
Amusia pisze:
A tak z innej beczki nie widziałam - ile kosztuje wejście i katalog?
Amusia pisze:ja mam nowy typ, nowy idealnie zgodny ze standardem.. a nie nowszy - od standardu.. Nie masz pojęcia kobieto o czym mówisz.. Błagam Cię.. Zapraszam do lektury bo ja nic nikomu nie wytłumaczę.
Amusia pisze:A wiecie czemu koty mało mnie interesują, bo nie ten typ hoduję co na WS FIFE się chwali - i ten typ zupełnie mnie nie interesuje.. a jedynie sami ludzie i stan tych kotów w realu mnie interesuje.. czy tak samo zdrowo i ładnie jak na zdjęciach wyglądają - żółtookie, chude, z uszami poniżej pasa, world winnery - ciekawe czy ktoś ocenia współczynnik inbredu przy wyborze takiego WW.
A z wejściówką żartowałam.. nie żal mi na bilet do poznania a na wejściówkę tak.. oj jesteście żałośni.. o swoim bezcennym czasie nie wspomnę.
A tak z innej beczki nie widziałam - ile kosztuje wejście i katalog?
Roulett pisze:Co mnie utwierdza tylko w jednym przekonaniu.... Ale chyba się ugryzę w język, bo za dużo powiem. Wystarczy mi wątpliwa przyjemność czytania twoich wątków.
Nowy typ, idealny ze standardem.... hmmm a ten nowy typ zatwierdzony chociaż?
bakszysz97 pisze:To ja mam pytanko... jadę na wystawę jako pomoc do hodowliale niestety nie mogę wejść na teren wystawy już przy komisji weterynaryjnej- czy będzie można wejść na jedną z wejściówek które będzie miał hodowca ze sobą- później-tzn jak zaczną się oceny kotów??
Niestety takie a nie inne sytuacje w domu...
Fainche pisze:A ja mam pytanie, czy dyplomy będą wydawane po BISie, czy dla kotków bez nominacji będą do odbioru w sobotę?
Fainche pisze:A ja mam pytanie, czy dyplomy będą wydawane po BISie, czy dla kotków bez nominacji będą do odbioru w sobotę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości