A ja się na stronę własnego klubu nie mogę dostać

Znalazłam druk na stronie CCL, będę walczyć z papierami

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
dorozd pisze:
Podnoszenie cen jest zrozumiałe. Ale stopniowe i dające w zamian bardziej komfortowe warunki wystaw dla kotów i wystawców, a także skutkujące zapraszaniem coraz to innych sędziów.
dorozd pisze:Jednak przy TYM - Łódzkim przypadku warto zaznaczyć, że zyski (które niewątpliwie występują, tak jak i straty na niektórych wystawach) można łatwiej osiągnąć w wielkim mieście, gdzie spodziewana jest duża ilość wystawców i duża ilość odwiedzających (większa sprzedaż biletów). A więc kapitał na zabezpieczenie opłat związanych z wystawą jest.
Tutaj IMHO, podwyższanie cen jest naprawdę zbędne. Czyli: Łódź, duże miasto, duży klub, spore rezerwy finasnowe w porównaniu do innych (mniejszych) klubów, większa ilość zwiedzających (większa ilość sprzedanych biletów i większe wpływy).
O-l-g-a pisze: przy okazji wystawa ma być raczej niebiańska zdecydowaliśmy sie na nowocześniejsza EXPO
spinoo pisze:
czyli mam szanse wylądować znowu na galerii, gdzie jest głosno , mało ludzi a do oceny trzeba śmigać z kotem po schodach na dół......
Ach ta Łodź , dlaczego mnie zatem do niej ciągnie ?.....
O-l-g-a pisze: Natomiast koszt miotu to koszt wystawienia 2 kotów.
Dlaczego miałby być taki jak koszt 1 kota, skoro miot to cała klatka i więcej pracy sędziego, który ocenia np 5 kociąt ?
O-l-g-a pisze::lol:
ja w każdym razie na wszelki wypadek na wystawę ubiorę jakieś skrzydła
sylwiah2 pisze:A ja zrobie wszystko zeby przyjechac![]()
(...) jest fajna zabawa
dorozd pisze:sylwiah2 pisze:A ja zrobie wszystko zeby przyjechac![]()
(...) jest fajna zabawa
Czego Ci życzę Sylwio