[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 22:52 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:A ja nie wiem czy mi się jechać chce, tłumy będą, koty znajomych widze na Facebooku a z PL nikt nie jest łaskaw urzyczyć wejściówki.. co ja tam mam niby oglądać.. Na Facebooku nie ma tłumu i zabiegania chociaż :ryk:

I jeszcze muszę w nocy do Szczecina jechać, potem wracać do Poznania.. odechciewa się tych wrażeń po nieprzespanej nocy w pociągu.

a niby dlaczego ktoś miałby Ci urzyczać wejsciufki? będziesz zwykłą osobą zwiedzającą, zobowiązaną do kupienia biletu
jeżeli nie interesuje Cię jako hodowcę światowa wystawa kotów, to naprawdę przymusu nie ma
prawdziwi pasjonaci przyjadą i im się nie będzie odechciewać

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Wto paź 25, 2011 23:19 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

a niby dlaczego ktoś miałby Ci urzyczać wejsciufki? będziesz zwykłą osobą zwiedzającą, zobowiązaną do kupienia biletu
jeżeli nie interesuje Cię jako hodowcę światowa wystawa kotów, to naprawdę przymusu nie ma
prawdziwi pasjonaci przyjadą i im się nie będzie odechciewać

jeśli ktoś pisze, że ... ''czuje się usatysfakcjonowany'' po oglądaniu foteczek na fejsbolku ... to faktycznie - takie ''spędy'' nie są dla niego ...
tłok - może być, duszno, gorąco, deszcz zapowiadają na weekend ...
podróż uciążliwa ... / też może być w ścisku - bo to przed weekendem poprzedzającym ''migracje narodu'' na Wszystkich Świętych ...
wejściówki drogie ... A gdyby jeszcze katalog kupić !!! - to o zgrozo ... bankructwo do trzeciego pokolenia !!!

no i chyba kamerowanie na hali miało być ... to ja się pytam - PO CO ? :wink:
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Wto paź 25, 2011 23:25 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

a ja generalnie poszłabym dalej, po co w ogóle hodować żywe koty? Można je sobie przecież w kompie mieć, bo po żywych trzeba sprzątać, jeść dawać no i głaskać... Księża na księżyc a koty na fejsik!

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto paź 25, 2011 23:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Amusia pisze:I jeszcze muszę w nocy do Szczecina jechać, potem wracać do Poznania.. odechciewa się tych wrażeń po nieprzespanej nocy w pociągu.

w nocnych pociągach sa kuszetki ;)
Dla chcącego nic trudnego. No ale jak ktoś chce.
Ja od miesiąca odciagam mleko by mąż miał czym małą nakarmić w weekend. A od 2,5 miesiąca nie przespałam całej ani jednej nocy, a jednak mi się chce :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto paź 25, 2011 23:30 Re: Stewardzi

a ja mocno trzymam kciuki za Stewardów !!!

przed Wami ogrom ciężkiej pracy !
życzę siły, wytrwałości, cierpliwości, pieszczochowatch kotów/bez agesji/, sympatycznych wystawców i wielu bardzo miłych wspomnień z tej przygody !!!

wiem, że Marzena perfekcyjnie Was poprowadzi - bo inaczej nie może być !!!

powodzenia :D
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Śro paź 26, 2011 6:34 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Mysza pisze:....
w nocnych pociągach sa kuszetki ;)...

bardzo drogo zwłaszcza z kotem lub psem lub innym zwierzem

bo jeżeli przyznasz się kupując bilet lub robiąc rezerwację muszisz wynająć całość tak aby inni pasażerowie z Tobą nie jechali (nikt kupując bilet nie zaznacza czy jest alergikiem) jak się nie przyznasz to liczysz na szczęście
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Śro paź 26, 2011 8:59 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Kocurro pisze:tłok - może być, duszno, gorąco, deszcz zapowiadają na weekend ...
podróż uciążliwa ... / też może być w ścisku - bo to przed weekendem poprzedzającym ''migracje narodu'' na Wszystkich Świętych ...
wejściówki drogie ... A gdyby jeszcze katalog kupić !!! - to o zgrozo ... bankructwo do trzeciego pokolenia !!!
za to na cmentarzu bedzie luzik, pusciutko, darmo (chyba że się ktoś na obwarzanki wykosztuje) słoneczko i miłe towarzystwo, które się nie rusza i nie gada. Proponuję zamiast deszczu, dusznej hali i tłumu spoconych ludzi oraz fruwajacych alergenów wybrać spacerek na smętarz, tam bedzie na pewno fajniej :mrgreen: :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro paź 26, 2011 9:37 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

najmysia pisze:(chyba że się ktoś na obwarzanki wykosztuje)

