Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
malymnich pisze:Ja planuję wystawić Grethen w 7 klasie , o ile mi sie plany nie zmienią. Nie wiesz czy ktoś będzie w tej klasie z czekoladową burmą?
DoBo pisze:malymnich pisze:Ja planuję wystawić Grethen w 7 klasie , o ile mi sie plany nie zmienią. Nie wiesz czy ktoś będzie w tej klasie z czekoladową burmą?
Czy zrezygnujesz, jak będzie konkurencja? A co z duchem walki
Vanti pisze:Na prośbę PFA informuję, że:
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ TRWA
DO GODZ. 22:00 W DNIU 9 GRUDNIA 2008.
Natomiast uwagi dołączone do zgłoszeń nie będą respektowane po 30 listopada 2008 (np. umiejscowienie klatki, zmiana sędziego itp.).
cytat pisze:Zaproszeni sędziowie felinologiczni:
1. Mrs. Nurit Pahl (AT) - ALL
2. Mrs. Tatiana Boiko (UK) - I,II
3. Mrs. Svetlana Stoilarova (BY) - I,II,IV
4. Mr. Per Hilfling-Olesen (DK) - ALL
5. Mrs. Berta Nemcova (CZ) - ALL
6. Mrs. Marianne Kuipers-Kossen (NL) - III,IV
7. Mr. Rolf Voerhinger (CH) - ALL
8. Mr.Henry Hornell (NO) - I,II,IV
9. Mr. Ad de Bruijn (NL) - I,III,IV
Pozostali sędziowie zostaną podani wkrótce.
sprawdzałaś, czy ten chip da sie odczytać w Polsce? mojego kocura chip nie był czytany i musial być oznakowany po raz drugi, chipem europejskimalicja2 pisze:Przy zgłaszaniu kota na wystawę trzeba wpisać nr chip-u 15 cyfrowy. Mam kota przywiezionego z USA gdzie chip jest 10 cyfrowy i taki wpisałam do zgłoszenia kota. Czy z tego powodu nie będę miała jakiś trudności przy wejściu na wystawę?
Olivia pisze:sprawdzałaś, czy ten chip da sie odczytać w Polsce? mojego kocura chip nie był czytany i musial być oznakowany po raz drugi, chipem europejskimalicja2 pisze:Przy zgłaszaniu kota na wystawę trzeba wpisać nr chip-u 15 cyfrowy. Mam kota przywiezionego z USA gdzie chip jest 10 cyfrowy i taki wpisałam do zgłoszenia kota. Czy z tego powodu nie będę miała jakiś trudności przy wejściu na wystawę?
jeśli nie odczytają chipa, mogą Cie nie wpuścic na wystawe....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości