[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 16:39 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

a skoro o kosztach mowa... czy parking dla wystawców jest bezpłatny ? :roll: :mrgreen: hihihi

korcia8820

Od: Sob kwi 16, 2011 20:46

Post » Śro paź 26, 2011 17:01 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

odpowiedź jest na oficjalnej stronie w aktualnościach:

2. Parking dla wystawców jest gratis.
3. Wystawcy z autami typu "kamper" będą mogli wjechać na teren wystawy ale nie będą mogli tam pozostać na noc. Parking dla aut typu "kamper" znajduje sie przy ul. Matejki 63, koło sklepu "Biedronka", polecana rezerwacja miejsc.

4. Zapewniamy krzesła dla wystawców.

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Śro paź 26, 2011 18:26 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

A wiecie czemu koty mało mnie interesują, bo nie ten typ hoduję co na WS FIFE się chwali - i ten typ zupełnie mnie nie interesuje.. a jedynie sami ludzie i stan tych kotów w realu mnie interesuje.. czy tak samo zdrowo i ładnie jak na zdjęciach wyglądają - żółtookie, chude, z uszami poniżej pasa, world winnery - ciekawe czy ktoś ocenia współczynnik inbredu przy wyborze takiego WW.

A z wejściówką żartowałam.. nie żal mi na bilet do poznania a na wejściówkę tak.. oj jesteście żałośni.. o swoim bezcennym czasie nie wspomnę.

A tak z innej beczki nie widziałam - ile kosztuje wejście i katalog?

Amusia

Od: Śro wrz 10, 2008 6:52

Post » Śro paź 26, 2011 18:32 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:A wiecie czemu koty mało mnie interesują, bo nie ten typ hoduję co na WS FIFE się chwali - i ten typ zupełnie mnie nie interesuje.. a jedynie sami ludzie i stan tych kotów w realu mnie interesuje.. czy tak samo zdrowo i ładnie jak na zdjęciach wyglądają - żółtookie, chude, z uszami poniżej pasa, world winnery - ciekawe czy ktoś ocenia współczynnik inbredu przy wyborze takiego WW.

To czekam na moment, w którym oświecisz nas nowym typem 'twojej' rasy, który cię interesuje. Może zbawisz rynek nowością :mrgreen:

Błagam cię, zamilcz, nie psuj atmosfery chociaż w tym wątku. :?
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Śro paź 26, 2011 18:35 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

ja mam nowy typ, nowy idealnie zgodny ze standardem.. a nie nowszy - od standardu.. Nie masz pojęcia kobieto o czym mówisz.. Błagam Cię.. Zapraszam do lektury bo ja nic nikomu nie wytłumaczę.

Amusia

Od: Śro wrz 10, 2008 6:52

Post » Śro paź 26, 2011 18:38 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:

wysil swoją szarą komórkę cofnij się wstecz i przeczytaj

i nie zaśmiecaj proszę wątku dotyczącego wystawy na która masz wątpliwości czy jechać
i chyba mało kogo interesuje dlaczego chcesz czy nie chcesz
forumowicze chyba nie popełnią zbiorowego samobójstwa jak Cię nie będzie
Obrazek

kamanda77

Od: Wto cze 13, 2006 20:14

Post » Śro paź 26, 2011 18:41 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

a wiecie, że Halloween się zbliża ???

wtedy to duchy i wszelkie mary wychodzą ...

:ryk:
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Śro paź 26, 2011 18:47 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:ja mam nowy typ, nowy idealnie zgodny ze standardem.. a nie nowszy - od standardu.. Nie masz pojęcia kobieto o czym mówisz.. Błagam Cię.. Zapraszam do lektury bo ja nic nikomu nie wytłumaczę.

Co mnie utwierdza tylko w jednym przekonaniu.... Ale chyba się ugryzę w język, bo za dużo powiem. Wystarczy mi wątpliwa przyjemność czytania twoich wątków.
Nowy typ, idealny ze standardem.... hmmm a ten nowy typ zatwierdzony chociaż? :mrgreen:
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Śro paź 26, 2011 18:48 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:A wiecie czemu koty mało mnie interesują, bo nie ten typ hoduję co na WS FIFE się chwali - i ten typ zupełnie mnie nie interesuje.. a jedynie sami ludzie i stan tych kotów w realu mnie interesuje.. czy tak samo zdrowo i ładnie jak na zdjęciach wyglądają - żółtookie, chude, z uszami poniżej pasa, world winnery - ciekawe czy ktoś ocenia współczynnik inbredu przy wyborze takiego WW.

