18-19.07.2009 Cieszyn

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro lip 08, 2009 15:47

Febems pisze:Może ktoś może polecić jakiś tani nocleg w Cieszynie?

Z tego co wiem to jeszcze jest kilka pokoi w Halnym :)
Jeśli zarezerwuje się pokój przez stronę internetową: http://www.orbis.pl to wychodzi zdecydowanie taniej. Za kociaki jest dopłata 20-25 zł (już dokładnie nie pamiętam), ale są mile widziane :)
P.S. Do zobaczonka w Cieszynie :D
Pozdrawiam
Anna Rej
Lucky Dragon*PL
www.luckydragon.pl
Obrazek

andzik

Od: Czw kwi 23, 2009 19:11

Post » Śro lip 08, 2009 19:30

Bobinek pisze:Ja mam pytanko. Czy któraś z osób z Warszawy, wybierająca się na wystawę w Cieszynie, miałaby miejsce dla jednej osoby i kota? Właśnie sprawdziłam rozkład jazdy pociągów i w Cieszynie mogłabym być w najlepszym wypadku o godz. 9:02. Przy jakimkolwiek opóźnieniu pociągu(co w okresie wakacyjnym jest wielce prawdopodobne), nie ma szans abym zdążyła na przyjmowanie kotów na wystawę :( . To moja pierwsza wystawa, wszystko już pozałatwiane, a tu taki psikus :( .

Właśnie się okazało że jadę na wystawę, mogę cię zatem zabrać, razem będzie raźniej :lol:
Ponieważ jest jeszcze jedna osoba zainteresowana wspólną podróżą, czekam na jakąś info do jutra wieczorkiem.
Ostatnio edytowano Śro lip 08, 2009 20:14 przez Barbapapa, łącznie edytowano 1 raz
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Od: Wto paź 30, 2007 11:08

Post » Śro lip 08, 2009 19:32

Wyszedł mi dubel postu
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Post » Śro lip 08, 2009 21:55

Barbapapa pisze:
Bobinek pisze:Ja mam pytanko. Czy któraś z osób z Warszawy, wybierająca się na wystawę w Cieszynie, miałaby miejsce dla jednej osoby i kota? Właśnie sprawdziłam rozkład jazdy pociągów i w Cieszynie mogłabym być w najlepszym wypadku o godz. 9:02. Przy jakimkolwiek opóźnieniu pociągu(co w okresie wakacyjnym jest wielce prawdopodobne), nie ma szans abym zdążyła na przyjmowanie kotów na wystawę :( . To moja pierwsza wystawa, wszystko już pozałatwiane, a tu taki psikus :( .

Właśnie się okazało że jadę na wystawę, mogę cię zatem zabrać, razem będzie raźniej :lol:
Ponieważ jest jeszcze jedna osoba zainteresowana wspólną podróżą, czekam na jakąś info do jutra wieczorkiem.

barbapapa a ta osoba to moze etulka? :wink: bedziemy wystawiac jej kotke w miocie i wlasnie szukala transportu 8)
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Śro lip 08, 2009 22:03

my jedziemy w składzie dwu-kotowym ;), ale niestety samochód już mam pełen ;(
Pozdrawiam,
Anna Jakubik
FLUFFY COONS*PL Hodowla Kotów rasy Maine Coon
fluffycoons.pl
Obrazek

fluffycoons

Od: Sob mar 29, 2008 16:27

Post » Śro lip 08, 2009 22:11

Tak ta druga zainteresowana to ja :)

etulka

Od: Pon wrz 08, 2008 17:44

Post » Śro lip 08, 2009 22:15

etulka super!!! bedziecie mogly cala droge rozmawiac o Sibach :D
barbapapa mam nadzieje ze wreszcie sie poznamy bo jak narazie to znamy sie tylko z widzenia :wink: :lol:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Śro lip 08, 2009 22:20

zobaczymy czy bedzie miejsce :) ale niezaleznie od tego zrobie all co mozliwe zeby sie pojawic :)

etulka

Od: Pon wrz 08, 2008 17:44

Post » Śro lip 08, 2009 22:23

trzymam kciuki za miejsce 8)
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Czw lip 09, 2009 7:20

Barbapapa pisze:

Bardzo dziękuję za odpowiedź i propozycję, ale już jedna dobra dusza z forum się mną zaopiekowała i dotrę do Cieszyna :wink:

Bobinek

Od: Wto mar 10, 2009 9:12

Post » Czw lip 09, 2009 9:08

A zatem miło spędzę czas na rozmowie o sibkach :lol: Zatem załatwione i wyjasnione.

Barbapapa

Post » Czw lip 09, 2009 9:11

Baaaardzo sie ciesze :D do zobaczenia !
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Czw lip 09, 2009 21:53

Kochani mam prosbe...
Nasza forumowa kolezanka z miau i Rademensa działa w Fundacji Fan
Slow kilka o FANie.