Albo pańska skórkę. :ok:

Jadę w piątek z Warszawy koło środka dnia (hihihi) i wracam w niedzielę (do Warszawy oczywiście). Mam dwa miejsca wolne, w tym jedno dla kota (lub dwa miejsca dla ludzia, ale kot wówczas na kocie będzie stał). Chętnie kogoś wezmę. Częściowa partycypacja w kosztach mile widziana.

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Śro paź 26, 2011 10:49 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Magis pisze:a ja generalnie poszłabym dalej, po co w ogóle hodować żywe koty? Można je sobie przecież w kompie mieć, bo po żywych trzeba sprzątać, jeść dawać no i głaskać... Księża na księżyc a koty na fejsik!

Idealne rozwiązanie dla Amusi!! :ok: :piwa:

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Śro paź 26, 2011 11:19 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Salami :ok:

mruczki2

Od: Wto lip 05, 2011 9:42

Post » Śro paź 26, 2011 12:51 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Mysza pisze:
Amusia pisze:I jeszcze muszę w nocy do Szczecina jechać, potem wracać do Poznania.. odechciewa się tych wrażeń po nieprzespanej nocy w pociągu.

w nocnych pociągach sa kuszetki ;)
Dla chcącego nic trudnego. No ale jak ktoś chce.
Ja od miesiąca odciagam mleko by mąż miał czym małą nakarmić w weekend. A od 2,5 miesiąca nie przespałam całej ani jednej nocy, a jednak mi się chce :)

Mysza, Mysza, Mysza jaka kuszetka jak 20 zł żal Amusi zapłacić za wejście na wystawę :mrgreen:
Obrazek

kamanda77

Od: Wto cze 13, 2006 20:14

Post » Śro paź 26, 2011 15:00 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Czy ktoś jedzie z Torunia lub okolic i ma wolne miejsca? :kotek:
Obrazek

Fantastic

Od: Śro lut 03, 2010 8:56

Post » Śro paź 26, 2011 15:08 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dla mnie to tez jest niezrozumiale. Takich osob jak Anusia jest wiecej. Pytaja sie czy oni tez musza placic za parking lub za bilet na wystawe bo skoro naleza do FPL to im sie z automatu nalezy darmowe wejscie/wjazd i co jeszcze bardziej mnie szokuje ze rezygnuja z przyjazdu aby poogladac koty bo sa zmuszeni zaplacic za parking i bilet. Czy to sa az takie duze kwoty za bilet + parking ( rozumiem ze za pare godzin ) ?
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Śro paź 26, 2011 15:20 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

:P Rety nie wiedzialam -tyle moglam zaoszczedzic ;) -wystarczylo zobaczyc zdjecia-a ja sobie wymyslilam podroz pkp przez pol Polski i planuje zaplacic za bilet ,by wejsc na wystawe.Dotad myslalam ,ze to normalne ;) Mało tego -wyczekuje tej imprezy od dlugiego czasu :lol: A tu prosze strata finansowa i w dodatku nie jestem hodowca :twisted:

Amusia wypisujesz takie rzeczy,ze dreszcz mnie przechodzi na mysl o Twojej hodowli :roll:

Mysza kciuki za 1 rozstanie z mala myszka ;)
Ostatnio edytowano Śro paź 26, 2011 18:37 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro paź 26, 2011 16:05 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Cwaniactwo i wygodnictwo, ot co.

Jakoś pogodzić muszę dwie przyjemności, bo te przyjemności nie zdarzają się codziennie. I tak jak wielu z nas muszę przejechać przez pół polski, dodatkowo się przesiadać (bo dzięki remontowi fabrycznej pkp skasowało większość dogodnych godzin pociagów bezpośrednich z Ł. Kaliskiej), płacić za wstęp.

Ale jest nadzieja, że Amusia potem będzie żałować jak to znajomi 'na fejsiku' wstawiają zdjęcia kotów i komentują przebieg wystawy. A taka wystawa (i z takim rozmachem) nie zdarza się często.
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

[poprzednia][następna]