A z wejściówką żartowałam.. nie żal mi na bilet do poznania a na wejściówkę tak.. oj jesteście żałośni.. o swoim bezcennym czasie nie wspomnę.

Dziecko drogie , może powtórzę w trosce że nie czytałaś ....

"Gdyby głupota miała skrzydła to by mogła latać, ale w tym przypadku nawet się od ziemi nie oderwie, bo takiej głupoty żadne skrzydła nie uniosą"

Idż ty do piaskownicy czy gdzie indziej a tu daj spokój :mrgreen:

Ananke

Od: Nie sie 18, 2002 14:13

Post » Śro paź 26, 2011 18:49 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia, nie chcemy Cię oceniać, aczkolwiek sądzę, iż nie powinnaś tak krytycznie wypowiadać się na temat osób hodujących koty w typie "nowszym od standardu" ponieważ większość z Nich to świadomi, odpowiedzialni hodowcy mający na celu hodowanie zdrowych, dobrze zsocjalizowanych i pięknych kociaków :wink: a Wielu z Nich jest zapewne nie tylko dla mnie autorytetem i wzorem do naśladowania.

korcia8820

Od: Sob kwi 16, 2011 20:46

Post » Śro paź 26, 2011 18:52 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Roulett pisze:Co mnie utwierdza tylko w jednym przekonaniu.... Ale chyba się ugryzę w język, bo za dużo powiem. Wystarczy mi wątpliwa przyjemność czytania twoich wątków.
Nowy typ, idealny ze standardem.... hmmm a ten nowy typ zatwierdzony chociaż? :mrgreen:

To może faktycznie się ugryź skoro nie do końca jesteś w temacie.
Bo akurat tym razem (choćby miał to być jeden jedyny) Amusia ma sporo racji.

Viridian

Od: Pt lis 18, 2005 23:24

Post » Śro paź 26, 2011 19:57 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

To ja mam pytanko... jadę na wystawę jako pomoc do hodowli :) ale niestety nie mogę wejść na teren wystawy już przy komisji weterynaryjnej- czy będzie można wejść na jedną z wejściówek które będzie miał hodowca ze sobą- później-tzn jak zaczną się oceny kotów??
Niestety takie a nie inne sytuacje w domu...
Agata Molasy

bakszysz97

Od: Pon mar 30, 2009 10:20

Post » Śro paź 26, 2011 20:39 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

A ja mam pytanie, czy dyplomy będą wydawane po BISie, czy dla kotków bez nominacji będą do odbioru w sobotę?

Fainche

Od: Sob kwi 30, 2011 9:49

Post » Śro paź 26, 2011 22:08 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

bakszysz97 pisze:To ja mam pytanko... jadę na wystawę jako pomoc do hodowli :) ale niestety nie mogę wejść na teren wystawy już przy komisji weterynaryjnej- czy będzie można wejść na jedną z wejściówek które będzie miał hodowca ze sobą- później-tzn jak zaczną się oceny kotów??
Niestety takie a nie inne sytuacje w domu...

jeśli będzie tak jak na każdej wystawie to z wejściówką hodowcy możesz wchodzić i wychodzić skolko ugodno

Fainche pisze:A ja mam pytanie, czy dyplomy będą wydawane po BISie, czy dla kotków bez nominacji będą do odbioru w sobotę?

była mowa o tym kilka(naście) stron wcześniej i chyba nic konkretnego nie powiedziano (albo już nie zauważyłam) poza tym, ze gdzieś wcześniej wydawano całą niedzielę w sektorach i nad tym myślą.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw paź 27, 2011 7:37 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Fainche pisze:A ja mam pytanie, czy dyplomy będą wydawane po BISie, czy dla kotków bez nominacji będą do odbioru w sobotę?

8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]