"Fundacja "Azyl Nadziei" dla zwierzat potrzebujacych pomocy- to mloda fundacja, dzialajaca w Opolu.
FAN opiekuje sie footrzakami po przejsciach i czesto bez przyszlosci: kotami, psami, fretkami, krolikami i ptakami. Zwierzaki sa czesto wyciagane ze schronow (gdzie ich ulomnosc lub choroba przyczynilyby sie do szybszego opuszczenia przez nie tego padolu, schrony nie maja po prostu srodkow na opieke nad nimi), bezposrednio znalezione, porzucone na pastwe losu, wyciagniete z pseudohodowli lub podrzucone pod drzwi fundacji. Koty (bo jest ich tam wiekszosc) ktore maja szanse na adopcje (mimo tego ze sa "sprawne inaczej") znajduja opiekunow i rozpoczynaja zycie szczesliwych kanapowcow. Przypadki "beznadziejne" (=ciezko, nieuleczalnie chore, starutkie lub niereformowalne) maja w FANie zapewnione dozywotni wikt, opierunek i glaski "

Dzisiaj jedna z hodowczyn Sib odwiedzila Fundacje pisze o niej
"Właśnie wróciłam z mężem z FAN-a. I aż się dziwię, że bez kota! Ma się te silne nerwy. Koty są cudowne, milusie i strasznie spragnione miłości. jedna koteczka skoczyła mojemu mężowi na piersi, aby ją głaskał! Koty u pani Ali odżywają, a dzięki pomocy CoToMa i innych mają czyściutko, cieplutko i duuuuuużo miłości. Może pomożemy FAN-owi każdy według swoich możliwości? CoToMa jest bardzo skromna i nie chce o nic prosić, ale kociarnia potrzeby ma bardzo duże, a pieniędzy brak. Pani Ala chce wybudować wolięrę, aby kicie mogły wychodzić (obecna jest za mała) i potrzeba funduszy. Każda złotówka jest na wagę złota, a konto już znacie. Może przywieziecie do Cieszyna na wystawę to co każdy może, a ja zawiozę to do FAN-a? Poniżej lista najbardziej potrzebnych rzeczy:
- karma sucha i mokra (każda!)
- ręczniki, koce (nie chodzi o nowe, mogą być zużyte)
- środki czystości (codziennie myte są podłogi, odkażane kuwety, itp)
- środki higieniczne (podkłady apteczne, ręczniki papierowe, papier toaletowy - kuwety są bezżwirkowe i potrzebny jest papier)
- poduszeczki "jaśki"
- materacyki gąbkowe lub małe poduszeczki (np. takie jak na krzesła tarasowe)
- budki, skrzyneczki, itp.
FAN liczy na Was drodzy kociarze! Wiecie, że tam nawet mieszka piękny brytyjczyk Frodo, albo śliczna birmanka? I persik, i cała masa koteczków "celtyckich". Elfik jest świetny i radzi sobie wspaniale i już niedługo pójdzie do nowego domku. Żółwiem też już się interesują. Jeszcze są 3 papugi, 2 fretki (jedna albinoska!) i chyba 5-6 suczek. Tak więc potrzeby tej gromadki są ogromne, a mam nadzieję, że wasze serce wielkie!"

Moja prosba jezeli tylko mozecie lub macie cos zbednego z rzeczy wyzej wymienionych ,macie ochote pomoc zabierzcie na wystawe.
Bede i w sobote i w niedziele , przekaze osobie ktora bedzie jechala do Opola i odwiezie do Fundacji ,jezeli ktos cos podaruje w niedziele kiedy nie bedzie juz osoby z Opola wysle poczta.

Naprawde jestesmy pelni podziwu dla dziewczyny ktora pisze z nami na forum a jest osoba tak skromna ze nigdy o nic nie prosi a przeciez to pomoc nie dla niej ...
Ufam,ze znajda sie chetni pomoc....
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pt lip 10, 2009 8:43

Kilka dodatkowych informacji .
Na wystawie wśród wszystkich wystawców zostaną rozlosowane nagrody
Sobota wózek transportowy do przewozu kontenerków
oraz dwa bilety na koncert
> http://www.ticketportal.pl/Podujatie_Se ... p?ID=20545
Niedziela wózek transportowy do przewozu kontenerków .
Informujemy ,że mamy jeszcze wolne miejsca w katalogu, na bezpłatne informacje wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt z prezes CCRybnik.
Przyjmujemy jeszcze zgłoszenia kotówna wystawę , ale tylko na niedzielę .
Doszedł także jeden sędzia
Ireneusz Pruchniak .

błękitny anioł

Od: Pon wrz 24, 2007 14:52

Post » Pon lip 13, 2009 16:21

Czy można prosic o ilość kotów z podziałem na rasy? :D

DoBo

Od: Sob paź 06, 2007 17:36

[poprzednia][następna]