M. pisze:Czy wjezdzajac od strony Gdanska dojade do Obozowej ulicami Marymoncka, Armii Krajowej i Prymasa Tysiaclecia? Bo mam dosc stary plan Warszawy i na nim ul. Prymasa Tysiaclecia jest zaznaczona linia przerywana, jakby byla dopiero planowana
Lepiej pojechać Wisłostradą az do trasy toruńskiej, tam wjechać na nią (droga nr 8 w stronę miasta). Dalej prosto, prosto. Mijasz ul Slowackiego (dołem), Broniewskiego (górą), Powązkowską (dołem), potem robisz takie S (uwaga niebezpiecznie, źle wyprofilowane), po prawej stronie Lasek na Kole, mijasz Obozową (gorą) i zaraz za nią skręcasz w pierwszy zjazd w prawo - ul. Czorsztyńska (chyba) i potem znowu za kawałek w prawo ul. Magistracka. Tam się już trzeba rozglądac za miejscem - pod Hala praktycznie nie ma gdzie parkować. Jest płątny parking pod Halą, kilka miejsc parkingowych przy ulicy i to wszystko. Hala ma adres Obozowa 60, ale wchodzi się od małej uliczki, która jest przedłużeniem Magistrackiej, nie wiem, czy nadal się tak nazywa.
Moi panowie tam od początku istnienia Hali chodzą się wspinać (najwyższa ścianka wspinaczkowa w Warszawie)
A.